Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 aprilie 2010

Politia israeliana a interzis accesul ortodocsilor la Sfantul Mormant

Din ce in ce mai interesant...

Politia israeliana a interzis accesul ortodocsilor la Sfantul Mormant

In Joia Mare, de dimineata, mii de credinciosi ortodocsi asteptatu sa intre in piateta din fata Sfantului Mormant de la ierusalim pentru a participa la slujba spalarii picioarelor oficiata de Patriarhul Teofilos.

Surpriza acestora a fost in momentul cand politia israeliana, inarmata cu pusti mitraliera, le-a interzis accesul fara niciun fel de motivatie. Cu toate acestea, slujba, oficiata de Patriarhul Teofilos, invesmantat in alb, alaturi de alti 12 preoti a avut loc, numai ca ortodocsii nu au putut beneficia de "spalarea picioarelor", dupa modelul dat de Mantuitor. La fata locului a izbucnit o mica revolta spontana, pelerinii reclamand ca vin de la mii de kilometri, dar fara niciun rezultat. In plus, s-a zvonit ca accesul credinciosilor ortodocsi va fi limitat si in noaptea de Inviere, la vestita slujba de aprindere a Luminii, cand se produce miracolul aprinderii spontane a candelelor si lumanarilor. (M.F.)

6 comentarii:

  1. Zvonurile daca sunt doar zvonuri nu fac bine ci doar dezbina, ce s-a intamplat acolo nu stiu poate exista o explicatie , poate chiar asa s-a intamplat cu un scop anume cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  2. faptul ca li s-a interzis accesul nu e zvon, ci un fapt grav. indiferent ce au de impartit evreii cu palestinienii, traditia crestina trebuie respectata. ce s-ar intampla daca evreilor li s-ar interzice sa participe la sarbatorile lor???

    RăspundețiȘtergere
  3. Evreii necrestinati( cei care nu cred in Iisus Hristos) sunt un pericol la adresa crestinilor din intreaga lume! Sunt mai periculosi decat musulmanii si ceilalti pagani la un loc!
    Trebuie sa ne ferim pe cat putem de ei!
    Oricum ei au doar puterea de a ucide trupul nu si sufletul!
    Domnul poate arunca si trupul si sufletul in iad!
    De Domnul Dumnezeu cel adevarat sa ne fie teama si sa ne inchinam Lui!
    Domnul sa fie binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca pe impielitatii astia de evrei ii cam mananca pielea si se vor scarmanati. Dar si cand vor primi papara o sa fie vai steaua lor( aia in 6 colturi ).

    RăspundețiȘtergere
  5. e clar ca evreii sunt cei care isi doresc cel mai tare venirea antihristului, pe care ei il vor considera mesia pe care il asteapta. pt aceasta, se pregatesc sa construiasca templul lui solomon. dar se pregatesc intens si pt razboi.lucrurile evolueaza rapid si nu intr-o directie buna. sa ne miluiasca bunul Dumnezeu si sa ne intareasca in credinta!

    RăspundețiȘtergere
  6. zvonuri , povesti, minciuni .....

    RăspundețiȘtergere