Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 februarie 2010


Maitreya, S.E.A.T. si ONU
preluare de pe mucenicul ' blog


Societatea pentru Illuminare şi Transformare ( S.E.A.T.) este o parte a Consiliului pentru Deconectarea Personalului Organizaţiei Naţiunilor Unite (UNSRC). Acesta este un grup de cluburi, autorizat de către ONU pentru membrii, vizitatorii, angajaţii şi delegaţii sai. Initial, această societate a fost formata în 1989 şi a fost numita Clubul de Parapsihologie, in anul 1993 schimbandu-si denumirea in cea actuala.
Scopul Societăţii este de a cerceta, monitoriza şi stimula interesul în procesul de transformare a omului, care se desfasoara acum la nivel mondial.
S.E.A.T. este implicata in grupurile de rugaciune si in alte activitati care ajuta la obtinerea unui rezultat pozitiv in demersurile si activitatile ONU din intreaga lume.
In scopul obtinerii unor rezultate cat mai bune, S.E.A.T. a invitata mai multi experti, dupa cum urmeaza:
1992 – Kuthumi; 1995 – Kyron; 1996 – Kyron; 1998 - Kyron; 1999 - Maitreya; 2004 -Kuthumi; 2005 -Kyron; 2006 -Kyron; 2007 -KyronMaestrul a fost invitat de către preşedintele SEAT ”Jennifer Borchers” pentru a vorbi cu grupul lor, la Organizaţia Naţiunilor Unite, pe data de 8 iunie 1999. Discuţia a început la 1:15 şi a durat 40 de minute. Aproximativ 40 de oameni au fost prezenţi. Transcrierea discursului in limba engleza a fost facuta de Pablo Romero.
Urmeaza discursul:
” O zi bună tuturor. Ce bucurie sa fiu aici, în această energie pe care voi aţi furnizat-o cu atâta eleganţă astăzi.
Locul de muncă spiritual este unul care nu este uşor de creat, pentru că există atât de mult întuneric în lumea de astăzi. Puteţi să vă întrebati “Dar ce pot face eu ? Sunt o persoană atât de neinsemnata ! Eu sunt nimeni! Ce poate face influenţa mea pentru a schimba omenirea intr-una mai luminata?” Si eu va spun: “ In orice loc unde unul sau mai multi sunt adunati şi cer in numele Dumnezeului lor, Duhul lor. Sunteti una cu creaţia, una cu iubirea, una cu Divinul, sunteţi una cu Frăţia Universala. Gandurile tale, tot ceea ce crezi, se fac(se implinesc). Dacă va gandiţi la pace, în cele din urmă, cu atat mai mulţi oameni se vor gândi la pace, cu atât mai multi se vor transforma, cu atat mai multi vor fi umpluti de aceasta energie.
Fiecare dintre cei de aici din această sală are capacitatea de a crea pace prin meditaţiile sale. Gândind şi meditând la pace în rugăciunile dumneavoastră şi în gândurile voastre de zi cu zi. Este posibil să schimbi energia din lume. O astfel de sarcină poate părea grea, mai ales pentru aceia dintre voi care lucrează în această clădire, pentru ca nu exista conflicte numai în lume, dar sunt mulţi care au conflicte cu Organizaţia Naţiunilor Unite. Mulţi care nu au gânduri deloc frumoase despre ceea ce se întâmplă aici.
Ei nu sunt educaţi. Ei nu văd munca grea şi efortul, energia, dragostea, care este furnizata de atât de mulţi oameni de aici, chiar în astfel de circumstanţe dificile, în care războiul domneşte, privaţiunile şi dificultatile fiind o parte din viaţă. Energia celor care lucrează aici este o energie foarte preţioasa. Nu există nici un câştig material, nici slava, nici mister, doar munca din greu, şi totuşi atât de mulţi aleg să facă aceasta munca de spirit prin intermediul acestei organizaţii. Fiecare dintre voi, cu gandurile voastre, cu rugăciunile şi meditaţia dumneavoastră, poate schimba gândirea umanităţii. Când luati legătura cu noi, noi nu consumam numai energia noastra ci si pe a voastra, de asemenea. Noi folosim energia universului şi o conectam cu a voastra. Omenirea nu se afla încă într-un stadiu în care există o pace totala în lume, pentru domnia Eu-lui Suprem şi inca este important Sinele, nu Sinele Superior. Multe suflete nici nu ştiu că chiar au şi Sine Superior, ele se uita in jur, cu capul îngropat în nisip, nu pot vedea şi de multe ori chiar doresc să nu vadă. Dar, energia care este în lume in acest moment va modifica şi schimba modul in care trăieşte şi crede societatea.
Gandeste-te la pământ cu 50 ani în urmă, şi la modul cum Duhul era reprezentat atunci, şi gandeste-te cum este la momentul actual, la toate acele librarii New Age, televiziuni, programe, personalitati tv care tin predici spirituale, casete video, casete, oameni care îşi oferă serviciile la canalele audio si tv. Pământul s-a schimbat în 50 de ani atât de mult, s-a schimbat şi va continua să se modifice pentru ca omenirea în cele din urmă sa ridice vibraţiile planului terestru. Şi voi ati putea să va vedeţi voi insiva ca neimportanti, o persoană mica, lipsita de insemnatate, şi totuşi sunteti atât de importanti pentru Plan, pentru ceea ce credeti, ceea ce creaţi, caci se va manifesta. S-a spus de atâtea ori în această clădire şi în jurul lumii că educaţia este cheia. Şi educarea spirituală este si mai importanta, de asemenea. Iti cunosti corpul, mintea dar foarte puţini isi cunosc sufletul. Deci, puţini înţeleg lucrurile spirituale. Este clasificat ca fiind “rău” a profetiza, a putea vindeca, lumea uitandu-se la cei cu multe daruri spirituale ca la un străin( alien-n.m), dar fiecare dintre voi din această sală are capacitatea de a prooroci şi de a vindeca, de a face pacea sa se manifeste .
Dacă ati putea vedea energia care-l înconjoară pe fiecare dintre voi, ati fi surprinsi, foarte surprinsi. Atunci când umanitatea înţelege spiritualitatea, atunci omenirea va fi capabila să creeze pace. Nu spun că nu este cel mai important factor faptul că există corp, minte şi suflet, dar este important sa se acorde crezare spirituala.
Cu mult timp în urmă indienii Roşii americani au înţeles sufletul şi spiritul. Multe culturi din întreaga lume au înţeles, de asemenea, sufletul şi spiritualul, dar acest fapt a fost ascuns atât de mult timp. Acestea au fost eliminate din învăţaturile şi predarile voastre de atâta timp. Omenirea este gata acum şi din ce în ce mai pregatita pentru a afla despre “Lumile spirituale”. Eu va zic fiecaruia dintre voi sa vorbiti despre lumile spirituale ori de câte ori aveţi posibilitatea. Puteţi spune: “Oh, dar i-am spus vecinei mele si ea nu a vrut să asculte”, dar de unde ştiti că nu aţi semănat seminţe? Aveţi posibilitatea să semănati seminţe în Africa şi ele pote rămâne în solul pământului douăzeci de ani de zile si să nu crească niciodată . Si apoi, într-o zi creşte un câmp imens de porumb sau un copac imens, asta este ceea ce se poate intampla atunci când vorbesti despre lucrurile spirituale celor pe care-i cunoşti şi celor pe care nu-i cunoşti. Ai semănat o sămânţă; seminţele pot sa nu incolteasca mulţi ani si de multe ori crezi că iti pierzi timpul cu semănatul seminţelor, cu a spune oamenilor despre taramurile spirituale; si ei se uita la tine de parca esti ciudat. Ei nu vor să ştie, dar dacă semănati seminţele, ele cel puţin au fost plantate, aşteptând doar să crească. Fie că cresc imediat, sau în cinci, zece, douăzeci sau chiar cincizeci de ani pământesti, tu ai făcut ceva. Este posibil să nu se vada roadele muncii dumneavoastră imediat, dar cel puţin ati făcut ceva. Niciodată sa nu crezi că cuvintele tale nu au fost utile, pentru ca pentru ei au fost. Vor fi. Şi dacă ai dat mesajul acesta se poate manifesta acum şi chiar mai târziu pentru a ajuta omenirea; pentru fiecare suflet există un timp de trezire, există o perioadă în care va vedea în sfârşit lumina şi va decide să crească. Aceasta se intampla atunci când seminţele din persoana cresc, seminţele care au fost plantate acolo de către altcineva.
Niciodată sa nu credeti că cuvintele voastre merg în zadar, pentru că nu este asa. Voi ati semănat seminţe, voi sunteti agricultori, semănandu-va seminţele, cultivandu-va ogoarele pentru viitor. Şi dacă veti atinge un singur suflet cu cuvintele voastre, atunci veti putea spune că ati făcut ceva in viaţa voastra. Fiecare dintre voi are o pungă de seminţe, fiecare dintre voi poate semăna aceste seminţe. Este un lucru atat de glorios sa poti vorbi despre taramurile spirituale; data viitoare când cineva vorbeşte cu tine despre spirituale, uita-te in ochii lui. Uita-te la fata lui, pentru a o umple cu energie. Lumina va deschide ochii şi pace interioară va umple sufletul.
Atât de mult timp, omenirea a refuzat spiritualitatea. Condiţionarea, religia, represiunea, toate şi mai mult, au încetinit omenirea de la obţinerea informaţiilor despre taramurile spirituale în adevăratul sens. Ce este Spiritualul? Am fost întrebat de multe ori Ce este Divinul? Este Dragostea pură. Necondiţionată, non-jignitoare, acceptarea fiecarui suflet pentru cine este . Ne judecand culoarea, rasa, trăsăturile personale, istoria, rangul, inseamna iubire fata de fratele tău, sora ta. Inseamna a fi în pace cu alţii. Când sunteti cu lumile spirituale, nu aveţi nici o dorinta de a bârfi, pentru ca bârfă este judecatoare; da, atunci când vorbiti despre un altul il judecati pe acela. Este scris în dragostea universala, precum şi in energia universală, că pentru a iubi pe alţii trebuie să te iubesti pe tine insuti, şi atât de mulţi oameni se judeca pe ei înşişi! “Oh, sunt prea gras”, “Sunt prea slab”, “Am un nas prea lung”, “corpul meu nu este simetric!”. Tu te judeci atât de aspru. Fiecare dintre voi este cine este, din cauza compozitiei genetice. Dar, atunci când lăsaţi corpurile voastre şi reveniti la taramurile spirituale, acolo ele sunt perfecte. Chiar si atunci când va aflati in acest plan pământesc, corpurile dumneavoastră sunt perfecte, dar voi nu le puteti vedea asa pentru ca va judecati singuri atât de dur. Aveţi posibilitatea să oferiti dragoste. Dar, pentru a iubi pe alţii trebuie să te iubesti pe tine însuţi.
Tu trebuie să fii în pace, nu numai cu alţii, ci cu tine însuţi. Am fost întrebat de multe ori “Maestre, ce pot face pentru a deveni spiritual? Spune-mi trucuri, spune-mi cum să o fac, Maestre?” Iar eu spun: Este foarte simplu: ” Iubeste-te. Iubiti ceea ce sunteţi, corpul vostru asimetric, nasul lung. Greutatea dvs. suplimentara sau subtirimea voastră. Nu contează, este doar un vehicul; acesta este doar un vehicul, care cară sufletul şi se afla în starea în care este din cauza materialului genetic “. Opriţi-vă din propria judecare, permiteti-va să fiti perfectiunea pentru care ati fost destinati să fiti. Ar trebui să fiti. Nu te mai gândi că eşti mai puţin important. Iar atunci când veţi face acest lucru, veţi găsi si pacea. Veţi găsi că, atunci când vă opriţi din a va judeca, tot in jurul vostru devine frumos. Da, da, se poate şi va fi asa.
Un alt domeniu pe care nu-l înţelegeti este modul în care trebuie sa va utilizati propria dumneavoastră energie. Energie spirituală. Deci, multi dintre voi se simt raniti, asa cum multi dintre voi, permit altora să ii supere, permit altora să creeze dizarmonie în viaţa lor şi încă ceva, dacă nu dati nimic, nici un fel energie, aceasta nu poate merge nicaieri. Deci, multi dintre voi spuneti: “Oh, dar prietenul meu, soţul, amantul, mama, sora, fratele, tatăl sunt atât de puternici, mi-e teamă de ei”, şi totuşi singura putere pe care ei o au este puterea pe care le-o dai. Gândeşte-te la asta: când va luaţi înapoi puterea dvs., acestia sunt, de obicei, atât de şocati. Eu le spun celor care au dificultăţi în comunicare ” Spune adevărul tau in linişte şi în mod clar”, nu trebuie să ţipi, strigi sau susţii. Ce este în neregulă cu a spune “Îmi pare rău, dar asta este viziunea ta, nu a mea”? “Imi pare rau, nu sunt de acord cu tine”? Cu toate acestea, atât de mulţi dintre voi din această sală sunt speriaţi sa faca doar asta. Aveţi dreptul de a spune adevarul vostru altuia, atâta timp cât nu alegeţi violenţa sau furia, doar vorbiti despre adevarul vostru, eliberati-va chakra gâtului, energia. Veti vorbi mult mai bine dacă faceţi acest lucru.
Data viitoare cand colegul dvs. de muncă, sau prietenul, sau partenerul dumneavoastră, sau colaboratorul apropiat, indiferent dacă familia sau prietenii crea dizarmonie în viaţa voastră, în loc de a le da energie şi a reacţiona, asa cum fac cei mai multi oameni, nu reacţiona. Nu reacţiona! Veti fi uimit de modul în care situaţia se va schimba , atunci când nu reacţionezi, . Violenţa naste violenţă, furie naste furie, frustrarea naste frustrare. Ce risipă de energie! Ce risipă de energie. Încercaţi să va schimbati viaţa, încercaţi să va modificaţi gândirea. Acestea despre care vă vorbesc acum sunt lucruri minore şi încă pot avea un efect profund asupra vietii voastre. Iar daca va e frica sa vorbiti, spunandu-va adevărul dumneavoastră în linişte şi în mod clar, tot ceea ce trebuie să faceţi este să ne chemaţi pe noi in spirit înainte de a va deschide gura. Tot ce trebuie să faceţi este să ne cereti ”spirit divin, te rog ajută-mă să vorbesc cu această persoană în adevăr şi iubire, fără furie, frustrare sau indiferenta, sau oricare dintre celelalte emoţii negative”. Şi noi vom fi de partea ta. Vă promit că vom plasa în mintea voastra cuvintele pe care trebuie sa le spuneti, şi veţi descoperi că gura se va deschide şi va rosti cuvintele dvs., iar aceasta va fi ca şi cum o greutate mare s-ar ridica de pe umerii dumneavoastră, pentru a va putea exprima în cele din urmă.
Motivul pentru care noi in spirit ne aflam aici este pentru a vă aduce mesajul. De a educa omenirea pentru a indeparta emoţia, furia şi frustrarea; exista alternative si acestea pot fi utilizate; acestea au fost folosite şi sunt de succes. Fiecare dintre voi are atat de mult in interiorul sau, atât de multă dragoste, înţelegere, compasiune, fiecare dintre voi are capacitatea de a schimba planul terestru, de a schimba gândirea, chiar asa mici cum sunteti. Istoria este plină de oameni care au fost nimeni, dar care au făcut lucruri mari. Şi, de asemenea, istoria este plină de oameni care nu au devenit cineva şi care totusi au făcut lucruri mari. În următorii zece ani pământesti multe schimbari vor veni in planul terestru, multe fiind aduse de “ Judecata de Apoi şi tristeţea” că pământul se va termina, şi lucruri negative se vor întâmpla. Nonsens,este o prostie ceea ce am spus. Acestea sunt cuvintele Canalului meu, nu ale mele. Eu am utilizat cuvintele ei, pentru că în taramurile spirituale noi nu avem cuvinte, avem gânduri. Este singurul cuvânt la care mă pot gândi să-l utilizez vorbind despre adevăr.
Nu vă fie teamă de viitorul planului terestru, Da, va fi război, şi cutremure şi inundaţii că ele au existat pentru eoni de timp. Dar vezi tu, planul terestru este în schimbare, omenirea este în schimbare şi tot mai mulţi oameni vor deveni ceea ce tu numeşti Lucrătorii luminii. Tot mai mulţi oameni se iubesc pe ei înşişi, tot mai mulţi oameni vorbesc despre adevărul lor, tot mai mulţi oameni isi seamănă seminţele lor, tot mai luminată va deveni lumea. Dintr- o ghinda creste un stejar. Gândeşte-te la ea. Fiecare dintre voi este o Ghinda. Fiecare dintre voi este o sămânţă. Şi fiecare dintre voi are o astfel de dorinta de a servi umanitatea, iar noi vă putem ajuta să faceti asta. Şi cum veti face asta? Vă veti alătura noua în Duh, în meditaţii ne veti ruga să intram, în rugăciunile dumneavoastră ne veti cere să va ajutam. Dar mai mult decât orice, ” iubiti-va pe voi înşivă, cu toate imperfectiunile voastre”. Corpul tau este nava cea mai preţioasă, pentru că deţine sufletul tău. Nimeni nu se vede pe el însuşi ca perfect. Niciodată! Nu există perfecţiune, în nici o fiinţă umană! Dar în suflet există întotdeauna perfectiune. Întotdeauna există perfecţiune.
Sunt doar un mesager, acesta este rolul meu ca Invatator. Site-ul web pe care l-am convins pe soţul canalului meu pentru a-l găsi, pentru a-l crea, are peste 70 de ţări, care în mod regulat vizioneaza scrierile de pe taramurile spirituale. Este numit ” The Lord Maitreya site”, dar deţine scrierile mai multor fiinţe ascensionate, nu doar pe cele de la mine. Şi din ce in ce mai multe şi mai multe ţări, în fiecare zi, în fiecare lună, în fiecare an, se uita la acest site şi noi sperăm să câştige o mai bună cunoaştere şi un mesaj interior de la scrierile de acolo.
Cu noi făcandu-ne partea noastră, cu voi făcandu-vă partea voastră, cu fiecare dintre voi semănand seminţele, cu noi scuturand copacii şi lăsând seminţele să cadă, ce energie minunată avem pentru viitorul omenirii! Da, este o muncă grea. Nu există nici un mister, este munca grea, trecerea prin noroiul de negativitate din acest plan terestru, dar putem ridica vibraţiile. Noi putem ridica energia, astfel încât intr-un timp nu prea indepartat omenirea nu va mai dori să fie în stare de război. Nu va mai fi nici o foamete, sărăcie, greutăţi, dificultăti şi totul va veni prin educaţie. La fel de simplu ca educaţia corpului, educaţia minţii, învăţămintele din taramurile spirituale. Cele trei combinate. Au fost mulţi profeţi care au adus mesajul spiritual in planul terestru, iar acestia vor continua să vină, vom continua să le transmitem, până când umanitatea isi va fi ridicat vibraţiile, dar mesajul este doar iubire. Iubeste-te şi poţi iubi pe alţii. Iubeste-te, si esti pe cale de a găsi termenii pacii. Pentru mine, acum, a sosit timpul să ma retrag . Eu vă mulţumesc pentru că mi-ati oferit oportunitatea de a va spune adevărul Divin. Chiar dacă el va fi adevarul vostru sau nu, fiecare dintre voi este o sămânţă a iubirii. Fiecare dintre voi puteţi merge şi semăna aceste seminţe. Vă cer să luati în considerare acest lucru. În numele Luminii divine a taramurilor spirituale, am să vă binecuvânteze, mulţumesc şi îmbrăţişez. La revedere.”
Maitreya.
http://www.maitreya-edu.org/teachings/unitednations.php

Iata un extras dintr-un articol intitulat ” Viitorul rol al ONU ” scris de Bette Stockbauer si publicat in revista Share International:

” Maitreya şi grupul său de lucratori co-spirituali au conceput un plan, care este genial in simplitatea şi înţelegerea sa. Ei vizualizeaza o organizaţie mondială[ un guvern mondial-n.m], administrata de Organizaţia Naţiunilor Unite, care va restructura complet sistemele noastre economice. În loc de sistemul actual de dominatie prin forţele pieţei, care a dus la polarizarea completă a bogăţiei, vom vedea o distribuţie echitabilă a resurselor planetare. În loc de o lume în care cele mai bogate societăţi ignora orbeşte degradarea totală a nenumaratelor milioane de oameni, vom vedea cea mai mare grija pentru suferinţa umana.”
Acum, ca sa intelegeti mai bine, cum se vor aplica aceste principii in viata noastra de zi cu zi, redau un alt extras, din spusele lui Maitreya, prin canalul sau Benjamin Creme, publicat in aceeasi revista:

I. Este posibil un marxism spiritual?

R. Marxismul este deja o invatatura spirituala (nu religioasa pentru ca vizează îmbunătăţirea societăţii. Nu se poate insa spune că este un plan perfect pentru o societate cu adevărat spirituală. Un astfel de model nu există încă. Nu trebuie uitat faptul că Marx a fost (şi, desigur, este) un ucenic al Maestrului Isus care l-a inspirat. “
http://www.share-international.org/archives/political/faq_political-issues.htm
Asta-i cea mai tare chestie pe care am auzit-o despre Marx. Deci, daca ” Maestrul Isus” l-a inspirat pe Marx, si stim cu totii cine a fost si ce a facut, ma-ntreb cum va fi ONU inspirata de Maitreya. Sau mai bine nu ma mai intreb ca stiu deja.
Viitorul nostru, al tuturor, se arata foarte roz si spiritual, conform acestor mari iluminati. Buna si adevarata este vorba: Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu