Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 aprilie 2010

LA EI NU, LA NOI DA!


Vaccin interzis in SUA, acceptat cu bratele deschise de Romania

Un vaccin interzis in Statele Unite ale Americii poate fi folosit fara nici un fel de problema in Romania. Este vorba despre Rotarix, vaccin antidiareic, împotriva virusului rotavirus, pentru copii, despre care, in urma cu aproximativ o luna, autoritatile din SUA au stabilit ca are in componenta sa o tulpina a virusului gripal porcin.

Intr-un raspuns trimis senatorului Iulian Urban, Ministerul Sanatatii sustine ca vaccinul poate fi folosit in continuare in Romania atat timp cat este considerat eficient de catre Agentia Europeana a Medicamentului. "Rotarix a fost autorizat in februarie 2006 in Uniunea Europeana si este disponibil in toate tarile membre fara a fi insa cuprins in calendarele nationale de imunizare ale copilului. Rotarix nu este autorizat prin procedura nationala, de catre Agentia Nationala a Medicamentului, ci prin procedura centralizata, de catre Comisia Europeana, pe baza evaluarii efectuate de Comitetul pentru Medicamente de Uz Uman (CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului (EMA, fosta EMEA)", a precizat Ministerul Sanatatii.

De asemenea, in acelasi raspuns se precizeaza faptul ca Grupul de lucru pentru vaccinuri, ale caror recomandari au fost adoptate de Comitetul pentru Medicamente de Uz Uman, a stabilit ca "nu este necesara restrictionarea utilizarii vaccinului Rotarix". Mai mult ca sigur ca de acest artificiu nu e strain Adrian Streinu Cercel, cel care a indus si isteria gripei porcine .

sursa: agentia.org

3 comentarii:

  1. UPDTAE: kIPRIAN ŞI-A FORMAT SINODUL SEPARAT DE SINODUL STILIST GREC, DEJA EXISTENT, CU AJUTORUL UNUI EPISCOP GRECO-CATOLIC GIOVANNI DE SARDINIA.

    Astfel se eplică mărturisirea lui de credinţă.

    Greco-catolicismul este o erezie împotriva căreia a luptat Sfântul Marcu Evghenicul. La noi în România printre cei ce s-au opus acestei erezii se numără: Sfântul Cuvios Visarion Sarai, Sfântul Cuvios Sofronie de la Cioara, Sfântul Mucenic Oprea Nicolae şi Sfinţii Preoţi Moise Măcinic şi Ioan din Galeş .

    Astfel BOSVR (“Biserica Ortodoxă” de Stil vechi din România) se face vinovată de a fi în comuniune cu papistaşii. De ce? Pentru că acel episcop, Giovanni de Sardinia, n-a părăsit NICIODATĂ greco-catolicismul, adică catolicismul în veşminte ortodoxe.
    http://uncrestinortodox2.wordpress.com/2010/04/28/ereziile-lui-kiprian-cel-ce-se-afla-in-comuniune-cu-bosvr-slatioara/

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit articolele tale legate de biserica de la slatioara. imi pare rau ca exista atata indarjire in randul lor de a ne demonstra noua ca gresim.

    RăspundețiȘtergere