Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 martie 2010

Comisia Trilateral sau Guvernul Mondial din umbră

Comisia Trilateral sau Guvernul Mondial din umbră

Comisia Trilateral a fost constituită în 1973 de către reprezentantul de seamă al Francmasoneriei, bancherul de talie internaţională David Rockefeller.

De asemenea, grupul Bilderberg este similar Comisiei Trilateral prin faptul că este fondat şi condus în mare măsură de francmasonul Rockefeller, fiind format din bancheri internaţionali, industriaşi, magnaţi, academicieni şi oameni politici care au aderat la francmasonerie. Scopul acestor două organizaţii masonice este de a manipula popoarele, guvernele şi economiile tuturor naţiunilor astfel încât acestea să servească interesele băncilor multinaţionale şi ale corporaţiilor. (Nu este întâmplător faptul că băncile, care sunt instituţii masonice, se dezvoltă atât de mult până şi în sărăcia din România! Prin diabolicul sistem bancar oamenii sunt transformaţi în sclavi datorită dobânzilor şi datoriilor mari pe care le au de plătit şi care sunt calculate astfel încât omul să muncească toata viaţa ca să le achite!)

De asemenea, este necesar să precizăm că aceste doua grupuri masonice sunt conduse de Rockefeller dupa nişte principii marxiste inspirate din cartea profesorului Zbigniew Brzezinski, de la Universitatea Columbia.

Unul din scopurile principale ale Comisiei Trilateral este să "plaseze" preşedinţi masoni, formaţi de Trilateral, la Casa Albă.

Astfel, în 1973, Rockefeller şi Brzezinski au selectat o mână de liberal - democraţi binecunoscuti şi câţiva republicani care doreau să coopereze şi să servească interesele Comisiei Trilateral. Pentru a crea un echilibru, cu caracter local, Rockefeller a invitat şi pe guvernatorul de orientare democratică Jimmy Carter - pe atunci obscur - să facă parte din comisie.

Rockefeller avea de mult legături cu francmasoneria locală din Atlanta. De fapt, o mare parte din investiţiile personale ale lui Rockefeller s-au focalizat asupra proprietăţilor imobiliare din Atlanta. David Horowitz consideră că: "Atlanta este Centrul Rockefeller de Sud".

Guvernatorul Floridei, Reuben Askew, a fost de asemnea selectat pentru a servi Comisiei Trilateral şi era văzut, ca şi Carter, un posibil candidat la preşedinţie. Brzezinski spunea: "Era o competiţie strânsă între Carter şi Askew, dar noi am fost impresionati de faptul că Jimmy Carter a deschis bunuri de comerţ în Atlanta, Bruxell şi Tokyo, iar acest lucru se potrivea perfect cu planurile Comisiei Trilateral".

În 1976, atat Carter cât şi Askew şi-au depus candidatura, dar, datorită intereselor lui Rockefeller, Carter a primit un impuls în plus. Din acel moment totul era ca şi făcut (poporul american trebuia "să joace dupa cum i se cânta").

Goldwater spunea: "Rockefeller şi Brzezinski l-au găsit pe Carter ca fiind candidatul lor ideal. Ei l-au ajutat sa câştige nominalizarea din partea Democraţilor şi preşedinţia!".

Primul preşedinte format de Trilateral şi instalat în 1976 la Casa Alba a fost Jimmy Carter. Pentru a realiza acest lucru, Trilateral a folosit puterea financiară a bancherilor din Wall Street, influenţa academicienilor care au aderat la francmasonerie, pe cei care controlau mass-media, membrii C.R.E. (Consiliul pentru Relaţii Externe).

Francmasoneria a urmărit în timpul campaniei electorale să facă din Jimmy Carter un tip popular, un om al poporului care nu avea nici o legatură cu afacerile murdare şi criminale ale Francmasoneriei şi care va apăra Constituţia Statelor Unite şi drepturile poporului american!

În realitate însă Jimmy Carter, "Omul pe calul alb" al Comisiei Trilateral, a avut în "spate" puterea Comisiei T, banii murdari ai Francmasoneriei, croindu-şi astfel drum spre funcţia de preşedinte, stabilind o administraţie complet Trilaterală, numind masoni în posturi politice cheie şi urmând interesele Comisiei Trilateral "până în pânzele albe.
Aşa s-a întâmplat cu aproape toţi preşedintii americani, inclusiv cu actualul preşedinte.

Deoarece, spre deosebire de ceilalţi, preşedintele John F. Kennedy nu a fost de acord cu modul criminal în care acţionau francmasonii, aceştia l-au asasinat public în complicitate cu serviciul secret C.I.A. şi cu F.B.I.-ul, care la rândul lor sunt manipulate de Francmasonerie!

Nota: din Comisia Trilaterala face parte si Mugur Isarescu !!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu