Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 aprilie 2010

NOI VESTI DESPRE CUTREMURE! INCEP SA FIE TOT MAI DESE!

19 aprilie: 7 oameni au murit în urma unui cutremur de 5,7 grade din Afganistan

19 aprilie: Bilanţul seismului din China a ajuns la 1.706 morţi

11 aprilie: Cutremur de 7,1 în Insulele Solomon

11 aprilie: Un cutremur relativ puternic (magnitudine moment peste 6,0) si de foarte mare adancime s-a produs in seara zilei de duminica, 11 aprilie, in partea de sud a Spaniei

6 aprilie: Un violent cutremur, cu magnitudinea moment mai mare de 7,5 grade, s-a produs in seara zilei de marti, 6 aprilie, in partea de nord a insulei indoneziene Sumatra, afectand in special provincia Banda Aceh.

4 aprilie 2010: la ora 22:40:47.7 UTC (ora 15:40, ora locală - 1 şi 40 de minute, ora României) in statul mexican Baja California, situat in nord-vestul tarii, la granita cu Statele Unite, a avut loc un puternic cutremur de magnitudine 7.2 (USGS). Conform datelor publicate de USGS, cutremurul s-a produs la o adincime de 10 km.
Comform EMSC, cutremurul a avut 7.0 pe scara moment-magnitudine.

30 martie: Un cutremur puternic, cu magnitudinea estimata la 6,5-6,7 grade, s-a produs marti, 30 martie, in regiunea insulei Andaman din Oceanul Indian.

16 martie: Un nou cutremur puternic a zguduit zona de coasta din Chile in dimineata zilei de marti 16 martie.

14 martie: Un cutremur puternic, cu manitudinea moment mai mare de 6,5 grade, s-a produs in dimineata zilei de duminica, 14 martie, in Japonia, in regiunea insulei Honshu.

14 martie: Un cutremur puternic s-a produs duminic, 14 martie, in sud-estul Indoneziei.
Seismul a avut loc la ora 00:57 min timp universal, iar epicentrul sau a fost localizat in regiunea Halmahera-Maluku-Irian Jaya.
Conform datelor publicate de EMSC, adancimea focarului a fost de 70 km, iar magnitudinea a atins 6,5 grade pe scara bazata pe moment seismic. Pana la aceasta ora nu au fost raportate pagube majore si nici nu s-a emis alerta de tsunami.

V-ati convins ca se misca Pamantul???

3 comentarii:

  1. exista o legatura intre cutremure si CIRCULATIA AVIOANELOR ... STIINTA SECRETA A NATURII SI MEDIULUI !!! LEGILE FEMOSAN ....

    RăspundețiȘtergere
  2. 20 Aprilie: cutremur in Australia (statul Western Australia); aprox. 5 grade pe scara Richter, dar cel mai mare cutremur din ultimii 50 de ani, in aceasta regiune! Distrugeri semnificative, conform diferitelor agentii de stiri...

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc! nu stiam de acest nou cutremur. am sa studiez si legile femosan, pt ca nu am auzit de ele.

    RăspundețiȘtergere