Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 aprilie 2010

CE VOR MAI PUNE LA CALE, DE DATA ASTA???

Reuniunea Bilderberg din 2010 va avea loc in luna iunie in localitatea spaniola Sitges - surse

Cea de-a 58-a intalnire a Bilderberg Group, din care fac parte personalitati politice, jurnalisti si oameni de afaceri din Europa Occidentala si America de Nord, se va desfasura in luna iunie, in localitatea spaniola Sitges, in apropiere de Barcelona, sustine un site care monitorizeaza reuniunile grupului, conspiracyplanet.com. Potrivit informatiilor, intalnirea va avea loc intre 3-6 iunie in mica statiune exclusivita spaniola.

Reuniunea Bilderberg se va desfasura sub protectia unui numar impresionant de forte de ordine (atat politisti, cat si agenti de paza de la companii private), care, sustine site-ul, vor inchide complet localitatea spaniola.

Intalnirea grupului Bilderberg va urma reuniunii asa-numitei Comisii Trilaterale, ce se va desfasura la Dublin (Irlanda), intre 6-10 mai.

Site-ul precizeaza ca liderii grupului Bilderberg participa de obicei si la intalnirile Comisiei Trilaterale, unde sunt prezenti in mod normal circa 300 de persoane.

Anul trecut, intalnirea a avut loc la hotelul Nafsika Astir Palace din Vouliagmeni (Grecia), intre 14-17 mai.

Un grup controversat

Bilderberg Group este o organizatie ce include lideri politici, oameni de afaceri, academicieni si ziaristi, care se intruneste anual incepand din 1954. Organizatia sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita.

Printre participantii la reuniunile trecute ale grupului s-au numarat Hillary Clinton, Bill Clinton, Donald Rumsfeld, Henry Kissinger, regele Juan Carlos al Spaniei, Regina Beatrix a Olandei si Tony Blair, reprezentanti ai Consiliilor de Administratie de la IBM, Xerox, Royal Dutch Shell, Nokia si Daimler.

Intalnirea din 2008 s-a desfasurat la Westfields Marriott in Chantilly (Virginia). La fiecare patru ani, reuniunile se desfasoara in SUA sau Canada.

Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. Participantii nu au voie sa vorbeasca despre cele discuate in timpul reuniunilor, grupul nu are pagina de internet si nicio intalnire nu este inregistrata.

Grupul Bilderberg poarta numele unui hotel din Olanda unde membrii fondatori - printul Bernhard al Olandei, Joseph Retinger, David Rockefeller si Denis Healey - s-au intalnit prima data in 1954. Participantii la intalnirile grupului sunt protejati de serviciile secrete ale principalelor state reprezentate, in frunte cu CIA.
sursa: hotnews

2 comentarii:

  1. DRESAJ si HIPNOZA plus alte razboaie.....

    RăspundețiȘtergere
  2. si ceva falimente nationale, plus niste " accidente " aviatice , s.a. ca doar de lipsa de imaginatie nu-i putem suspecta!!!!

    RăspundețiȘtergere