Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 februarie 2011

LOCALIZAREA IADULUI IN CENTRUL PAMANTULUI-PE CALE SA FIE CONFIRMATA SI STIINTIFIC?

Cercetatorii, socati. Miezul Pamantului este un reactor nuclear gigantic?
Doi oameni de stiinta de la Universitatea din Massachusetts au mers in Italia pentru a studia cele mai rare particule descoperite vreodata, numite geo-nutrioni. Insa au detectat un semnal din interiorul Pamantului asemenea unui reactor nuclear.

Daily Galaxy: "Geo-nutrionii" sunt anti-neutroni produsi in straturile adanci de uraniu, potasiu si rubidiu gasite in rocile vechi din interiorul planetei noastre. Detectorul folosit la depistarea acestor particule se numeste Borexino si este ca o fereastra menita sa ofere o priveliste in interiorul Terrei si sa descrie structura planetei noastre.

"Tot ceea ce am primit din interiorul Pamantului este o informatie noua pentru noi, iar probele de geo-nutrioni trebuie studiate cu atentie", a declarat unul dintre cei doi cercetatori care a participat la experiment. "Informatiile pe care le-am strans si pe care le-am prezentat sunt foarte interesante pentru ca prezinta o noua frontiera. Acesta este doar inceputul. Este nevoie de multa munca pentru a intelege Pamantului si sursa caldurii sale", a continuat el.

Ca iadul se afla in centrul pamantului, aflam din Sfanta Scriptura:

"Iar aceea că "S-a suit" - ce înseamnă decât că S-a pogorât în părţile cele mai de jos ale pământului?" (Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel 4-9)

"Că precum a fost Iona în pântecele chitului trei zile şi trei nopţi, aşa va fi şi Fiul Omului în inima pământului trei zile şi trei nopţi."(Matei 12-40)

"Cere un semn de la Domnul Dumnezeul tău, în adâncurile iadului sau în înălţimile cele de sus".(Isaia 7 -11)

"Înţeleptul merge pe cărarea vieţii ce duce în sus, ca să ocolească drumul iadului care merge în jos". (Pildele lui Solomon 15-24)

"Că mare este mila Ta spre mine şi ai izbăvit sufletul meu din iadul cel mai de jos."(psalmi 85 -12)


Negura se risipeşte, piere, tot astfel cel ce coboară în iad nu mai vine înapoi.„Ca iadul este foc vesnic, tot din Biblie aflam:

" Şi moartea şi iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc" (Apocalipsa 20 14)

"Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie. " (Luca 16 -24)

"Şi-i vor arunca pe ei în cuptorul cu foc; acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor." (Matei 13-42)


"Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.""(Matei 25-41)



Iov 7 , 9

„De aceea şi iadul şi-a mărit de două ori lăcomia lui, căscat-a gura sa peste măsură; acolo se vor coborî mărirea Sionului şi gloatele sale, chiotele de veselie… „

Isaia 5 , 14

„Cere un semn de la Domnul Dumnezeul tău, în adâncurile iadului sau în înălţimile cele de sus „

Isaia 7 , 11

„Şeolul (iadul) se mişcă în adâncurile sale, ca să iasă întru întâmpinarea ta. Pentru tine el deşteaptă umbrele, pe toţi stăpânitorii pământului; el ridică de pe jilţurile lor pe toţi împăraţii pământului. „

Isaia 14 , 9

„În iad s-a pogorât mărirea ta în cântecul harfelor tale. Sub tine se vor aşterne viermii şi viermii vor fi acoperământul tău.„

Isaia 14 , 11

„Şi acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!„

Isaia 14 , 15

„Şi tu, Capernaume, nu ai fost înălţat, oare, până la cer? Până la iad vei fi coborât! „

Luca 10, 15

„Înţeleptul merge pe cărarea vieţii ce duce în sus, ca să ocolească drumul iadului care merge în jos.„

Pildele lui Solomon 15 , 24

„Doamne, să nu fiu ruşinat, că Te-am chemat pe Tine; să se ruşineze necredincioşii şi să se coboare în iad.„

Psalmi 30 , 17

„Să vină moartea peste ei şi să se coboare în iad de vii„

Psalmi 54 , 16

„Nu morţii Te vor lăuda pe Tine, Doamne, nici toţi cei ce se coboară în iad„

Psalmi 113 , 25

„Calea păcătoşilor este netezită cu pietre, la sfârşitul ei este groapa iadului.„

Isus, fiul lui Sirah , 21 , 11

Apostol Pavel in Epistola sa catre Efeseni spune: “Iar aceea ca S-a suit, ce inseamna decat ca S-a pogorat in partile cele mai de jos ale pamantului?“. Si tot el: “cel ce S-a pogorat, Acela este care S-a si suit mai presus decat toate cerurile, ca pe toate sa le umple” (Efeseni 4, 9-10).
Parinte Ioan Damaschin, intelegand acest lucru din Sfanta Scriptura, zice astfel in cantarile sale: “Pogoratu-Te-ai intru cele mai de jos ale pamantului si ai sfaramat incuietorile cele vesnice, care tineau pe cei legati, Hristoase, si a treia zi, precum Iona din chit, ai inviat din mormant” (Slujba Invierii, pesna a 6-a).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu