Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 februarie 2010

Apocalipsa 13 - Sfarsitul libertatii umane

Apocalipsa 13 - Sfarsitul libertatii umane (I)
Autor: Mircea Vlad

CAPITOLUL 1

Bar Code
Cartela electronica
Un plan apocaliptic

Introducere
Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom incerca sa patrundem impreuna in tainele descifrarii capitolului al 13-lea din Cartea Apocalipsei, cautand sa demonstram implinirea a cel putin trei sferturi din proorocirea Sfantului Ioan Teologul. Daca faptul ca traim deja Apocalipsa, pare acum, oarecum greu de acceptat pentru dumneavoastra, inarmati-va cu rabdare spre a putea judeca singuri, in functie de marturiile ce se vor aduce, care este adevarul.
Dar sa incepem prin cercetarea Scripturii. Cartea Apocalipsei Sfantului Ioan, capitolul 13, ne spune: catre ultimele zile ale omenirii se va ridica o Fiara care va stapani:
"... peste toata semintia si poporul si limba si neamul. Si i se vor inchina ei toti cei ce locuiesc pe pamant, ale caror nume nu sunt scrise, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului celui junghiat. (Apoc. 13:8)".
Citim apoi mai departe:
"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este 666. ".
Cum trebuie intelese aceste lucruri ? Sunt oare alegorice, sunt oare simboluri ? Sau sunt relatari ale evenimentelor din vremurile de pe urma ?

Un vestit monah atonit, unul dintre ultimii "giganti" care ne-au parasit in ultima vreme, painte inzestrat cu darul inaintevederii - este vorba despre cuviosul Paisie Aghioratul (+1994) - spunea: "astazi, a citi cineva proorociile este ca si cum ar lectura ziarul, asa de clar sunt scrise" 1 . Apoi continua: "Este insa nevoie de multa atentie si de minte limpede, luminata, pentru a putea deslusi semnele vremurilor, deoarece toate acestea se fac in asa fel incat sa nu le poata pricepe cei ce nu se ingrijesc de curatirea inimii lor, avand lesne drept rezultat amagirea. (...) Cine se asteapta ca lucrurile sa se petreaca printr-o minune, apoi acela se amageste, deoarece nu s-a ingrijit sa intre in duhul Scripturilor" ... 2 .
Asadar, pentru o buna intelegere, trebuie sa studiem cu atentie Scriptura, dar sa avem si cunostinta despre mersul general al evenimentelor in societatea umana, cautand sa aflam relatiile dintre realitate si profetie.
Lectura deci spune clar: in ultimele zile va fi instaurat un regim totalitar: mondial cu un control economic absolut asupra intregii omeniri si cu un sistem extrem de eficient de control asupra identitatii tutoror fiintelor umane, bazat pe "marcarea" cu numarul 666.
Ca profetia deja a inceput sa se implineasca, ramane sa vedem impreuna, cercetand aparitia, dezvoltarea si tendintele de evolutie viitoare ale unui sistem economic ce prezinta toate caracteristicile descrise mai sus si care acum este in plina desfasurare in majoritatea tarilor lumii.
Pentru a putea intelege insa toate aspectele sale, vom preciza schematic care sunt principalii termeni pe care ii vom intalini pe parcursul expunerii noastre si ce relatie exista intre ei.
Acesti termeni sunt:
bar code
cartela telefonica
retea computerizata de supraveghere

Toate aceste elemente alcatuiesc impreuna un sistem ce indeplineste cu precizie cele trei conditii de mai inainte: este aplicat la scara planetara, detine control asupra activitatii economice mondiale si constituie o modalitate unica si perfecta de identificare a tutoror locuitorilor planetei.
Sa vedem acum impreuna ce inseamna fiecare dintre acesti trei termeni, dumneavoastra incercand a-i identifica in viata de toate zilele.
Bar Code
Bar Code (cod barat) este un sistem de codificare numerica alcatuit dintr-o secventa de linii verticale de grosimi variate, secventa care se aplica azi in mod curent pe toate produsele comerciale. Care este scopul sau ? Motivul crearii unui astfel de sistem este dorinta de a detine controlul absolut asupra datelor privind orice productie economica. De pilda, daca o companie scoate pe piata un nou articol comercial, pentru a avea permisiunea de punere in vanzare trebuie sa solicite unui for international alocarea unui numar unic care caracterizeaza articolul respectiv. Numarul este codificat intr-un sistem de bare (bar code) si se aplica sub forma de eticheta. Astfel, in toata lumea, acest produs economic va fi singurul care detine acel cod, neputand fi confundat cu un altul.
Liniile verticale ale codului barat sunt apoi citite (de pilda, la un magazin) cu ajutorul unui sistem optic - un creion electronic (light pen) - care descifreaza secventa de linii transformand-o intr-o secventa numerica. Astfel, in memoria computerului care face citirea, fiecarei perechi de linii ii corespunde o anumita cifra, citindu-se deci codul articolului comercial respectiv. Cu acest cod, recunoscandu-l in baza de date (deci recunoscandu-l ca existent in depozitul magazinului), computerul poate face mai apoi diverse operatii economice: scadere din depozit, calcularea costului, bilant de plata, etc.
Sistemul bar code a aparut in SUA la inceputul anilor 1970, fiind aplicat initial in citirea rapida a codurilor inscrise pe marile containere de pe vagoanele de trenurilor de marfa. Pentru imensul sau avantaj economic, sistemul a fost apoi generalizat la toate produsele comerciale.
Vazand posibilitatile nelimitate de supraveghere a intregii economii mondiale prin intermediul noului sistem de codificare, cei interesati de avantajul acestei puteri au cautat a infiinta un centru international economic pentru stocarea informationala a datelor economice globale, impunand treptat ca obligativitate, in vederea lansarii pe piata aunui nou produs, cererea de alocare a unui cod barat de catre acest centru. Denumirea sa este Uniform Code Council (UCC). Mai tarziu, in 1978, lua nastere in Europa, cu 24000 de membrii fondatori, un consiliu similar denumit European Article Numbering Association (EAN).
Aceste doua organizatii au produs in ultimii ani un intreg evantai de tipuri de codificare barata, pentru diverse aplicatii profesionale. Dintre toate aceste tipuri, doua sunt insa oflosite in mod prioritar si anume cele denumite UPC (Universal Product Code - Cod Universal Produs) si EAN-13 (European Article Numbering = Numerotarea Europeana a Articolellor). In prezent, cele doua tipuri sunt folosite in peste 75 de tari ale lumii, toate datele privind produsele comerciale "marcate" in sistem bar code (date despre tara de origine, despre producator si felul produsului) fiind inregistrate la sediile celor doua organizatii. Schimbul de informatii intre cele doua sisteme este realizat prin adaugarea unui zero la tipul UPC care astfel poate fi citit in sistemul european EAN.
Care este insa implicatia religioasa ?
Inca din anii1970, unii crestini americani au demonstrat ca, in sistemul bar code, tipurile UPC-A si EAN-13 detin in mod invariabil, pentru orice produs, trei perechi de linii usor prelungite care se citesc in memoria computerului prin cifra 6. Aceste linii se numesc caractere de siguranta sau bare de protectie (Guard Bars) si servesc la recunoasterea de catre calculator a sistemului bar code. Cu alte cuvinte, la citirea codului, calculatorul detecteaza mai intai prezenta celor trei guard bars (care, decodificate alcatuiesc in mod invariabil, pe toate produsele, numarul 666 !) 3 si apoi, recunoscand aceasta pecete, declansaza citirea codului si efectuare operatiilor econoomice. Puteti verifica singuri faptul ca existenta numarului 666 pe orice produs este o conditie de baza ca aparatul sa poata citi codul, innegrind cu stiloul cele trei guard bars. Scanner-ul nu mai poate recunoaste pecetea si nu efectueaza citirea.
Cartela electronica
Aproape concomitent cu aparitia bar code, pe piata americana se ivea un nou sistem economic, lansat cu marea reclama de companiile comerciale, sistem bazat tocmai pe un nou tip de numerotare codificata ce continea numarul 666. Erau astfel puse in circulatie, pentru prima data, cartelele economice de credit. Desigur, la inceput nu erau deloc electronice, dar contineau un truc ce urma sa pregateasca psihologic populatia pentru etapa urmatoare a planului. Primele cartele de credit, asadar, contineau pe verso o banda neagra, care se putea presupune ca este o banda magnetica pentru citirea automata a codului cartelei la aparatele ATM (Automatic Teller Machines). De fapt, banda neagra era complet nefuntionala, iar elementul de baza al cartelei il constituia u numar de cod (inscris cu cifre zecilame obisnuite, dar in relief) care facea parte din noul sistem de numerotare al persoanelor. Fiecarui posesor i se acorda deci un cod (un numar) unic, iar tranzactia se facea tot birocratic, prin presarea numarului reliefat pe o banala chitanta cu indigo pentru a fi astfel inregistrat "automat" la banca 4 . Cu timpul, banda neagra (falsa) a fost inlocuita cu una autentic magnetica, putin mai lata si de culoare brun inchisa, culoare care nu este altceva decat un strat de protectie al benzii, strat de tetroxid de fier care ii confera o rezistenta deosebita.
Desi avantajele acestui sistem economic erau mai mari, totusi populatia a protestat si, prin boicotarea de catre crestini a companiilor comerciale care aplicasera sistemul, s-au inregistrat mari pagube economice. 5 . Treptat insa, vigilenta opiniei publice s-a topit si sistemul s-a raspandit rapid in intreaga lume. S-a trecut mai apoi de la cartela de credit la cartela de identitate, prin acordarea unui cod numeric unic fiecarei persoane in vederea identificarii. Cod care, din pacate, contine cifrat tocmai un numar care pentru crestini provoaca mari tulburari de constiinta si a carui acceptare, asa cum vom vedea mai tarziu, reprezinta in mod evident lepadare de Hristos.
Dar sa revenim la cartela electronica. Aceasta cartela este construita din plastic si contine codul numeric personal unic pentru identificarea persoanei respective, cod care poate fi inscris in mai multe moduri: prin scriere reliefata, prin intermediul bar code, codificat pe banda magnetica sau prin intermediul unui microcircuit electronic inglobat in cartela de plastic si denumit microcip sau computer cip . Astfel, pe piata mondiala, exista astazi indeosebi trei mari categorii de cartele electronice.
• Cartele cu bar code
Fiecare cod contine o cantitate de informatii ce descriu identitatea persoanei respective. Informatiile nu pot fi citite cu ochiul liber, ci prin intermediul computerului, ajutat de o anexa optica pentru recunoasterea codului (laser scanner) si un decodificator (bar code decoder).
• Cartele cu banda magnetica
Au pe verso o banda magnetica de culoare bruna. Aceste cartele au ajuns astazi a inmagazina milioane de caractere (mega-bytes) iar saltul uimitor al tehnologiei digitale din ultima vreme permite acum crearea cartelelor magnetice cu capacitate de stocare de peste 1 giga-bytes (un miliard de caractere).
• Cartele cu microcip - smart cards
Cele mai apreciate cartele sunt astazi cartelele electronice inteligente (smart cards), dotate cu un adevarat computer (computer chip). Le cunoastem cutotii, caci un exemplu banal este cartela telefonica. Mica placut metalica de pe cartela nu reprezinta altceva decat contactele exterioare ale microcipului. Este un microcircuit de pirita cu o capacitate cu o capacitate foarte mare de stocare a datelor, capacitate ce poate ajunge pana la 5 giga-bytes (5 miliarde de caractere) la noile cartele de identitate ce urmeaza a fi eliberate in curand, cartele cu utilizare mondiala. In cazul cartelelorde identitate, microcipul contine un cod unic pentru fiecare persoana, cartela urmand a fi intrebuintata in toate activitatile economico-sociale ale individului.
Mai exista si alte tipuri de cartele care sunt realizari mixte ale celor trei modele mai importante descrise pana acum.
Un plan apocaliptic
Dar sa ne intoarcem putin la inceputul anilor 1970.
Adancindu-se cercetarile in spatele afacerii bar code, a fost dat la iveala un plan foarte amanuntit si intins pe o perioada mare de timp, destinat pentru a detine controlul (pe cale computerizata, economica, dar si diplomatica) asupra intregii economii mondiale si asupra libertatii individuale a cetatenilor planetei. Numar locuitorilor planetei fiind relativ limitat (aproximativ 5,5 miliarde) este extrem de simplu ca fiecare sa primeasca pe toata durata vietii un anumit cod numeric ("dotat" cu numarul 666), cod care sa-i reprezinte identitatea si care sa fie inscris pe o cartela economica. Prin acest sistem de identificare nimeni nu va putea face nici cea mai banala tranzactie economica (de pilda cumpararea unui ziar) fara a fi automat inregistrat si controlat permanent printr-un sistem mondial computerizat de prelucrare a datelor.
"Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei" (Apoc. 13:17)
Primul semnal de alarma a fost declansat prin pulicarea cartii The New Money System - 666 de catre dr. Mary S. Relfe. Planul de codificare si de marcare a intregii omeniri a fost astfel dezvaluit ca avand urmatoarele faze:
Faza intai a inceput in 1970 prin codificarea tuturor produselor comerciale. In aceasta operatiune rolul dominant il detine Uniform Code Council (SUA).
Faza a doua a inceput in 1983 prin eliberarea cartelelor de identitate codificate prin sistemele bar code. Rolul major in aceasta etapa il detin guvernele, bancile si companiile de tehnica de varf producatoare de cartele electronice.
Faza a treia consta in codificarea intr-o etapa viitoare a tuturor bunurilor mobile si imobile. (Deja s-a inceput un control al acestora prin introducerea noilor standarde obligatorii de calitate ISO 9000 si Six Sigma).
Asadar, o sclavie electronica mondiala dirijata de o mana de multimilionari, sclavie care realizeaza practic sistemul apocaliptic de pecetluire destinat pregatirii aparitiei pe scena lumii a lui antihrist.
Vedem deci ca cele trei etape sunt aproape de incheiere. Prima a dus la raspandirea pretutindeni in lume a marcarii cu bar code, tipul preferat fiind, evident, EAN-13, unul din cele doua tipuri ce contin in mod evident numarul 666. Se prevede ca pana in anul 2005 EAN-13 sa fie in unica folosinta, tipul UPC-A urmand a fi retras din circulatie 6 .

2 comentarii:

  1. danutza, sa stii ca buletinele cu cip vor fi implementate inca din Iulie 2010, nu din ianuarie 2011, au adus deja toata tehnologia, intereseaza-te la politie si ai sa vezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pt informatie. se misca repede baietii!!!

    RăspundețiȘtergere