Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 martie 2010

Musulmanii nigerieni au măcelărit 500 de creştini. Duminica în care nu au mai ajuns la Liturghie.


O ştire care nu apare în presă

Duminica dimineata in zori musulmanii i-au atacat pe satenii creştini din Nigeria cu macete. Unele trupuri au fost carbonizate. Altele aveau taieturi pe fata. O victima tanara a fost scalpata, iar cativa erau cu mainile si picioarele retezate. Musulmanii au strigat “Allah Akhbar” (Dumnezeu este Mare) înainte de a navali in locuinte si de a-i ucide pe creştini. Exista supravieţuitorii care au relatat cum s-a produs hacuirea victimelor. Musulmanii furiosi nu au crutat nici macar copiii, dimpotriva i-au scalpat. Printre victimele feminine au fost gasite trupuri violate.

In timp ce au fost detasate trupe pentru a preveni noi atacuri, fortele de securitate au retinut 95 de suspecti, dar se confrunta cu critici aspre pentru turbarea cu care criminalii au reusit sa actioneze.

Mass-media a semnalat faptul ca vecinii musulmani au fost avertizati prin sms-uri cu doua zile inainte de atac, tocmai pentru a se putea refugia inainte de interventia trupelor.

Supravietuitorii spun ca atacatorii au reusit sa diferentieze membrii grupului Fulanis de cei ai grupuli Berom, scandand “nagge”, termenul fulani pentru vite. Cei care nu au raspuns in aceeasi limba, au fost macelariti. Bisericile au fost arse alaturi de alte cladiri.

Corespondentii BBC in zona spun ca cei care au incercat sa fuga au fost prinsi in capcane de animale si plase de pescuit si au fost torturati pana la moarte.

Au avut loc funeralii pentru victimele macelului de trei ore din trei sate crestine.

relatari mai detaliate (pentru cei care doresc sa urmareasca eventualele comentarii si mai multe fotografii) in GatewayPundit, Reuters, News23, News.Yahoo, SevenSidedCube, JihadWatch

“Ani la rand oamenii de aici au trait impreuna in pace … Nu stim ce s-a intamplat” – mirarea unui satean catre un reporter Reuters.

S-a intamplat un act de jihad, atata tot. Cine nu este cu noi… da de dracu’. Cel mai probabil, pastorii din tribul Fulani au inceput sa se simta mai puternici decat fermierii crestini din tribul Berom. Scenariul clasic in Islam: when you have the upper hand, strike! (cand esti majoritar/superior, loveste!)

sa ne reamintim putin din Carta nobletii umane aureolate de lumina Islamului:

Sura 9: 123

“O, voi care credeti! Luptati-va cu necredinciosii invecinati voua si acestia sa gaseasca in voi cruzime, iar voi sa stiti ca Allah este cu cei ce cred.”

Sura 9: 29

“Luptati-va impotriva celor care nu cred in Allah, nici in Ziua de Apoi si nu opresc ceea ce Allah si Mesagerul lui au oprit; luptati-va impotriva oamenilor Scripturii (adica evreii si crestinii), care nu recunosc Islamul ca religie a adevarului, pana cand vor plati Jizyah (taxa de protectie, in clasicul stil mafiot) si se vor supune de buna-voie.”

Walid Shoebat despre Sura 5: 32-33

“Omorati-i cand ii veti intalni, oriunde ii veti gasi.”(2:191) Acest “ucideti” nu este o metafora, ci este acel literal “a ucide”. Este exemplul de crima a lui Zarqawi chiar in fata camerelor. Este linsajul pe care-l vedeti in Ramallah. Este uciderea a milioane de sudanezi in Sudan, taierea mainilor si picioarelor din laturile opuse. Iar aici e dilema: tocmai versetul pasnic, care este citat chiar si de Bush: “Oricine ia o viata fara indreptatire, sau pentru vreo stricaciune pe pamant, este ca si cand ar fi ucis intreg pamantul.” Veti gasi acelasi verset in traditia iudaica, dar cei mai multi occidentali nu trec mai departe de acest verset, unde se limpezeste totul: “dar celor care lupta impotriva lui Allah si aduc stricaciune pe pamant, taiati-le mainile si picioarele din parti opuse si rastigniti-i“… literalmente. Iar asta ati vazut intamplandu-se in Afganistan. La fel ati vazut in Sudan: multiplele crucificari, asasinate, decapitari, amputari si executii publice. Ei chiar doresc sa reinvie Islamul asa cum obisnuia sa fie (sub Sharia). Din acest motiv il numesc fundamentalism.

Sura 7:124

“Va voi taia mainile si picioarele din parti opuse si apoi va voi rastigni pe toti!”

Cand se intampla sa intrati pe la o biserica, chiar si pe fuga, amintiti-va de crestinii persecutati din tarile majoritar musulmane si aprindeti o lumanare si pentru ei. Acestia nu se bucura de luxul nostru de a dezbate pe net “cam cum” ar trebui inteleasa corect (politic) esenta absconsa a Islamului. Ei pur si simplu mai ajung sau Nu o duminica la Liturghie.

Active Compassion for the Persecuted from Watermelon Ministries on Vimeo.

http://patrupedbun.net/musulmanii-nigerieni-au-macelarit-500-de-crestini/
sursa: romania, uneste-te blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu