Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 noiembrie 2009

Aveti grija cu cine votati! Nu fac politica si nici nu mi-am propus, dar ne-ar prinde bine un presedinte cu adevarat crestin, care nu se inchina doar cand e filmat sau fotografiat.
danutza
” ZIDARII ” (masonii) Romaniei post-decembriste sau ce ascunde tringhiul Iliescu, Nastase si Geoana

Articolul a aparut in revista “The Scotish Rit Journal of Freemasonry, Southern Jurisdiction, USA”, in anul 2003,http://www.srmason-sj.org/web/journal-files/Issues/aug03/romania.htm )

” MIRACOLUL FRANCMASONERIEI ROMANE
In 30-31 Mai 2003, demnitari masoni din Europa si Statele Unite s-au adunat la Bucuresti pentru a celebra cea de a 10-a aniversare a Francmasoneriei de Rit Scotian in Romania.
Sefi printre cei ce sărbătoresc a zecea aniversare a Marii Loje de Rit Scoţian în România au fost de la stg. la dr. (L. la r.) Ill Constantin Iancu, 33 °, SGC, Consiliul Suprem de România; Hon. Ion Iliescu, Preşedintele României; Ill C. Fred Kleinknecht, 33 °, SGC, Consiliul Suprem, 33 °, SJ, SUA; şi Ill Earl E. Ihle, Jr., 33 °, Director de Dezvoltare, Consiliul Suprem, 33 °, SJ “Francmasoneria romaneasca este un miracol”. Acestea au fost cuvintele pe care Suveranul Mare Comandor C. Fred Kleinknecht 33° le-a rostit in data de 30 mai 2003, la Bucuresti, Romania, la cea mai mare aniversare masonica care a avut loc in istoria recenta a Europei continentale. Data de 30 mai este o data foarte importanta pentru masonerie, pentru ca la acea data, Frederick cel Mare a constituit primul Suprem Consiliu din lume. In acest an, acea aniversare a coincis cu celebrarea a 10 ani de la renasterea Ritului Scotian in Romania.
Aproape 2.000 de oaspeti au participat la evenimentele care au avut loc cu aceasta ocazie, o intreaga aripa a impozantului Palat al Parlamentului devenind pentru doua zile cel mai mare Templu Masonic din lume. Ceremoniile au avut loc in Sala de Conferinte Alexandru Ioan Cuza, un nume cu foarte multe semnificatii pentru romani. In 1856, Fratele Cuza a fost Primul Ministru al primului guvern care a inceput constructia a ceea ce este acum Romania moderna.
Multi Suverani, Mari Comandanţi şi demnitari masoni din toată Europa s-au reunit la Bucuresti pentru a celebra a 10 aniversare a Marii Loje de Rit Scoţian din România.
Mult mai importante decat stralucirea festivitatilor a fost prezenta coplesitoare a Demnitarilor Masoni Internationali, printre care Il.’.F.’. Kleinknecht, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Grad 33, Jurisdictia de Sud, S.U.A., Consiliul Mama al Lumii. Supremul Consiliu a facut primele initieri in Ritul Scotian in Romania acum 10 ani, in mai 1993. De asemenea, Supremul Consiliu al Jurisdictiei de Sud a fost alaturi de Fratia Romaneasca in anii dificili care au urmat. De aceea Il.’.F.’. Kleinknecht a avut parte de o primire calduroasa la Bucuresti. Il.’. F.’. Robert O. Ralston, 33°, Suveran Mare Comandor al Jurisdictiei Masonice de Nord a Ritului Scotian si Statele Unite ale Americii si Ill .’.F.’. Robert W. Woodward, 33°, Mare Comandor, Reprezentantul Lojilor de Rit Scotian ale Bazelor Militare NATO au onorat de asemenea invitatia Supremului Consiliu pentru Romania condus de Suveranul Mare Comandor, Il. F.’. Constantin Iancu, 33°. Germania, Austria, Rusia, Italia, Portugalia, Ungaria si Bulgaria au trimis ca reprezentanti pe Marii Maestri si Marii Comandori. Ceremoniile, care au continuat si pe 31 mai, au beneficiat de prezenta a sute de masoni romani si de cunoscuti artisti, jurnalisti, oameni de stiinta si politicieni.
Steaua României, este cea mai inalta distinctie din aceasta tara, constand într-o medalie şi panglică şi o insignă . Pe 30 mai 2003, aceasta mare onoare a fost conferita Marelui Comandor Kleinknecht de Hon. Ion Iliescu, Preşedintele României, în timpul masonicei ceremonii organizate la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Ceremoniile din prima zi au fost impresionante. Deschiderea formala a fost marcata de sunetul puternic al unei trompete de fanfara din Orchestra Fortelor Armate Romane si de corzile Orchestrei Filarmonice Marea Neagra. Primii care au intrat in Templu au fost membrii Supremului Consiliu pentru Romania urmati de Suveranul Mare Comandor Constantin Iancu, insotit de Suveranii Mari Comandori de Onoare Marcel Schapira, 33° si Arnold Hermann, 33°. Apoi au sosit delegatiile straine, fiecare insotita de drapelul national si de imnul national intonat de orchestra. A urmat delegatia Supremului Mare Capitol al Masonilor din Arca Regala din Romania, condusa de Inaltul Mare Preot Stefan Masu, si delegatia Marii Loji Nationale din Romania, condusa de Marele Maestru Gheorghe Comanescu. In final a intrat o delegatie foarte importanta, aceea a Supremului Consiliu, Jurisdictia de Sud, Mama a Lumii, condus de Il.’.F.’. Kleinknecht, insotit de Il.’.F.’. Dwight A. Hamilton, 33°, Mare Trezorier General al Supremului Consiliu si Suveran Mare Inspector General in Colorado, alaturi de Il.’.F.’. Earl E. Ihle, Jr., 33°, Director de Dezvoltare.
Marele Comandor Kleinknecht şi delegaţia americana, inclusiv Ill Robert O. Ralston, 33 °, Suveran Mare Comandor, NMJ, USA, in holul maiestuoasei clădiri a Parlamentului Romaniei, transformat pentru aceasta ocazie în cel mai mare templu masonic.
Un moment extrem de impresionant a fost acela in care Suveranul Mare Comandor Constantin Iancu, alaturi de Suveranul Mare Comandor de Onoare Marcel Schapira si Arnold Hermann, au aprins lumanarile din cele trei triunghiuri intersectate in mijlocul salii in timp ce Marele Orator citea numele Fratilor, straini si romani, care au trecut la Orientul Etern, incepand cu Frederick cel Mare si Nicolae Balcescu. Momentul s-a incheiat cu un moment de reculegere si meditatie.
Apoi, in aceasta atmosfera solemna, invitatii au urmarit un scurt film despre istoria Francmasoneriei romanesti. Acest moment a fost urmat de discursul Suveranului Mare Comandor Constantin Iancu. Il.’.F.’. Iancu a subliniat capacitatea si dreptul cultural si spiritual al Romaniei de a face parte din lantul masonic al Fratiei Universale. Acesta a mai accentuat importanta unitatii fata de Masoneria Universala in realizarea importantei misiuni fraterne. Dupa pranz, Marele Comandor Iancu a acordat premii membrilor Corpurilor Rituale Masonice Romane si altor frati membrii ai Fratiei Romanesti.
Seara, delegatiile straine, alaturi de membrii Supremului Consiliu pentru Romania au fost invitati la Palatul Prezidential Cotroceni, unde i-a primit Presedintele Romaniei, Ion Iliescu. In cuvantarea tinuta, Presedintele Iliescu a vorbit despre rolul masoneriei in lume si despre importanta ei particulara in dezvoltarea Romaniei moderne. Oaspetii au apreciat gandurile Presedintelui Iliescu, cel care, la inceputul anilor ’90 a recunoscut rolul vital al francmasoneriei in procesul democratizarii si dezvoltarii Romaniei.
Marii Comandanţii C. Fred Kleinknecht, 33 °, şi Constantin Iancu, 33 °, taie prima felie din tortul sărbătoresc al celei de a zecea aniversare a Ritului Scoţian din România.
Discursul a fost urmat de o impresionanta festivitate de premiere in cadrul careia Il.’. F.’. Kleinknecht a primit de la Presedintele Iliescu cea mai inalta decoratie romaneasca, Steaua Romaniei in Grad de Mare Ofiter. Numeroase personalitati din domeniile economic, cultural, politic si militar au luat parte la ceremonie. Seara s-a incheiat cu un dineu la celebrul club McMoni’s.
Cea de-a doua zi a inceput cu parada Corpurilor Rituale Romane, fiecare cu propriul sau banner. Apoi, in prezenta Ilustrilor oaspeti si a membrilor Fratiei romane, Supremul Consiliu pentru Romania a premiat 250 de personalitati publice, deopotriva masoni si non-masoni. Artisti, scriitori, medici, politicieni, oameni de stiinta si jurnalisti au primit suveniruri frumos lucrate. Aceasta a fost o ocazie excelenta de a crea legaturi, de a comunica si, cel mai important, de a oferi posibilitatea non-masonilor sa afle mai multe despre Fratie si scopurile ei nobile.
La pranz, oaspetii au mers la Guvern, unde i-a intampinat Ministrul Afacerilor Externe, Mircea Geoana, fost Ambasador al Romaniei in Statele Unite. Primul ministru roman, Adrian Nastase, si-a amintit de redesteptarea francmasoneriei romanesti dupa 1989, o miscare in care a fost direct implicat ca Ministru de Externe in 1990.
Ill C. Fred Kleinknecht s-a adresat unei multimi de mai bine de 1000 de distinsi francmasoni şi invitati, la a zecea Aniversare a Ritului Scoţian din România. Remarcati ecranul din fundal. Ceremonia coloratului eveniment a fost televizata amanuntit de multi dintre cei prezenti şi de catre televiziunea publicului de larga audienta ( n.a- pe unde a ratacit filmul TVR ca noi nu l-am vazut???).
Festivitatile celei de a 10-a aniversari s-au sfarsit in acea seara cu un bal impresionant in Sala Unirii din Palatul Parlamentului, un alt nume simbolic pentru unitatea francmasoneriei romane, pentru francmasoneria universala si pentru intreaga umanitate. Orchestra Filarmonica si prima companie de dans, Baletul Oleg Danovski, au interpretat valsuri vieneze si secvente din Lacul Lebedelor de Ceaikovsky in fata distinsilor oaspeti. Acesta a fost urmat de un grup folcloric traditional, Fetele de la Capalna, acompaniat de Dumitru Farcasu, al carui stil evocator l-a facut pe Il.’.F.’. Kleinknecht sa-si exprime inca o data admiratia pentru Romania. Cantecele traditionale interpretate de Nicolae Furdui Iancu, “Vocea de aur a Transilvaniei” si de Mioara Velicu, “Privighetoarea Cantecelor Folclorice Romanesti” si dansurile ansamblului folcloric “Coroana din Carpati” au adus bucurie in sufletul tuturor.
In aceasta atmosfera somptuoasa, completata de artificii si sunetul “Odei Bucuriei” a lui Beethoven, a fost adus tortul aniversar. Suveranii Mari Comandori Iancu si Kleinknecht, alaturi de alti oaspeti distinsi, au taiat tortul. Apoi totul s-a transformat intr-un dans traditional romanesc in timpul caruia toata lumea s-a imbratisat intr-o armonie fraterna.
Un alt grup muzical, Big Band-ul national, dirijat de Ionel Tudor, a aparut pe scena si dansatori romani profesionisti au adus o pata de culoare. A fost o noapte de neuitat pentru toti oaspetii si un moment inaltator al acestei importante aniversari masonice.
Il.'.F.'. Constantin Iancu, 33°, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Grad 33° din Romania, il intampina pe Marele Comandor Kleinknecht la Orient alaturi de membrii Supremului Consiliu, in timpul celebrarii celei de-a 10 aniversari ale Ritului Scotian Antic si Acceptat in Romania. Il.'.F.'. Dwight A. Hamilton, 33°, Mare Trezorier General si Suveran Mare Inspector General in Colorado, se afla in stanga si in imaginea prezentata de televiziunea romana. Foto: F.'. Dorin Prunariu, 32°
Francmasoneria are o lunga istorie in Romania, care incepe in 1734, la numai 17 ani de la constituirea Marii Loji Unite a Angliei si cu numai doi ani inainte de nasterea Ritului Scotian. Multe momente-cheie din istoria Romaniei, inclusiv unirea si independenta au fost profund influentate de masoni. Marea Loja Nationala din Romania a fost fondata in septembrie 1880. Un an mai tarziu, in 1881, a fost creat Supremul Counsiliu pentru Romania. In urmatoarea jumatate de secol, francmasoneria a fost forta care a stat in spatele progresului rapid al Romaniei. Aceia au fost ani de mari realizari si schimbari. Romania a aparut ca o natiune moderna cu un guvern democratic, o economie in continua dezvoltare si o bogata viata culturala.
Acea perioada promitatoare s-a sfarsit o data cu inceputul celui de-al doilea razboi mondial. Insa ceea ce era mai rau inca nu se intamplase. A sosit o data cu tancurile sovietice care au impus un regim comunist la Bucuresti, moment ce a marcat inceputul cosmarului care urma sa dureze 50 de ani. Fancmasoneria romaneasca a platit un pret scump. Francmasonii au fost persecutati, arestati, condamnati, trimisi in inchisori sau in tabere de munca. In 1948, Francmasoneria a fost scoasa in afara legii de catre regimul comunist. La acel moment, mai mult de 1.500 de Frati erau inscrisi in Marea Loja Romana. In 1964 nu mai mult de cateva sute care se mai aflau inca in viata au beneficiat de amnistia generala, iar pana in 1989 numai 10 masoni au supravietuit regimului comunist. Mai existau, desigur, si cativa membri ai Fratiei Romanesti care traiau in stainatate.
Dupa aproape o jumatate de secol de dictatura nemiloasa, s-a produs un miracol. Comunismul s-a prabusit, ca si regimul dictatorului Ceausescu. A fost un moment de renastere nationala, dar si o perioada grea. Asa ca era timpul ca masoneria sa renasca. Marele Orient al Italiei si Marea Loja a Californiei au reconstituit prima Loja Romaneasca in 1990, cu asistenta din partea Marilor Loji ale Frantei si Austriei. Trei ani mai tarziu, s-a redeschis Marea Loja Nationala din Romania si Suveranul Mare Comandor Kleinknecht si Supremul Consiliu au initiat primii Maestrii Masoni in Ritul Scotian. In octombrie 1993, acelasi Consiliu Mama a Lumii a reconsacrat, la Washington, D.C., Supremul Consiliu al Romaniei, Portugaliei, si Poloniei. Fratia Romaneasca a fost atunci recunoscatoare, si a ramas asa pana astazi. Acestia au fost incantati ca Il.’.F.’.Kleinknecht si distinsa sa delegatie au putut lua parte la celebrarea celei de-a 10-a aniversari din Romania post-comunista. Aceasta aniversare a inchis un capitol dificil si a deschis unul nou, in care Fraternitatea si Unitatea adevarata din Europa si din lume trebuie si vor triumfa.

”O confirmare de Continuitate si de Recunostinta
Onorabilul Ion Iliescu, Preşedintele României
Doar cu un deceniu în urmă, în luna mai 1993, a fost aici, la Palatul Cotroceni, cand am întâlni delegaţia Consiliului Suprem al Jurisdicţiei de Sud,Consiliul Mama al Lumii, condus de Suveranul Mare Comandor C. Fred Kleinknecht. Succesul acestor bărbaţi dedicati în restabilirea Ritului Scoţian al Francmasoneriei în România este o nouă mărturie a puterii regeneratoare şi a vitalitatii naţiunii noastre. Este sporirea încrederii în capacitatea noastră de a reconstrui tradiţiile care au contribuit la viaţa spirituala romaneasca, în timp ce noi ne vom conecta la evoluţia democratică din Europa şi în lume.
Suntem cu toţii conştienţi de rolul jucat la nivel mondial de Masonerie şi de contribuţia sa la crearea Europei moderne, în special în urma revoluţiilor de la 1848. În mod special, Masoneria a contribuit la crearea României moderne şi a statului unitar. Cu toate acestea, aceste fapte au fost ţinute ascunse în România în ultimii 50 de ani.
Astăzi, suntem conştienţi că multe etape din istoria noastra pot fi atribuite unor Masonii români, care au fost oameni de stat cu un spirit ascutit, minunati intelectuali si figuri iluminate. Prin viziunea lor, au subliniat destinul naţiunii noastre, şi idealul lor de unificare a statelor, împărtăşit de toţi românii, a devenit adevărat, în 1918, din nou, la iniţiativa şi cu contribuţia patriotilor francmasoni.
În contextul globalizării de azi,viitorul unei naţiuni civilizate si moderne nu poate fi vizualizat în afara dialogului. Avem nevoie de cât mai multe punţi de legătură cu putinţă, pentru a facilita schimbul cultural. Francmasoneria este o parte a acestui proces. Este o navă de comunicare pentru toate forţele dispuse de a conlucra la bunăstarea naţiunii române, a dezvoltarii sale şi a afirmarii .
Glorioasa ceremonie din aceasta seara se constituie ca o confirmare a continuitatii Francmasoneriei romane şi o expresie de recunoştinţă pentru tot ceea ce Masonii români au realizat. Vă rog să acceptaţi cordialele mele felicitări şi cele mai bune urări de succes în prezent şi în viitor.”
Textul de mai sus constă în editarea unor extrase din discursul ţinut de Preşedintele Ion Iliescu pe 30 mai 2003, la celebrarea celei de a zecea aniversari de la re-stabilirea Consiliul Suprem, 33 °, de Rit Scoţian al Masoneriei, şi de la Marea Loja Nationala a România.”
Planul de dezmembrare a României, ce urma să fie încredinţat spre aplicare masoneriei din România, a fost dezvăluit într-un articol din Los Angeles Times încă de la 25 august 1992, articol semnat de William B. Wood, geograf şef al Departamentului de Stat al S.U.A., care propunea o hartă mondială cu jumătatea de nord a Transilvaniei şi cu Bucovina ca făcând parte din Ungaria, iar nordul Moldovei ca fiind parte din Ucraina. Los Angeles Times este unul dintre cele patru ziare mari ale “Stabilimentului” oligarhiei mondiale (C.F.R., Comitetul celor 300, Bilderberg), strict controlate şi cenzurate ca să publice numai linia politică a Noii Ordini Mondiale.
Ritul Scoţian Antic şi Accepta este considerat cel mai puternic pe plan mondial, fiind adoptat şi de puternicul ordin evreiesc sionist B’nai B’rith.
Ce este insa si mai curios? Faptul ca nici o publicatie nu a facut referire la acest mare eveniment care sigur nu putea trece neobservat. Cat despre televiziune ce sa mai vorbim? Nici Cristoiu, nici C.T. Popescu si nici chiar Vadim n-au facut nici un comentariu, nici macar o aluzie la acest eveniment. Pe site-ul http://canord.presidency.ro/Pagina_Ord.St.Rom._registru.htm unde se afla arhiva distinctiilor acordate de Presedintele Romaniei, nu figureaza anul 2003, ceea ce in mod logic inseamna ca in acel an nu s-a acordat nici o distinctie nimanui. In toti anii, inainte de 2003 si dupa acesta s-a vorbit in presa despre evenimentele si intrunirile Masonilor din Romania. In 2003 insa, tacere totala. De ce intreaga presa a tacut? De cine s-a temut si de ce?
Imi amintesc de un slogan ce circula in acele timpuri: ” Noi nu ne vindem tara!”.
(http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8&feature=related -un film interesant despre cumpararea Romaniei de catre Israel)
Imi vine sa rad acum si cred ca Iliescu & Co. se tavaleau de ras cand auzeau aceasta lozinca. Normal ca noi (adica boborul) nici n-am fi putut. O facusera altii inaintea noastra. Ceausescu, in nemernicia si prostia lui, reusise sa anihileze existenta Masoneriei in Romania. Ba mai mult, prin achitarea tuturor datoriilor externe, scosese tara de sub influenta bancherilor evrei, chiar daca, poate, nu asta a fost motivatia lui principala. Privatiunile la care a fost supus poporul in anii comunismului, nu fusesera chiar in zadar, cu toate ca la acea vreme noi nu stiam aceste lucruri. De aceea a trebuit sa moara Ceausescu atat de repede, fara nici o judecata ( procesul care s-a tinut atunci a fost un simulacru oribil si inca o dovada ca nimeni nu dadea doi bani pe parerea romanilor), pentru ca “revolutionarii nostri, care ” intamplator ” se aflau atunci in strada si langa sediul TVR sa-si poata pune in aplicare, inca din primele zile, planul murdar cu care fusesera de acord, chiar daca acesta era in detrimentul unei tari intregi. Evreul Petre Roman, un necunoscut pentru poporul roman in acea perioada, era un bine cunoscut sionistilor si misiunea sa era de a aduce din nou Romania sub papucul bancherilor evrei. Ceea ce a si facut ca Prim Ministru. Nimic n-a fost intamplator in acele zile. Nimeni nu s-a aflat intamplator in locurile cheie din Capitala. Cum nu intamplator PF Teoctist l-a numit pe Iliescu, Antihrist. Nu pentru ca era ateu, ci pentru ca stia ca este marioneta Masoneriei si ca a aservit tara acestora si evreilor. De aceea i-au si dorit sfarsitul. Se stie ca Sfintia Sa a fost contactat si i s-a oferit intrarea in Masonerie, dar a refuzat. Acest refuz l-a costat, putin mai tarziu, viata. Masoneria nu accepta refuzuri si nici iesiri din randurile ei, decat prin moarte. Iliescu a fost si este Antihristul Romaniei. Asa-zisele divergente dintre el si Geoana si Nastase, sunt praf in ochii, oricum inchisi, ai romanilor. Delimitandu-se unii de altii, ei pot lucra pe mai multe fronturi, la indeplinirea sarcinilor trasate de Masonerie.
In 2000, primul ministru Mugur Isărescu (guvernator al Băncii Naţionale a României) era prezentat public la ştirile televizate ca preşedinte pe România al Clubului de Roma (obedient al Consiliului Afacerilor Externe din S.U.A., la rândul său asociat cu B’nai B’rith; el este si membru in Comitetul Executiv al Comisiei Trilaterale ) (NR. : ca si Adrian Nastase). Asa puteti intelege cum am ajuns in situatia economica actuala, “mea culpa” facuta de dl. Isarescu zilele trecute fiind din nou praf in ochi. De aceste aranjamente nu este strain nici ex-prim ministrul Tariceanu, al carui tata adoptiv a fost nu mai celebrul Dan Amedeo Lazarescu, conducatorul Marii Loje Unite a Romaniei. Iata cum se explica de ce atat Geoana cat si Tariceanu isi doresc cu ardoare Presedentia Romaniei sau postul de Prim-ministru. Nu intamplator, desi dusmani in alegeri, Geoana si Tariceanu s-au unit in vederea suspendarii Presedintelui Basescu. Si tot nu intamplator, dosarele lui Iliescu si Nastase sunt taraganate prin instante iar Mugur Isarescu este in continuare Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.
Din pacate Romania este sapata din interior tocmai de catre cei care ar trebui sa o apere. Mentorul tuturor evenimentelor care au aservit Romania intereselor Ocultei a fost ( si este ) Ion Iliescu. Nimic nu a fost, nu este si nu va fi intamplator in evolutia evenimentelor din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu