Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 februarie 2011

UNDE POATE AJUNGE RATACIREA OMULUI...

Un profesor sustine ca a inventat un nou Chivot cu care se poate vorbi cu Dumnezeu
Un cercetator specializat in domeniul undelor cerebrale sustine ca a facut o descoperire de-a dreptul revolutionara. Profesorul Michael Persinger este inventatorul a ceea ce este cunoscut sub numele de "Casca lui Dumnezeu". Acest dispozitiv este purtat de o persoana si poate transmite variatii electromagnetice lobilor temporali ai creierului. Deja inventia sa este oarecum asimilata celei a "Chivotului legamantului", prezent in Biblie, un dispozitiv prin care Moise vorbea cu Dumnezeu.

Persinger considera ca aceste semnale pot produce o experienta religioasa pentru orice subiect care poarta casca. El argumenteaza ca pulsatiile electromagnetice fac ca lobul stang "sa traduca" aceasta activitate in partea dreapta a creierului ca fiind o prezenta. Cei care au experimentat "Casca lui Dumnezeu" au declarat ca au simtit mai multe prezente: de la cea a lui Dumnezeu, la cele ale demonilor. Se pare ca acest dispozitiv activeaza o zona a subconstientului care declanseaza o astfel de viziune despre care se spune ca este mai mult sau mai putin imaginara. Este in legatura cu descoperirea cercetatorilor rusi care sustin ca au aflat de ce rugaciunile au o putere vindecatoare mare, aceea ca stabilizeaza cortexul cerebral si il face sa se simta in siguranta, ca si nou nascutii, fapt inregistrat la calugarii ortodocsi care se roaga patimas.


Potrivit inventatorului castii, aproximativ 80% dintre subiecti au simtit o prezenta in mintea lor. RMN-urile facute in timp ce subiectii purtau "casca lui Dumnezeu" arata o activitate crescuta in zona creierului care primea semnale electromagnetice. O parte dintre subiecti au putut spune ca in afara prezentei a ceva "magnific" pe care l-au asimilat cu Dumnezeu au primit si o unda, ca o comunicare, ca un flux de date care i-a facut sa se simta mai bine, citeaza Daily Mail.

sursa: agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu