Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 februarie 2010

Francmasonii vor să-şi deschidă un birou la Bruxelles

Foarte interesant!!! Masonii prind curaj si-si arata coltii! Dar ce-i mai deranjeaza pe ei organizatiile religioase!!! Normal, daca cel pe care il venereaza se numeste Lucifer.
Vor sa se implice politic, de parca politica mondiala n-ar fi influentata de 200 de ani de ei...
Cine stie ce surprize ne mai asteapta!
danutza
Francmasonii vor să-şi deschidă un birou la Bruxelles

O parte a mişcării francmasone din Europa vrea să deschidă un centru la Bruxelles care să promoveze măsuri de contracarare a influenţei tot mai mari a organizaţiilor religioase în instituţiile UE, a declarat un francmason francez, citat de publicaţia electronică EUObserver.

Francmasonii vor să contrabalanseze influenţa religiilor în UE, chiar de la Bruxelles "Ordinele masonice ar trebui să practice politici în sensul bun al cuvântului . Aşa că, în pofida propriilor diviziuni partizane, ele susţin laicitatea şi îşi exprimă dezaprobarea faţă de o decizie sau alta, guvernamentală sau europeană", a declarat Jean-Michel Quillardet, fost Mare Maestru al organizaţiei masonice Grand Orient de France, citat de cotidianul belgian Le Soir, într-un interviu publicat miercuri.
El a precizat că lojele masonice rămân divizate pe această temă, unele fiind mai "timide" decât altele în atragerea atenţiei publice, prin deschiderea unui birou în capitala UE. Dar el a adăugat că problemele practice sunt mai importante decât diviziunile şi a prezentat un proiect de agendă pentru viitorul centru.
"Cred că vom reuşi într-o zi să creăm o delegaţie masonică generală, pentru a susţine gândirea liberă din instituţiile europene. Este posibil din punct de vedere politic. Este mai puţin posibil la nivel financiar, pentru că avem resurse infinit mai mici decât bisericile", a explicat Quillardet.
Prima sarcină a biroului de la Bruxelles ar fi să promoveze ideea de cetăţenie în Europa. "Este necesară impunerea ideii universale a Iluminismului , care constă din noţiunea că oamenii sunt cetăţeni şi cetăţeni europeni, înainte de a fi evrei, de culoare, maghrebieni, homosexuali, heterosexuali", a mai spus francmasonul francez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu