Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 mai 2011

DE CE SE ORGANIZEAZA ATAT DE MULTE CONCERTE ALE SATANISTILOR? DE CE LE ACCEPTAM SI, MAI ALES, DECE PARTICIPAM LA ELE?

Alice Cooper, concert la Arenele Romane

Cântăreţul de muzică rock Alice Cooper îşi dă din nou întâlnire cu fanii heavy-metalului din România, pe 14 iunie, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”.

Alice Cooper va concerta la Arenele Romane

CINE ESTE ALICE COOPER:

Alice Cooper (născut Vincent Damon Furnier, pe 4 februarie 1948) este un cântăreţ de muzică rock, compozitor, textier şi muzician, a cărui carieră muzicală se întinde pe o perioadă de patru decenii. Prezentând spectacole de scenă complexe, în care ghilotinele, scaunele electrice, sângele simulat şi şerpii sunt elemente frecvente, Cooper a împrumutat numeroase elemente de heavy metal, garage rock, horror movies şi vodevil, pentru a crea o variantă teatrală a muzicii hard rock, care a devenit cunoscută sub numele de shock rock.

Vrăjitoarea reîncarnată: Alice Cooper (alias Vincent Furnier) s-a evidenţiat mereu prin bunul său gust: nu numai că a fost primul rocker care a dedicat melodii menstruaţiei şi sexului cu morţi, dar a întrecut orice măsură pe scenă cu o gamă largă de abuzuri care includeau scaunul electric şi ghilotina.


Furnier a împrumutat numele de Alice Cooper de la o vrăjitoare din secolul XVII, fiind convins că este o reîncarnare a acesteia în urma unei şedinţe de spiritism.

Alice Cooper a participat cu ani in urma la un ritual satanist in timpul caruia corpul sau a fost ocupat de un spirit al satanei.. Alice Cooper declara: Spiritul mi-a vorbit. Mi-a promis mie si formatiei mele glorie, stapanire universala in muzica rock si bogatie . Singurul lucru care mi-a cerut in schimb era sa-i las corpul meu ca sa fie stapanit de acest spirit. Identitatea mea noua era declarata in adunare. M-am recunoscut universal." ( "Cirus", 19.12.78 ).

Mesajele satanice din muzica

Eduard Stone, un pasionat muzicolog din Pennsylvania a aratat ca muzica rock are origini satanice. El a aratat ca muzica a fost alterata de populatia negroida vanduta ca sclavi pe plantatiile din sudul statelor unite. Africanii veneau pe noul continent aducand practici ale magiei negre pe care nu au pregetat sa le foloseasca pentru a le face rau celor care le rapeau libertatea si viata.
In felul acesta, incantatiile pentru chemarea demonilor si a zeilor pagini au fost inserate in cintecele sclavilor. Vrajitorii chemau demonii ca sa-i ajute – in special sa se razbune pe diverse persoane. Dar, pentru ca armatele intrunericului sa ii ajute, trebuia facut un sacrificiu. Cu cit dorinta era mai importanta, cu atit sacrificiul era mai mare, ajungandu-se pana la cele umane. In timpul sedintelor, vrajitorii sau vrajitoarele incepeau un dans initiatic, pe diverse melodii, al carui ritm se accelera din ce in ce mai mult, pana la intrarea in transa a vrajitorului. Atunci corpul acestuia era ocupat, temporar, de spiritul chemat, transmitind prin gura posedatului dorintele sale.


Unul dintre parintii magiei muzicale a fost Screaming Jay Hawkins, cel care a scris melodia “I put a spell on you”. In concertele sale, Hawkins era machiat ca un demon iar in mina tinea un baston cu un craniu in virf. Majoritatea melodiilor lui cuprindeau referiri la vraji. Desi pare ciudat, chiar regele rock-ului, Elvis Presley a cantat melodii demonice, una dintre ele fiind “You`re the Devil in Disguise”.

La ora actuala o serie de formatii rock nu se mai sfiesc sa-si declare public simpatia pentru Satan si pentru fortele intunericului. Formatia AC/DC inseamna,”Anti Christ – Dead to Christ”, ceea ce nu i-a impiedicat ca, pana acum sa vinda zeci de milioane de discuri. Melodiile lor indeamna tinerii sa devina slujitori ai intunericului si sa isi doreasca sa ajunga in Iad, unde Satan le va asigura fericirea deplina.Alice Cooper, celebrul rocker, recunoaste ca este un adept al lui Satan.

