Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 30 noiembrie 2010

ABIA ASTEPT SA VAD CARE E DESCOPERIREA FARA DE TAGADA...OARE NASA ARE PARTENERIAT CU OTV??

NASA lamureste joi misterul vietii extraterestre

Dupa ce a tinut sa ne anunte in privinta deja celebrei gauri negre, NASA va tine o conferinta de presa exploziva pe data de 2 decembrie in care va discuta despre o descoperire astrobiologica de senzatie care va avea un impact major in lamurirea existentei vietii extraterestre. Evenimentul va avea loc joi la 14:00, ora Washingtonului. Cel putin acesta este anuntul de pe site-ul NASA.

Dupa ce speculatii exista la ora actuala in presa de specialitate se pare ca evenimentul este motivat de o descoperire care arata fara tagada ca viata pe Terra a ajuns din spatiul extraterestru, fie din puct de vedere microbiologic, fie ca urmare a unei transmutari provocate de alte fiinte extraterestre. Cel mai probabil se va vorbi despre cum a sosit viata din spatiu, fie dintr-o cometa, sau meteorit, dar si despre posibilitatea existentei unor fiinte extraterestre, iar viata pe planeta noastra sa fie rodul unui experiment, asa cum se arata in traditiile populare a mai multor popoare inca din antichitate, despre celebra paleoastonautica.

Astrobiologia, care va face subiectul extraordinarei conferinte de presa, este stiinta care se ocupa cu studiul originii, evolutiei si si viitorului vietii un univers. Conferinta de presa va fi tinuta la sediul NASA din Washington si va fi difuzata pe postul de televiziune NASA. De asemenea, respectiva coferinta va putea fi vazuta in direct pe site-ul http://www.nasa.gov. Printre participanti vor fi prezenti nume consacrate in studiul si analiza astrobiologiei: directorul Programului Astrobiologic al NASA, Mark Voytek, astrobiologul asistent in cercetare al NASA, Felisa Wolfe-Simon, si astrobiologul de la Space Flight Center, Pamela Conrad.

sursa: agentia.org

Un comentariu: