Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 2 martie 2010

Unul din patru germani vrea microcip in corp

Unul din patru germani vrea microcip in corp
sursa: mucenicul 's blog

Pare ca ceva desprind dintr-un film sci-fi , dar unul din patru germani ar fi fericiti să aibă un microcip implantat în corpul lor, dacă deriva avantaje concrete din aceasta. Sondajul, efectuat de grupul de lobby al industriei germane IT, BITKOM, a fost destinat să arate modul în care diviziunea dintre viaţa reală şi lumea virtuală este pe cale sa dispara.

23%, dintre cei aproximativ 1000 de respondenţi la sondaj, au afirmat că vor fi pregătiti pentru a avea un cip introdus sub pielea lor ” pentru anumite beneficii“.

Aproximativ unul din şase (16 %) au spus că ar purta un implant, pentru a permite serviciilor de urgenţă sa ii salveze mai repede, în caz de incendiu sau accident.

5% din oameni au spus că vor fi gata de a avea un implant pentru a-si putea face cumpărăturile mai rapid.

Dar, 72 % au declarat ca ”în nici un caz” nu ar permite electronice în corpul lor.

Rezultatele au fost o surpriză chiar şi pentru cei din sectorul high-tech.

“Aceasta este, desigur, un exemplu extrem de cât de departe isi pot imagina oamenii ca pot merge reţelele,” a spus şeful BITKOM, August- Wilhelm Scheer.

CeBIT, cel mai mare Targ high-tech din lume, de astăzi isi deschide larg uşile pentru public, cu Spania, actualul presedinte al UE, invitata de onoare din acest an.

Cancelarul german Angela Merkel şi prim-ministrul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero au vorbit candva ieri, la ceremonia de deschidere oficială înainte de a face un tur al expoziţiei.

Un total de 4157 firme din 68 de ţări isi dezvaluie cele mai recente gadget-uri, un declin cu 3 procente fata de anul trecut, multe firme de înalta tehnologie stand deoparte pe fondul concurenţei puternice de la alte evenimente.

http://www.news.com.au/technology/one-in-four-germans-wants-microchip-in-body/story-e6frfro0-1225835910243

Ma-ntreb ce rezultate ar iesi in Romania la un astfel de sondaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu