Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 aprilie 2010

DACA NOI NU STIM SA NE FERIM SINGURI DE SATANA, ARE GRIJA DUMNEZEU DE NOI

Cei care ar fi trebuit sa protesteze impotriva organizarii concertului ( Patriarhia Romana) nu au facut-o, asa ca ajutorul divin nu intarzie sa apara!Din punctul meu de vedere, atata timp cat sunt promovate trupe care au cantece cu mesaje sataniste, cat se promoveaza la TV salutul rockerilor , care simbolizeaza coarnele satanei si nimeni nu ia atitudine, eu ma bucur sa nu se organizeze asemenea concerte.
danutza

Concertul AC/DC la un pas sa nu mai aiba loc

Firma care se ocupa cu organizarea concertului a fost bagata in insolventa la tribunal si i s-au ridicat drepturile de administrare * D & D East Entertainment are datorii la Phoenix Media * Desi partile au cazut la invoiala, se spera ca sanctiunea va fi ridicata cat mai curand * Si contractul cu Parlamentul se deruleaza anevoios

Prezenta trupei rock AC/DC la Bucuresti ramane deocamdata o necunoscuta pana in ultimul moment. Desi formatia are programat un concert grandios peste mai putin de o luna, in fata Palatului Parlamentului din Capitala, evenimentul ar putea pica pe ultima suta de metri. Asta deoarece firma D&D East Entertainment, care s-a ocupat de organizarea concertului, se afla oficial in insolventa. Stare de drept obtinuta de pe urma datoriilor la o alta societate - Phoenix Media. De asemnea, pana luni, nici reprezentantii Parlamantul Romaniei nu-si dadusera acceptul sa fie ridicate tribune pe terenul lor si nici acum nu e sigura suma care va fi perceputa, fiind inca in negocieri.

Societatea D&D East Entertainment, condusa de Denise Sandulescu, se afla intr-o situatie extrem de dificila, dupa ce i s-a cerut insolventa, in urma unor datorii neachitate catre firma Phoenix Media. Dosarul de insolventa se afla in prezent pe masa Tribunalului Bucuresti, care a ridicat debitorului dreptul de administrare, numind in schimb, ca administrator judiciar, firma A&A Total Insolvency IPURL, imputernicita sa conduca integral activitatea societatii falimentare. Litigiul dintre D&D East Entertainment si Phoenix Media are la baza o datorie nu foarte insemnata, dar care ar putea pune in mare incurcatura firma organizatoare de concerte. Mai ales in acest interval cand trebuie parafate contracte de sponsorizare. Potrivit reprezentantilor firmei creditoare, Phoenix Media, lucrurile s-ar fi rezolvat intre cele doua firme. "Nu mai exista nici o problema. A fost o lipsa de comunicare. Pana la urma ne-am intalnit si ne-am inteles cu cei de la D&D. Am convenit ca totul este acum in regula, iar noi vom renunta la actiunea din instanta. Nu va mai putea fi vorba asadar de insolventa. Pana in prezent nu ni s-a platit datoria, dar nu ne facem probleme. Suma nu este una foarte mare, dar oricum important e ca ne-am inteles pana la urma", ne-a declarat directorul financiar al societatii Phoenix Media. S-a ajuns la un numitor comun intre cele doua firme, iar problemele par sa fi disparut. Nu insa si dosarul de insolventa. Astfel ca, firma care ar trebui sa aduca AC/DC la Bucuresti continua sa aiba toate conturile blocate. De asemenea, de activitatea societatii se ocupa acum un administrator judiciar.

Conturi blocate de instanta, activitatea suspendata

Procedura insolventei in ceea ce priveste firma D&D East Entertainment a fost deschisa in luna septembrie a anului trecut, din pricina datoriilor neachitate catre societatea Phoenix Media SRL. Dosarul 37911/3/2009 a fost inregistrat in data de 25 septembrie 2009 la Tribunalul Bucuresti. Pana in prezent au avut loc trei termene, iar la ultimul, pe 15 martie 2010, instanta a admis cererea creditorului de a institui falimentul firmei conduse de Denise Sandulescu. "Admite cererea creditorului SC Phoenix Media SRL impotriva debitorului SC D&D East Entertainment SRL. In temeiul art. 33 alin. 6 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei deschide procedura generala impotriva debitorului SC D&D East Entertainment SRL. In temeiul art. 47 din lege ridica debitorului dreptul de administrare - constand in dreptul de a-si conduce activitatea, de a-si administra bunurile din avere si de a dispune de acestea. Da dispozitie tuturor bancilor la care debitoarea are disponibil in conturi sa nu dispuna de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau al administratorului judiciar, obligatia de instiintare a bancilor revenindu-i administratorului judiciar. Numeste administrator judiciar pe A&A Total Insolvency IPURL care va indeplini atributiile prevazute de art. 20 din lege, cu conducerea integrala a activitatii debitorului si cu o remuneratie de 1.500 lei din averea debitorului. Eventualele disponibilitati banesti vor fi pastrate intr-un cont special de depozit bancar. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la 5 iulie 2010, C.11, ora 09.00", se arata in hotararea pronuntata de magistratii Tribunalului Bucuresti. Pe de alta parte, procedura de faliment a D&D East Entertainment este confirmata si de catre Registrul Comertului, care arata ca societatea se afla in insolventa, intrand sub incindenta Legii nr. 85/2006. Totodata, la Registrul Comertului se poate observa si ca pentru firma in cauza nu s-a depus nici un bilant contabil din 2008, cand a si fost infiintata.

La Finante e de bine

Pe de alta parte, pe site-ul Ministerului de Finante aflam ca D & D si-a onorat in februarie 2010 datoriile pe care le avea de achitat catre stat de la infiintarea firmei, din iulie 2008. Din acest punct de vedere, D & D poate sa mearga mai departe. Ramane de vazut daca si Phoenix media isi va retrage plangerea si se va ridica insolventa, iar D & D isi va recapata dreptul de administrare.
Reporterii Agentiei de Investigatii media au incercat in repetate randuri sa dea de Denisa Sandulescu, patroana firmei, dar aceasta nu a dorit sa faca nici un comentariu cu toate insistentele noastre telefonice (inclusiv sms-uri).

Deputatii le pun si ei bete-n roate

Pe langa problemele legate de datorii, care au facut ca societatii D&D East Entertainment sa i se ceara insolventa, firma care ar trebui sa aduca AC/DC la Bucuresti intampina si alte dificultati, legate de organizarea propriu-zisa a evenimentului. Astfel, gradina din fata Palatului Parlamentului a ajuns acum marul discordiei intre deputati si D&D. Conducerea Camerei Deputatilor a refuzat pana luni sa ia vreo decizie privind amplasarea tribunelor VIP de la concertul AC/DC in curtea Parlamentului. Secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, a propus perceperea unei chirii pentru suprafata de teren utilizata cu amenajarea si desfasurarea evenimetului, suma care nu a fost stabilita inca. Asupa acesteia - deloc mica - se poarta negocieri. De asemenea, conducerea Camerei a sarit cu pretentia ca organizatorii sa achite si contravaloarea orelor suplimentare prestate de personalul Camerei Deputatilor, implicat in organizarea spectacolului, dar si in lucrarile de gazonare, replantare a arborilor sau arbustilor ornamentali, daca acestia vor fi deteriorati.
sursa: agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu