Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 martie 2010

NO COMMENT!

Fostul premier ceh, Mirek Topolanek: Biserica spala creierele

Fostul premier ceh Mirek Topolanek, presedintele celui mai mare partid de dreapta din Cehia - Partidul Democrat Civic - se afla in centrul unui scandal, dupa o serie de declaratii controversate in timpul unei sedinte foto pentru revista gay Lui, relateaza presa din Cehia.

Topolanek declara ca biserica a reusit sa detina "controlul asupra oamenilor pentru ca le-a spalat creierele".

El a mai spus de asemenea ca ministrul Transporturilor, Gustav Slamecka, despre care se stia ca este homosexual, a luat masuri evazive atunci cand situatia era grea si se impuneau actiuni ferme.

Topolanek nu are o opinie mai buna nici despre premierul in exercitiu Jan Fischer. "Acest Fischer nu este homosexual, dar este evreu si el va scapa de raspundere chiar mai repede" - a spus fostul premier.

Conducerea Partidul Democratic Civic din Cehia a luat in calcul demiterea lui Topolanek, intrucat prin afirmatiile sale acesta a adus un imens prejudiciu formatiunii inaintea alegerilor parlamentare din luna mai. Desi potrivit sondajelor, Partidul Democratic Civic se afla in scadere de popularitate, s-a decis ca Topolanek sa ramana in fruntea partidului.

Fostul premier si-a cerut scuze pentru afirmatiile facute si a spus ca intentioneaza sa continue campania electorala, dar va fi mai atent la ceea ce spune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu