Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 14 noiembrie 2009


DESPRE NOUA ORDINE MONDIALA

articole, comentarii legate de iminenta instaurare a tiranicului sistem care ca avea ca si consecinta instaurarea lui Antihrist drept lider mondial si dumnezeu. Elitele depun eforturi sustinute pentru a grabi acest proces. Este de datoria noastra sa fim informati despre intentiile satanice ale elitelor. Am gasit pe blogul fratelui sacciv ( http://saccsiv.wordpress.com/)cateva articole foarte interesante, pe care indraznesc sa le preiau tocmai in incercarea de a face cat mai cunoascuta aceasta .

Asa cum spunea si sf Chiril al Ierusalimului: " Cunosti semnele Antihristului.Nu le retine numai pentru tine. Fii bun si instiinteaza-i pe toti", iar in Evanghelia dupa Matei se spune: "Sa nu indraznesti sa hotarasti timpul cand se vor petrece acestea, dar, iarasi, nici sa dormi cu nepasare: <>".

danutza


Cancelarul german ANGELA MERKEL: „Aceasta lume nu va fi una pasnica si linistita daca nu vom realiza o NOUA ORDINE MONDIALA”

Citez din articolul EXTRA: Merkel: No world peace without multilateral cooperation:
Berlin – Cancelarul german Angela Merkel a facut apel luni pentru o cooperare mai stransa intre natiuni si si-a exprimat dorinta pentru transferarea puterii catre organizatiile multilaterale cum ar fi ONU, intr-un discurs tinut la aniversarea caderii zidului Berlinului. “Aceasta lume nu va fi una pasnica si linistita daca nu vom realiza o noua ordine mondiala si o mai mare cooperare multilaterala“, a afirmat Merkel.
Cancelarul si-a tinut discursul la conferinta pentru Daramarea Zidurilor, o intalnire cu tema “Viitoarele Descoperiri in Stiinta si Tehnologie“.
Merkel a dat ca exemplu viitorul summit despre schimbarile climatice din Copenhaga, summit unde natiunile trebuie sa isi lase deoparte interesele lor inguste pentru binele colectiv.
“Cel mai important lucru in incercarea de a depasi barierele este: sunt natiunile pregatite si dispuse sa delege competentele organizatiilor multilaterale, cu orice cost?“ a intrebat Merkel.
Cititi va rog si:
Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE
Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”
Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE


Franco Frattini si Serghei Lavrov in La Stampa: “NOUA ORDINE MONDIALA” are nevoie de “casa comuna europeana”

Citez din articolul Franco Frattini si Serghei Lavrov in La Stampa: “Noua ordine mondiala” are nevoie de “casa comuna europeana”:
Imediat dupa caderea Zidului Berlinului in urma cu 20 de ani, doua concepte noi au aparut pe agenda euro-atlantica si internationala: ”casa comuna europeana” si ”noua ordine mondiala”. Doua concepte inca nerealizate, dar complementare intre ele. O noua ordine mondiala bazata pe interdependenta si cooperare pentru solutionarea problemelor comune nu poate face abstractie de o ”Mare Europa” de la Atlantic la Vladivostok. Numai o astfel de Europa, cu o viziune globala si avand obiective impartasite de toti, poate fi in masura sa garanteze stabilitatea pe continentul european. ”Cat de departe suntem astazi de realizarea acestui proiect, care a fost anuntat deja in plin Razboi rece de Charles de Gaulle?” – se intreaba ministrul italian de externe, Franco Frattini, si omologul sau rus, Serghei Lavrov, semnatarii articolului publicat de ziarul italian La Stampa, in editia de luni, transmite Agerpres.
In ultimele doua decenii a inceput sa se afirme in Europa – chiar daca aceasta este inca fragila – constientizarea ca mentinerea liniilor de divizare pe continentul european compromite securitatea tuturor. A fost indepartat pericolul unui razboi nuclear si al oricarui ”mare” razboi. A fost inchis capitolul trist al razboaielor balcanice si a fost depasit, desi se mentin unele diferente, efectul negativ al crizei din Caucaz, din vara anului trecut, asupra situatiei europene.
S-a facut mult si pentru intarirea caracterului strategic al relatiilor dintre UE si Rusia, si in plan institutional. In 1996, Rusia a incheiat Acordul de parteneriat si colaborare cu UE, iar in 2004 Rusia si UE au ajuns la o intelegere privind infiintarea a patru ‘’spatii comune”. UE este astazi principalul partener economic al Rusiei. Acest lucru este valabil si pentru sectorul strategic al energiei, desi mai ramane de finalizat crearea unui sistem modern de securitate energetica, care sa garanteze echilibrul intereselor tarilor producatoare, statelor de tranzit si tarilor consumatoare de resurse energetice, asa cum s-a convenit de catre liderii din G8 la summitul de la Sankt Petersburg. Totodata, a fost structurata colaborarea dintre Rusia si NATO, datorita Consiliului NATO-Rusia, instituit la Pratica di Mare, in Italia, in 2002.
Este mult, este putin?, se intreaba semnatarii articolului. Nu este putin, dar nici suficient, cred ei. Caderea Zidului Berlinului a demarat procesul de emancipare a relatiilor internationale de precedentele scheme de confruntare ideologica. Trebuie totusi sa se recunoasca, scriu semnatarii, ca nu a existat un raspuns adecvat la nivel politic. Colaborarea paneuropeana din sfera politica nu a facut inca acel salt de calitate, adecvat noilor provocari si amenintari. Si totusi, astazi, in fata ”noilor amenintari” ale secolului – de la terorism la proliferarea nucleara, la criminalitatea internationala, degradarea mediului si pana la energie si problemele legate de stabilitatea economico-financiara – este tot mai multa nevoie de un parteneriat politic puternic si unit in spatiul paneuropean. Cu alte cuvinte, ”noua ordine mondiala” are nevoie de ”casa comuna europeana”.
Frattini si Lavrov sunt de parere ca, pentru a construi aceasta ”casa comuna” va fi nevoie sa se stabileasca urmatoarele prioritati.
In primul rand, relansarea politica a relatiei dintre NATO si Rusia, pe baza unui parteneriat real si tinand seama de interesele de securitate reciproca. In al doilea rand, definirea, in cadrul negocierilor in curs, a unui nou acord intre UE si Rusia, pentru a se institui un parteneriat strategic nu numai economic, ci si politic. In sfarsit, crearea unei noi arhitecturi de securitate europeana, care este deja discutata in diferite foruri europene.
O astfel de arhitectura poate beneficia de sinergiile dintre diferitele institutii si organizatii existente in spatiul paneuropean (OSCE, NATO, UE, CSI, OASC – Organizatia Acordului privind Securitatea Colectiva), inspirandu-se din interesele comune si necesitatea unei tot mai stranse cooperari intre UE, SUA si Rusia.
Se resimte totodata nevoia de a intari si traduce in practica acele principii incluse in Actul de la Helsinki, acquis-ul OSCE si in Declaratia de la Pratica di Mare privind Consiliul NATO-Rusia. Acest lucru va permite crearea unui spatiu comun de securitate in intreaga regiune euro-atlantica, pe baza unei noi viziuni impartasite privind realitatea de astazi.
Apropiata intrare in vigoare a Tratatului de la Lisabona precum si atingerea unei noi calitati in relatiile ruso-americane, deschid noi oportunitati pentru relatiile euro-atlantice, ce nu trebuie pierdute, sunt de parere semnatarii articolului. Miza este viitorul intregii regiuni si rolul acesteia in sistemul international al secolului al XXI-lea, tot mai complex si pluralist, si in care este de dorit ca diversitatea sa devina o valoare adaugata si un factor de stabilitate si de dezvoltare si nu de conflict, incheie autorii articolului
Cititi va rog si:
Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE
Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”
Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE
Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, cititi va rog si articolele:
NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)
NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)
Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale



Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”

Reiau integral articolul De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate:
Economia mondiala va fi condusa de un consiliu de guvernare economica, construit pe structura G20, grupul ce reuneste liderii celor mai importante economii ale lumii. Cum va schimba “guvernul mondial” economia internationala?
Desi la prima vedere suna ca o poveste desprinsa parca din teoriile francmasonice, asociate unor grupari oculte ca Bilderberg sau Fabiana, stirea aparuta vineri pe fluxurile de presa este cat se poate de reala. Liderii celor mai puternice 20 de economii din lume, reuniti la Pittsburgh, in Statele Unite, au decis transformarea grupului in ” principalul consiliu de guvernare economica la nivel international“. Intr-o declaratie citata de Reuters, premierul britanic Gordon Brown afirma inca de joi ca “incercam sa cream un nou sistem pentru cooperarea economica internationala”, care sa se intalneasca regulat, dupa un nou program. Vineri, Casa Alba confirma, la nivel oficial, printr-un comunicat de presa, faptul ca “liderii din G20 au acceptat ca acest grup sa devina forumul principal pentru cooperarea lor economica pe plan international”. Cu ce se va ocupa G20? Un raspuns il stim deja. Ultimele doua summit-uri, de la Londra si Pittsburgh, au aratat ca politica financiara globala a devenit deja una dintre atributiile sale. La Londra, in aprilie, liderii marilor puteri au decis de comun acord sa foloseasca banii contribuabililor pentru a salva marile afaceri private aflate in pragul falimentului si au crescut rolul Fondului Monetar International, printr-o infuzie masiva de capital. FMI-ul a devenit, astfel, practic, singura sansa pentru tarile afectate de criza. La summit-ul desfasurat in aceste zile la Pittsburgh, constructia “Big Brother-ului” mondial a continuat, liderii G20 anuntand o serie de masuri menite a creste controlul finantelor mondiale. Printre cele mai importante – inasprirea cadrului legal de functionare a bancilor si obligarea acestora de a raporta periodic autoritatilor de reglementare, conditionarea castigurilor bancherilor de performanta pe termen lung a institutiilor financiare si instituirea controversatei taxe Tobin, ce va impozita cu 0,05% toate tranzactiile financiare. Bineinteles, scopul acestor masuri este cel de a preveni aparitia, in viitor, a unor noi bule speculative, de genul celei subprime din SUA, cea care a dinamitat practic economia mondiala.
Gordon Brown, premier Marea Britanie:
„Uneori e necesara o criza pentru ca oamenii sa cada de acord asupra faptului ca ceea ce era evident ca trebuia facut cu ani in urma, nu mai poate fi amanat” Trecand dincolo de rapoartele in genul “Teoria Conspiratiei”, lansate in ultima vreme si care acrediteaza ideea ca criza economica ar fi fost gandita special pentru a justifica infiintarea “Big Brother-ului” mondial, exista, totusi, destule semne de intrebare. Unde se va ajunge?
Brown:
„Este nevoie de o noua ordine mondiala” Trecand in revista declaratiile facute in ultima perioada de liderii G20, inainte de summit-ul de la Pittsburgh, lucrurile par a fi destul de clare. Vom avea un guvern mondial ce va gestiona in principal problemele financiare, comerciale si va “echilibra dezvoltarea economica mondiala“, vazuta ca unul dintre principalele scopuri ale organizatiei. Potrivit expertilor citati de presa internationala, ne putem astepta, in curand, la infiintarea unei Autoritati Globale Monetare, ce ar urma sa gestioneze o moneda unica, varianta anticipata, zilele trecute, de reputatul economist american Joseph Stiglitz , laureat al premiului Nobel. Profesorul american Jeffrey Garten, membru CFR (Council of Foreign Relations), scria, de altfel, intr-un articol publicat in Financial Times, ca “propusa Autoritate Monetara Globala (GMA) va superviza la sange activitatile autoritatilor nationale, mai acerb decat FMI-ul, si va controla implementarea unor reglementari globale”
Jeffrey Garten, membru CFR (Council of Foreign Relations):
„Autoritatea Monetara Globala va actiona ca o Curte de judecata a falimentelor pentru companiile globale de o anumita marime”
“Cele mai mari companii financiare globale vor trebui sa se inregistreze la GMA si vor fi obligate sa se supuna monitorizarii acestuia. Comitetul de conducere al GMA va include bancheri din SUA, Marea Britanie, Uniunea Europeana, Japonia, China, Arabia Saudita si Brazilia. Va fi finantat prin contributii obligatorii de fiecare tara care se va angaja la aceasta si de prime de tip asigurare platite de companiile financiare globale, publice sau private“, relata Garten, in Financial Times. La randul sau, fostul candidat la presedintia SUA, Ron Paul, estima, recent, ca “rolul FMI va creste peste masura, iar statele vor institui un nou cadru de administrare monetara, dictand regulile pentru schimburile comerciale si financiare intre tarile industrializate“.
Din Comunicatul final G20, Pittsburgh:
„Fondul Monetar International (FMI) trebuie sa joace un rol esential in promovarea stabilitatii financiare globale si a reechilibrarii cresterii. (…) Cerem FMI sa ii ajute pe ministrii nostri de finante si pe guvernatorii bancilor centrale in acest proces de evaluare reciproca”
Cu ce se va ocupa G20 dupa reglementarea pietelor financiare? Problemele ar fi destule, potrivit expertilor citati de Yahoo Finance. De la o potentiala criza energetica, o posibila prabusire, ca un castel de carti de joc, a economiei Chinei, cea mai mare tara a lumii, la o supra-expunere a business-ului “verde”. Planurile “guvernului mondial” nu vor fi insa usor de pus in practica, spun expertii. “Pentru a pune economia mondiala pe o traiectorie de crestere robusta, e nevoie ca China sa isi reevalueze considerabil yuanul in raport cu dolarul, iar SUA sa isi limiteze deficitul public“, insista Peter Morici, de la Universitatea din Maryland, citat de AFP. Istoria se scrie pas cu pas Puse cap la cap, declaratiile liderilor G20 vin insa sa acrediteze ideea ca totul era stabilit de mult. Iar criza financiara nu a facut altceva decat sa justifice si sa grabeasca aceste masuri. Premierul Gordon Brown, declara, astfel, recent, intr-un interviu acordat pentru Reuters, ca a vorbit de necesitatea unei”noi ordini mondiale” inca din 1998, insa s-a lovit de teama altor tari in a instaura “o noua arhitectura financiara pentru urmatorii ani”, cu o supraveghere globala pentru a armoniza o lume in care banii circula dincolo de granite si firmele opereaza multinational. La randul sau, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, declara, intr-un interviu acordat cotidianului economic “Les Echos” ca este nevoie de un “guvern economic clar identificat” in zona euro, ce ar urma sa colaboreze, prin intermediul summit-urilor, cu cele mai puternice state ale lumii (G8) si cu cele 5 mari economii emergente, intre care China si India, scopul principal fiind realizarea si coordonarea unui plan global de aplanare a crizei.
Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei:
„Criza actuala este criza prea-multului. Trebuie sa refondam sistemul, iar aceasta refundamentare trebuie sa fie globala. Nicio institutie financiara nu trebuie sa scape reglementarii si supravegherii”
Declaratii de acest gen veneau si de peste Ocean, fostul presedinte Bush insistand inca de anul trecut pentru “necesitatea adaptarii legislatiei internationale la secolul XXI”, iar succesorul sau, Barack Obama, despre nevoia unei cooperari internationale active, menite a rezolva problemele planetei, de la cele economice, la incalzirea globala. Summitul G20 de la Pittsburgh a intrat deja in istorie. Urmatorul va fi in iunie 2010 in Canada, urmat de cel din noiembrie din Coreea de Sud. “Intentionam ca ulterior sa ne intalnim in fiecare an, urmand ca reuniunea din 2011 sa aiba loc in Franta”, se mai precizeaza in comunicatul G20.
Iata ca, apare si in presa o parte din ceea ce spuneam acum peste un an in articolul:
• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE
Pentru cei ce inca nu stiu ce-i cu organizatiile si personajele de mai sus, ii rog sa citeasca:
NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG
COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)
Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)
GORDON BROWN, vanzarea rezervei de aur, NOUA ORDINE MONDIALA si discutia cu Barack Obama despre “global new deal”
Unul din efectele declansarii artificiale a crizei: G 20 va modela NOUA ORDINE economica MONDIALA
VIDEO: Congresmanul Ron Paul explica ce inseamna HR 1207 (“audit the FEDERAL RESERVE”)
Evreul JOSEPH STIGLITZ: „Problemele din sectorul bancar sunt mult mai grave decat erau in 2007, inainte de criza”. Ce rol joaca acest castigator al premiului Nobel?



Reiau articolul Summit-ul G20 modelează o nouă ordine economică mondială:
Concluziile primei zile a summit-ului liderilor G20 de joi şi vineri de la Pittsburgh, SUA, reflectă o nouă realitate globală, în care ţările cu economii emergente joacă un rol mai important în definirea politicilor care guvernează sistemul economic mondial, potrivit unei analize Reuters, preluată de Mediafax.
Prin transformarea G20 în noul for de coordonare economică globală şi creşterea influenţei mondiale a marilor economii emergente, precum China şi India, marile puteri ale lumii îşi iau un angajament de cooperare strânsă chiar şi după ce criza financiar va ajunge la final, iar recesiunea se va încheia.
Totodată, adoptarea G20 ca principal consiliu economic mondial ridică întrebări legate de soarta Grupului celor 8 naţiuni puternic industrializate. Unele voci consideră că G8 ar putea să dispară cu timpul, dar diplomaţii aflaţi la Pittsburgh spun că forul îşi va continua activitatea, dar se va concentra pe probleme non-economiceDe la formum ministerial, la “grup al liderilor mondiali”
Structura G20 a fost modificată anul trecut în urma turbulenţelor severe de pe pieţele financiare, devenind dintr-un “forum ministerial” un “grup al liderilor mondiali”, notează Reuters.
Chestiunile convenite joi de liderii G20 reprezintă victorii importante pentru preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, care găzduieşte primul summit internaţional important de la învestirea în funcţie de la începutul acestui an.
Obama a insistat, de la câştigarea campaniei electorale de la finele anului trecut, pentru schimbări în arhitectura sistemului financiar global prin care marile puteri să recunoască importanţa Chinei şi altor economii emergente mari.
Statele Unite au propus în acest sens transferarea a 5 puncte procentuale din drepturile de vot din conducerea Fondului Monetar Internaţional de la ţările dezvoltate către cele emergente. Viteza cu care liderii G20 au fost de acord cu această măsură (dacă deciziile preliminare de joi sunt adoptate oficial) este surprinzătoare, pe fondul sensibilităţilor politice care înconjoară subiectul, din moment ce Europa va înregistra cea mai semnificativă “diluarea” a influenţei pe scena globală, se arată în analiza Reuters.
În plus, creşterea puterii globale a ţărilor emergente ar putea ajuta şi eforturile lui Obama pe un alt plan. Liderul de la Casa Albă încearcă, de la începutul mandatului, să determine marii exportatori, precum China, să se concentreze mai mult pe consolidarea cererii interne, pentru a ajuta economiile cu un ritm de creştere mai redus, precum SUA, să găsească noi pieţe de export.
Comunicatul preliminar pregătit de G20 arată şi că liderii celor mai puternice economii ale lumii au convenit ca şeful FMI să fie selectat în funcţie de calificări, şi nu de naţionalitate, decizie semnificativă din moment ce şeful FMI a fost întotdeauna european, iar cel al Băncii Mondiale american, potrivit Reuters.
Cititi va rog si:
SNAP ANALYSIS: New world economic order takes shape at G20
Deci va fi dupa cum a spus si GORDON BROWN: „G20 va fi principalul consiliu mondial de guvernare economica”.
Si iata cum se creioneaza cele ce le avertizam acum un an:
• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE
Mai trebuie subliniata minciuna din ultimul paragraf al articolului din Capital: „au convenit ca şeful FMI să fie selectat în funcţie de calificări, şi nu de naţionalitate, decizie semnificativă din moment ce şeful FMI a fost întotdeauna european, iar cel al Băncii Mondiale american”. Asta pentru ca au fost aproape toti … evrei. Cititi va rog si:
Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA
Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Mondial International)
Si nu orice evrei, ci din cei aflati in slujba ELITELOR precum familia Rockefeller.
De ce aceasta miscare de „predare a stafetei”? Deoarece Federal Reserve, FMI, BANCA MONDIALA si intregul sistem financiar-bancar va reprezenta imaginea NOII ORDINI MONDIALE, dar nu cea reala …


Iata si cateva citate reprezentative:


Henry Kissinger (5 ianuarie 2009): “Criza internationala ofera o mare oportunitate pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale”. Obama este “mesia” ei.


Evreul Henry Kissinger, Conferinţa Clubului Bilderberger, Evians, Franţa, 1991: “Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la revoltele populatiei de culoare din suburbia Mount Pleasant a capitalei Washington, in 1991]. Mâine vor fi recunoscatori! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ (“Today, America would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the World Government.” (Dr. Henry Kissinger, Bilderberger Conference, Evians, France, 1991))


Evreul David Rockefeller: “Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”


Evreul Nelson Aldrich Rockefeller, într-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” - New York Times, Feb. 1962: “Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.”


Evreul George Soros, la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995: “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.”


Evreul James Paul Warburg , declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu