Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 februarie 2010

GRECIA-PEDEPSITA DE UE!!

FFFFF interesant!!!Au inceput sa-si arate arama. Vom vedea de-acum incolo ca UE nu inseamna numai bani comunitari primiti, aparent de pomana (aparent pt ca fiecare tara cotizeaza cu sume importante), ci inseamna control, limite, constrangeri, schimbari majore, compromisuri , dar, mai ales, sfarsitul libertatii umane. Avem o sansa: sa renuntam la statutul de membru, dar repercusiunile vor fi dramatice si ma tem ca nu avem conducatori patrioti, care sa tina cont de interesul national, ci niste slugoi arivisti, dornici sa isi umple buzunarele cu firimiturile ramase de la masa bogatilor lumii.
Sa fie oare asta pedeapsa Greciei pentru opozitia calugarilor de la muntele Athos fata de UE sau fata de ecumenism? Sau curajul crestinilor din Grecia de a protesta impotriva actelor biometrice?
danutza


GRECIA-PEDEPSITA DE UE!!

Uniunea Europeană a pedepsit în mod simbolic Grecia, pentru problemele fiscale, prin lipsirea acestei ţări de dreptul la vot, în cadrul summitului UE de săptămâna viitoare.

Grecia, în criză şi cu votul luat .Este cea mai mare umilire la adresa unui stat comunitar, de la înfiinţarea Uniunii Europene, dar şi un semnal de alarmă pentru autorităţile de la Atena.

Săptămâna aceasta, Consiliul Miniştrilor de Finanţe din Uniunea Europeană a somat Grecia să ia măsurile de austeritate, care se impun, pentru reducerea deficitului până la 16 martie. Dacă nu respectă ultimatumul, Atena va pierde controlul asupra politicii sale fiscale, care se va face de la Bruxelles, în baza Tratatului de la Lisabona ( NR: ce intersant! Si asa incepe sfarsitul libertatii si al independentei statelor???).

Unii oficiali germani au cerut deja că Grecia să-şi recupereze dreptul de vot în Uniunea Europeană, după ce îşi rezolvă problemele. Guvernul de la Atena trebuie să împrumute 30 de miliarde de euro de până în iunie, ca să nu intre în incapacitate de plată .

Iata si ce se urmareste cu aceasta Uniune Europeana:

In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

„NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

„NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

„NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”

„In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu