Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 decembrie 2010

UE- URACIUNEA URACIUNILOR


Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu. Cata dreptate are mitropolitul Serafim despre sionistii de la Bruxelles

Preluare: apologeticum

Consiliul european – Turnul Babel al vremurilor de apoi

Consiliul Europei a calificat hula impotriva lui Dumnezeu ca pe un „drept al libertatii individului”, ce nu poate fi calificat drept crima sau incalcare a legii. In darea de seama publicata de catre Comisia Venetiana, care este organ consultativ al Consiliului Europei pentru legislatia constitutionala, aceasta face deosebire radicala intre hula impotriva lui Dumnezeu siofensarea sentimentelor religioase. Expertii Consiliului European sunt de parere ca ura si invrajbirea religioasa, spre deosebire de hula, trebuie sa fie considerate drept incalcare a legislatiei, dupa cum se si confirma prin Legea celor 56 state membre a Consiliului Europei.
Deci, daca cineva manifesta repulsii fata de oarecare confesiune religioasa, numite de legea europeana „sentimente religioase”, o asemenea persoana ar putea fi condamnata pentru motiv de ura si invrajbire confesionala. Dar, daca cineva va huli impotriva lui Dumnezeu, unuia ca acesta i se va spune: „esti liber sa faci orice, sa spui orice. Consiliul Europei iti da libertate sa spui orice despre Dumnezeu, nu insa orice despre oameni ca reprezentanti ai confesiunuilor religioase”.
Noul idol numit „Consiliul European” il face pe om aici jos pe pamant „masura tuturor lucrurilor”, pentru ca in viata de apoi sa-l „proslaveasca” cu masura tuturor chinurilor iadului. Sfantul Vasilie cel Mare ne invata asa: „cand spunem Fiul, spunem si Tatal si Duhul Sfant”. Deci hula impotriva lui Dumnezeu, legiferata de Consiliul Europei, este o impotrivire la adresa Tatalui, a Fiului si a Sfantului Duh. Daca numai refuzul adevarului lui Dumnezeu este socotita ca hula impotriva Duhului Sfant si nu mai poate fi iertat in veacul acesta si nici in cel viitor, caci scris este: „Si tot cela ce va zice cuvant impotriva Fiului Omului, se va ierta lui; iar celui ce va huli impotriva Duhului Sfant, nu se va ierta” (Luca 12, 10), atunci ce se mai poate spune despre cei care se impotrivesc si Tatalui si Fiului si Sfantului Duh?
Toti cei care se ridica impotriva lui Dumnezeu sunt fii ai diavolului, sunt lepadati de Dumnezeu si de Biserica lui Dumnezeu prin care se dobandeste mantuirea sufletului. De aici sa cunoasteti ce fel de satanisti tin sceptrul puterii europene spre care tind cu multa infocare mintile intunecate ale politicienilor nedusi la Biserica. Daca numai despre hula im- potriva Duhului Sfant s-a spus ca nu are iertare, oare ce fel de ier- tare vor avea adeptii lucrarii masonice, ce se ridica impotriva Sfintei Treimi, prin planul de instaurare a puterii lui antihrist, aflat in plina derulare astazi, in lumea modernismului apostat de la Dumnezeu?
Este clar ca nici nu poate fi vorba de iertare in privinta lor. S-au infratit cu satana pe pamant, si tot cu satana vor mosteni in veci chinurile cele fara de sfarsit. Si, daca si dracii se tem si se cutremura gandind la ceasul osandirii lor de catre Dumnezeu, cum nu s-ar teme omul ce tagaduieste adevarul lui Dumnezeu? In Evanghelia Sfantului Ioan este mentionat ca Mantuitorul Hristos L-a numit de trei ori pe Duhul Sfant drept Duh al Adevarului (14, 26; 15, 26; 16, 13). Deci, cine tagaduieste si batjocoreste Duhul Sfant este lucrator si in lumea de azi, cu aceeasi putere ca si la inceput, si lucrarea Sfantului Duh este aceea de a-i incredinta pe oameni despre adevarul lui adevarul, tagaduieste si batjocoreste pe Duhul Sfant; tagaduieste si batjocoreste pe Dumnezeu, Care e duh si adevar.
Duhul Sfant este lucrator si in lumea de azi, cu aceeasi putere ca si la inceput, si lucrarea Sfantului Duh este aceea de a-i incredinta pe oameni despre adevarul lui Dumnezeu. Micsorand adevarul lui Dumnezeu si echivalandu-l cu o minciuna, slujitorii idolilor moderni au asociat puterea Duhului Sfant cu puterea lui satan, care este „tatal minciunii” (Ioan 8, 44). Dar ce inseamna hula impotriva Duhului Sfant? Este hula impotriva vietii si a sfinteniei lui Dumnezeu, dar si impotriva purtarii Sale de grija.
Aici se inscriu pacatele strigatoare la cer, precum spiritismul, vrajitoria, ghicitul, magia, practicarea satanismului, desconsiderarea celor sapte Sfinte Taine ale Bisericii. Hula impotriva Duhului Sfant este si ascunderea adevarului, atunci cand acesta este incalcat cu buna stiinta, precum se face azi prin cercurile ecumenismului apostat, ce si-a intors fata de la adevarul lui Dumnezeu. In numele „unitatii” si al „pacii”, este distrusa legea Bisericii Ortodoxe de atatea veacuri. Se incearca o „ajustare” a Duhului Sfant, potrivit mofturilor oamenilor cazuti – un fel de sfortari omenesti, prin care omul porunceste lui Dumnezeu, iar lui Dumnezeu nu-I revine decat sarcina de a accepta ceea ce doreste omul.
Se doreste o reinnoire a canoanelor Bisericii, caci cele ale Sfintilor Parinti ne constrang prea mult spre asceza; ne cearta si ne condamna pentru desfraul generalizat, pe care il tolereaza pana si fetele bisericesti; ne condamna pentru infratirea cu vrajmasii lui Dumnezeu. Fara lucrarea Duhului Sfant nu este posibila mantuirea, si nici existenta Bisericii ca institutie divino-umana; nu este posibila nici slujirea ei, caci prin Darul si lucrarea Sfantului Duh se pastreaza unitatea, sobornicitatea si apostolicitatea Bise- ricii si tot prin aceasta se impart oamenilor harismele dumnezeiesti. Cel care prin erezie ori alte invataturi gresite s-a rupt de unitatea Bisericii Apostolice, unul ca acela s-a rupt si de la lucrarea Sfantului Duh, cazand din cinstea de iconom al Tainelor lui Dumnezeu(I Corinteni 4, 1);a pierdut pecetea Duhului Sfant de la Botez, arvuna a vietii viitoare(Efeseni 1, 13-14),caci numai astfel, omul poate fi numit purtator de Duh Sfant.
Lui Zaheu i s-a iertat iubirea de averi; femeii pacaoase i s-au iertat pacatele trupesti; talharului de pe cruce i s-au iertat talhariile si multor altora li s-au iertat multe alte pacate. Acestia au gresit impotriva Fiului Omului, care ne-a poruncit sa nu fim lacomi de averi, sa nu desfranam, sa nu fim marturie mincinoasa, insa pacatele impotriva Duhului Sfant, precum erezia, slujirea satanei, stricarea adevarului de credinta etc, nu sunt iertate la Dumnezeu, pentru ca cei ce le practica s-au lepadat de „Duhul adevarului, Care va va invata pe voi tot adevarul” si au intrat in slujba „tatalui minciunii”, adica a diavolului. Cei dintai, care gresesc impotriva Fiului lui Dumnezeu, reinnoada legatura cu Dumnezeu prin pocainta, pe cand cei care s-au lepadat de Dumnezeu, s-au facut vrajmasi ai Sai.
La cei dintai este slabiciune, pe cand la cei din urma, este indaratnicie. La cei dintai, sufletul calatoreste prin intuneric, insa macar doreste lumina. La cei din urma, sufletul calatoreste prin intuneric si numeste intunericul lumina. Nu intrati in slujba lui satan. Ramaneti in duhul lui Dumnezeu, care este Duhul Adevarului si al mantuirii noastre. Intrati prin poarta cea stramta, ca larga este poarta si lata este calea care duce la pieire; si multi sunt cei care o afla. Si stramta este poarta si ingusta este calea care duce la viata; si putini sunt care o afla. Feriti-va de proorocii mincinosi, care vin la voi in haine de oi, iar pe dinlauntru sunt lupi rapitori, caci unii ca acestia vorbesc lumii „despre dumnezeu”, dar ei vorbesc despre dumnezeul lor mincinos, chiar daca il numesc tot cu numele de „hristos”.
Scris este de la Dumnezeu ca: „Nu oricine Imi zice: Doamne, Doamne, va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu, Celui din ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu in numele Tau am proorocit si nu in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut? Si atunci voi marturisi lor: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea” (Matei 7, 21-23).

4 comentarii:

  1. Sa-i judece pe ei Dumnezeu pentru aceasta hula, pentrru aceasta cerbicie a inimilor trufase si a cugetelor semete, pline de emfaza, decadenta si utopie!

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa-i judece, cu siguranta! Doamne-apara si pazeste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca Consiliul Europei accepta hula impotriva lui Dumnezeu, noi ortodocsii, nu putem cere iesirea de UE? Nu este asta un motiv mai mult decat serios? Chiar nu se poate iesii din UE?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca putem iesi, pt ca nu ne mai conducem noi d e mult timp. desi nu eram la nivelul de civilizatie, ne-au introdus cu forta in ue pt ca au nevoie de noi. nu cred sa putem iesi din aceasta uraciune.

    RăspundețiȘtergere