Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 noiembrie 2010

INACCEPTABIL! SOCANT! NECRESTIN! TRUPUL ESTE TEMPLUL DOMNULUI. CUM SA ITI PERMITI SA ITI BATI JOC DE EL?

Românii îşi vând rinichii şi ficaţii pentru a scăpa de datorii

Un rinichi poate fi cumpărat cu 25.000 de euro în vreme ce un lob de ficat costă 40.000 de euro. Anual, în România se fac 250 de transplante de rinichi şi 50 de ficat.
Disperaţi, românii ajung să-şi vândă organele la mica publicitatePiaţa rinichilor şi a lobilor de ficat vânduţi ilegal pe net se dezvoltă pe zi ce trece. Români îşi vând organele la mica publicitate virtuală cu 25.000 până la 40.000 de euro bucata. Oamenii apelelază la astfel de gesturi pentru pentru a scăpa de datorii.

Potrivit legii, vânzătorii şi cumpărătorii de organe riscă să stea după gratii între 3 şi 5 ani.

"Vreau 25.000 de euro. Nu fumez, nu consum alcool. Doar cafea. Am o datorie la cineva. I-am girat locuinţa şi individul nu renunţă. Îmi trebuie un credit să achit datoria. Nu am altă posibilitate. Am 38 de ani", a declarat o femeie din Timişoara dispusă să-şi vândă pentru bani un rinichi.

La astfel de gesturi apelează şi studenţii.

"25.000 de euro este ultimul preţ. Sper să mă descurc cu celălalt rinichi care îmi rămâne. Mai am un coleg care şi-a vândut rinichiul", a spus studentul din Iaşi.

La vremuri de criză, pe lângă vânzătorii de rinichi au apărut şi cei de ficat.



"Am o datorie la cineva. I-am girat locuinţa şi individul nu renunţă. Îmi trebuie un credit să achit datoria. Nu am altă posibilitate"
O femeie din Timişoara"40.000 de euro este ultimul preţ. Dacă vreţi, vă aduc analize. Eu ştiu că sunt sănătos. Am o problemă în familie, tot de sănătate şi de-aia fac sacrificiul ăsta", a declarat un bărbat care vrea să-şi ajute fiica de 19 ani. Tânăra a suferit un accident şi are nevoie să i se facă operaţie estetică. Omul s-a şi interesat de consecinţe.

"Da, o să mă descurc numai cu jumătate. M-am interesat. Fără excese, mâncarea fiartă, fructe..", a mai spus bărbatul.

Anual, în România se fac 250 de transplante de rinichi şi 50 de ficat, scrie realitatea.net. Ele reprezintă 10 respectiv 20% din solicitări.

"România are una dintre cele mai drastice legislaţii în domeniul transplantului. Pentru că atunci când discutăm de transplantul de la un donator viu, acesta nu se poate realiza până când perechea donator- primitor nu trece prin evaluarea unei comisii de etică. Toţi aceşti vânzători de organe, până la urmă, n-ar trebui să poată să treacă de comisiile de etică", a declarat Directorul Agenţiei Naţionale de Transplant, Dan Luscalov.

4 comentarii:

  1. Bună ziua.
    Ai nevoie de credit de nevoi personale sau de afaceri, fără stres și de aprobare rapid? Dacă da, vă rugăm să ne contactați așa cum suntem acum, oferind payday împrumuturi la o rată a dobânzii de prim. Împrumut nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să răspundeți la acest e-mail. (robinsonloaninvesment@gmail.com), numele și suma necesară.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrei să cumpere un rinichi sau vrei sa vinzi dvs.
    rinichi? Esti tu
    cauta o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
    din cauza pauză financiar în jos și nu știu ce să
    Nu, atunci contactati-ne astăzi și noi vom oferim bun
    sumă de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Greg,
    sunt un
    Nefrolog in PREMIER INTERNATIONAL Medicaid. Clinica noastra este
    specializata in Chirurgie Rinichi și, de asemenea avem de a face cu
    cumpărare
    și transplantul de rinichi cu un living o
    donator corespunzătoare.
    Ne sunt situate în India, Turcia, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia.
    Dacă sunteți interesat de vânzarea sau cumpărarea de rinichi va rugam sa nu
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: premiermedicaidinternacional@yandex.com

    Salutări
    Dr Greg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Avez-vous besoin d'une aide finacia si oui, contactez-nous pour plus d'informations .markmorris153 @ gmai.com wattsapnum +2348136157965 Merci

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vinde unul dintre rinichi pentru bani din cauza unei crize financiare și nu știți ce să faceți?
    Apoi, contactează-ne astăzi prin: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM și îți vom oferi o cantitate bună pentru rinichiul tău, deoarece avem nevoie urgentă de rinichi în clinica noastră.
    e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM
    Pret: $ 780.000 .

    Web: https://www.drpradhanurologist.com

    RăspundețiȘtergere