Pe numele sau adevarat Vincent Fournier, afirma ca numele de scena l-a obtinut in timpul unei sedinte de magie in care solicita sprijinul Diavolului pentru a avea bani si succes. Demonul invocat i-a promis o viata lipsita de griji si glorioasa, dar i-a cerut, in schimb, sa-i lase lui trupul pe durata vietii ca sa se manifeste in plan fizic. Poate ca este doar o coincidenta dar, la ora actuala Alice Cooper este in pragul nebuniei, trecand de la o clinica la alta si incercand sa scape de cosmarurile acre-l urmaresc. Ozzy Osbourne, al carui nume se identifica cu cel al formatiei cerea ca, pe fiecare coperta a albumelor lor sa apara chipul lui Satan.

Pe unul din discuri este scris “Iisus, tu esti Uratul” precum si numarul 666, numar care reprezinta Antihristul. Au fost adusi in anul 1982 in fata unui tribunal din California pentru ca intr-unul din albumele lor, apareau versuri ca: “Eu trebuie sa traiesc pentru Diavol”, “Nu fii prost, cu Diavolul nu ai nici o teama” si chiar “Vreau ca Hristos sa fie ingenunchiat de Satan”.

Se pare ca vinovat de practicile magiei negre din partea grupului a fost chitaristul Jimmy Page, care locuia in casa fostului mag Alice Crowly. Din clipa in care a achizitionat casa au inceput si necazurile pentru grup. Robert Plant s-a accidentat foarte grav in timp ce se afla in Rodos, Page si-a strivit degetele in usa unui tren iar John Bonham a murit a doua zi dupa ce, aflat in casa blestemata, consumase o mare cantitate de vodca. Cei apropiati de grup afirma ca Page nu a respectat contractul pe care-l incheiase cu Diavolul si atunci acesta s-a razbunat.

Despre Mick Jagger, s-a afirmat in repetate rinduri ca si-a vindut sufletul Diavolului, fiind initiat de doua vrajitoare celebre, Marianne Faithfull si Anita Palleubeng . Multe formatii au apelat, la ora actuala la sistemul de redare inversa a mesajelor, acestea putind fi ascultate in clar doar daca discul se invirte in sens invers.

In conditii normale, fanii nu aud mesajul cifrat, dar subconstientul lor il inregistreaza. Aceste mesaje ascunse sunt inregistrate de creier indiferent de limba in care sunt transmise.

Astfel, melodia “Another one bites the dust”, a formatiei “Queen”, transmite mesajul invers “Start to smoke marijuana”, iar pe discul formatiei “Black Oak Arkansas”, cantecul “When electricity came to Arkansas” se aude mesajul ascuns “Satan, Satan, el este Dumnezeu”, mesajul terminandu-se cu un ras infiorator.

Acestea au fost doar citeva exemple despre invazia muzicala a lui Satan, invazie care a cuprins si alte curente muzicale, unul dintre acestea fiind stilul dance. Ramine sa ne intrebam ce putem face in fata hoardelor demoniace care se folosesc de orice pretext pentru a cuceri Pamantul, aceasta lume a lui Dumnezeu.

SATANISMUL DIN MUZICA ROCK

DE CE S-A ALES MUZICA ROCK ? SIMPLU.PENTRU CA RADACINILE EI SE GASESC IN SATANISM. EXAGERAM !? NU. TREBUIE SA SPUNEM CA MUZICA ACEASTA NU ESTE ATAT DE NOUA CUM CREDEM NOI. A APARUT DUPA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL DAR ORIGINEA EI ESTE IN AFRICA, AMERICA DE SUD SI IN INDIA UNDE EXISTA CEREMONII DE ADORARE A SATANEI.

SA NU UITAM CA IN 1619 CAND VANZATORII DE SCLAVI AU ADUS IN AMERICA PRIMII ROBI, NU AU ADUS NUMAI "OAMENI DE VANZARE" CUM AM PUTEA CREDE, CI SI OBICEIURILE LOR, SI MAI ALES MUZICA LOR. O MUZICA CARE N-A FOST ALTCEVA DECAT FRAGMENTE DIN REPERTORIUL LOCAL CU SUPERSTITIILE, CONVINGERILE SI OBICEIURILE POPOARELOR NECIVILIZATE. O MUZICA CEREMONIALA A RELIGIILOR AFRICANE PRIMITIVE. PRIN EA "MAGII", ADICA PREOTII IDOLILOR CHEMAU SPIRITELE NECURATE, ADICA PE DEMONI. NU ESTE INTAMPLATOR CA INTR-UN INTERVIU CU JOHN LENNON MEMBRU AL FORMATIEI BEATLES A SPUS: "CEL MAI BUN ROCK 'N'ROLL ESTE PRIMITIV. SUNETUL LUI A VENIT DIN JUNGLA !" ( REVISTA "ROLLING STONE " 7.01.71 ). MUZICOLOGUL ROBERT LADY SCRIE CA "STRUCTURA MUZICII ROCK SE INTALNESTE IN RITMURILE DE DANS ALE TRIBURILOR PRIMITIVE". SI DE UNDE VIN ACESTE RITMURI? DIN CEREMONII VOODOO!

CE ESTE VOODOO-UL? CUVANTUL VOODOO PROVINE DIN CUVANTUL "VAUNDOUN" CARE INSEAMNA SPIRITE. PRACTICANTUL VOODOO-ULUI CHEAMA SPIRITELE SA-L AJUTE IN ORICE VREA. DAR TREBUIE SA FACA SI UN SACRIFICIU. CEL MAI IMPORTANT ESTE A STII CE TREBUIE SA FIE SACRIFICAT, PENTRU CA SPIRITELE AU PLACERILE LOR. SE SPUNE CA EXISTA SPIRITE CARE CER SACRIFICII DE OAMENI. CEREMONIA INCEPE CU SUNTE DE TOBE AFRICANE, LA INCEPUT INCET-INCET APOI DIN CE IN CE MAI REPEDE. TOTODATA CREDINCIOSII DANSEAZA FARA OPRIRE, CU PASIUNE. CAND INTENSITATEA AJUNGE LA CULME, CREDINCIOSII CAD IN EXTAZ SI DUPA ACEEA SUNT "OCUPATI" DE SPIRITE. CEI "OCUPATI" DE SPIRITUL FOCULUI UMBLA PE CARBUNI APRINSI SAU PUN FOC IN GURA LOR FARA SA PATEASCA NIMIC. ALTII SUNT OCUPATI DE ALTE SPIRITE. EXISTA OCAZII IN CARE PREOTUL CA SA AJUTE "OCUPAREA" DE CATRE SPIRIT A TRUPULUI, DA CREDINCIOSILOR ALCOOL, DROGURI SI PIPER ROSU. DE OBICEI ACESTE CEREMONII SE TERMINA CU JERTFE OMENESTI, UNDE SE BEA SANGE SI SE MANANCA CARNEA CELOR JERTFITI. SI ASTAZI EXISTA TARANI IN HAITI CARE AU AFIRMAT CA AU LUAT PARTE LA ACESTE CEREMONII.

ACUM INTELEGEM DE CE S-A ALES MUZICA ROCK. IN AFARA DE ORIGINEA, RITMURILE SI ELEMENTELE CARE DERIVA DIN VOODOO, MUZICA ROCK A MERS SI MAI DEPARTE. CANTARETII SI FORMATIILE CU ASEMANARE LA INFATISARE SI IMBRACAMINTE SE REFERA DIRECT LA VOODOO, II FAC RECLAMA SI IL LAUDA. PRIMUL IN ISTORIA ROCK-ULUI CARE S-A OCUPATCU MAGIA SI MAI PRECIS CU VOODOO-UL A FOST SCREAMING JAY HAWKINS, CARE ERA PRIMUL CARE A SCRIS UN ASEMENEA CANTEC : " I PUT A SPELL ON YOU". IN CONCERTE , HAWKINS AVEA FATA ACOPERITA CU MACHIAJ MONSTRUOS, TINEA UN BASTON CU UN CRANIU IN VARF, SE IMBRACA CU HAINE CIUDATE IAR IN JURUL LUI DANSAU NEGRI. TOATE CANTECELE LUI SE REFERA LA TEME VOODOO ("I HEAR VOICES","ALIGATOR WINE","FRENZY") , IAR CEI INFLUENTATI DE EL SUNT MULTI. AMINTIM DOAR PE LORD SUTCH, ARTHUR BROWN SI ALICE COOPER. IN AFARA DE TOATE ACESTEA MAI TREBUIE MENTIONAT CA APROAPE TOATE FORMATIILE DIN ANII 60 AVEAU CATE UN GURU. CEL MAI VESTIT A FOST MAHARASHI MAKESH YOGII CARE S-A FACUT CUNOSCUT CU FORMATIA BEATLES, IAR GEORGE HARISSON MEMBRU AL TRUPEI , A RAMAS PENTRU TOTDEAUNA ADEPT AL LUI.

[...] Marele capitol al adorarii demonilor, in muzica rock incepe chiar cu regele lui, Elvis Prisley, cu cantecul "You're the Devil in Disguise". Urmeaza Beatles cu binecunoscutele albume "Sgt's Pepper's Lonely Heart Band","Devil in her heart" si "Devil's White album" adica "Albumul alb al diavolului" cunoscut si sub numele de "White Album". De atunci aproape toate formatiile s-au referit mai mult sau mai putin la satansim, precum si la magie, spiritism, antihrist, etc. Dar meritta sa le luam pe toate pe rand.

DENUMIREA FORMATIILOR


Formatiile si cantaretii au ajuns sa aiba numele lor "inspirat" de satanism! Cum avem noi nume crestine , muzica rock are o multime de denumiri diabolice. Iata niste exemple :

*literele formatiei AC DC inseamna "Anti Christ / Death to Christ ". Trebuie sa luam in considerare ca formatia a vandut din 1974 pana acum peste 25 de milioane de discuri.

*literele binecunoscutei formatii KISS inseamna "Kings in Satan's Service". Cuvantul "rege" in limba satanistilor inseamna slujitor al adorarii lui Satan !

*exista trei formatii cu numele "Lucifer" si "Electric Lucifer" si "Lucifer's friend"

*formatiile heavy metal "Satan", "Satan Jouers", " Demon flight", "Demon eyes", "Demon thor", etc. poarta numele lui Satan !

*formatia suedeza "ABBA" care inseamna "Tatal al cerului "pe coperta discului se scrie cu litera B intoarsa care inseamna opusul , adica "Tatal al intunericului" !

*ceremoniile mistice ale magiei negre se numesc Sabbath sau Sabbat. De acolo vine numele formatiei "Black Sabbath" !

*binecunoscutul cantaret Alice Cooper este dedicat pe deplin lui Satan. Numele lui real este Vincent Fournier. Cum are acum alt nume? Sa vedem ce a declarat el: "Cu putini ani inainte m-am dus la o adunare de spiritism unde Norman Backley a rugat "spiritul" sa vorbeasca. Spiritul mi-a vorbit. Mi-a promis mie si formatiei mele glorie, stapanire universala in muzica rock si bogatie . Singurul lucru care mi-a cerut in schimb era sa-i las corpul meu ca sa fie stapanit de acest spirit. Identitatea mea noua era declarata in adunare. M-am recunoscut universal." ( "Cirus", 19.12.78 ).

FORMATII SATANISTECARE AU MARTURISIT ACEST LUCRU

*AC DC

*ELECTRIC

*WAPS

*LIGHT ORCHESTRA

*BLACK SABBATH

*KISS

si altele, lista poate continua...

FORMATIILE CARE IL LAUDA PE DIAVOL SAU SUNT SI EI SATANISTI SI DECLARATIILE LOR CONCRETE :

*AC/DC

CANTA "SLAVA IN CLOPOTELELE IADULUI" IN CANTECUL LOR " HELL'S BELLS"; IAR CANTECUL " HIGHWAY TO HELL" INSEAMNA "BULEVARD SPRE IAD". FORMATIA ARE MULTE CANTECE DE ACEST GEN CARE INDEAMNA TINERII SA URMEZE RAUL SI SA AIBA SPERANTA IN IAD, UNDE SATAN VA ASIGURA FERICIREA ! *PINK FLOYD

*BLACK SABBATH

BILL WORD ACCEPTA CA "SATAN S-AR PUTEA SA FIE DUMNEZEU" (REVISTA " CIREUS" )

GREEPER AFIRMA CA-L POATE VEDEA PE DIAVOL ( REVISTA "ROLLING STONE" )

ROONIE JAMES DIO ARE O MARE TRADITIE IN MISTICISMUL MUZICII ROCK. ERA SINGURUL CARE-L PUTEA

INLOCUI PE OZZY OSBOURNE IN FORMATIA BLACK SABBATH, SI A REUSIT. DUPA O CARIERA SOLO REUSITA S-A INTORS IN FORMATIA BLACK SABBATH. PE COPERTELE DISCURILOR LOR PUTEM VEDEA FIGURA LUI SATAN (REVISTA "POP AND ROCK, AN. 84-85).

INTR-UN DISC AU SCRIS : "IISUS TU ESTI URATUL", PE COPERTA DISCULUI APARE UN FULGER DIAVOLESC, CARE INCUNUNEAZA NUMARUL 666 AL LUI ANTIHRIST !

*VENOM

*ALICE COOPER

*ELECTRTC LUCIFER

*KISS

PETER GRISS A DECLARAT IN REVISTA "IBID" , MARTIE 1979, P.20 : "CRED IN DIAVOL CA IN DUMNEZEU"

KISS INTR-UN DISC A SPUS "DIAVOLUL ESTE DUMNEZEUL TAU" SI IN ALTA PARTE : "GOD ROCK'N ROLL WILL STEAL YOUR VIRGIN SOUL"= "DUMNEZEUL ROCK-ULUI ITI VA FURA SUFLETUL TAU CURAT "

*RONNIE JAMES DIO

*FLEETWOOD MAC

*BLACK WIDOW

*COVEN

*LEVIATHAN

*KING DIAMOND/MERCIFUL FATE

*MOTLEY GRUE

*DIO

*MAGIC SAN

*OZZY OSBOURNE

A DECLARAT : "EXISTA O PUTERE SUPRANATURALA CARE MA UTILIZEAZA CA SA SCRIU ROCK'N ROLL. SPER CA PUTEREA ACEASTA SA NU FIE A DIAVOLULUI..." ("HIT PARADER" FEBRUARIE 1975). IN AFARA DE MULTIMEA CANTECELOR ARE SI UN ALBUM INTREG CARE SE NUMESTE "SPEAK OF THE DEVIL" INSPIRAT DE EL.

*MEAT LOAF

*LED ZEPPELIN

-IN 1982, LED ZEPPELIN AU FOST ADUSI IN FATA TRIBUNALULUI IN CALIFORNIA, PENTRU ALBUMUL LOR "STAIRWAY TO HEAVEN " UNDE CANTAU MESAJE CA : "EU TREBUIE SA TRAIESC PENTRU DIAVOL","NU FI PROST CU DIAVOLUL NU AI NICI O TEAMA"," VREAU CA HRISTOS SA FIE INGENUNCHIAT DE SATANA" !

*JETHRO TULL

*BEE GEES

*JEFFERSON STARSHIP

*JOHN ELTON

*POSSESSED

*ROLLING STONE

CANTA "SYMPATHY FOR THE DEVIL" CARE ESTE IMNUL SATANISTILOR. CONDUCATORUL FORMATIEI, MICK JAGGER ESTE VANDUT DIAVOLULUI FIIND INITIAT DE CATRE DOUA VRAJITOARE MARIANNE FAITHFULL SI ANITA PALLEUBENG, IAR FOARTE DES ESTE NUMIT "DEMONUL ROCK-ULUI". ALTE CANTECE ASEMANATOARE SUNT: "THEIR SATANIC MAJESTIES", "INRO CATIONS OF MY DEMON BROTHER", "DANCING WITH Mr.D" ("D"= DIAVOL) SI ALBUMUL "TO THEIR SATANIC MAJESTIES".

*ELO

*IRON MAIDEN

*LUCIFER'S FRIENDS

*LUCIFER

*QUEEN

*SANTANA

*THE EAGLES

*VALHALLA

*BELFEGORE

*POLTER-GEISTS

*MEGADEZH

*DREWER AND SHIPLEY

*CROSSFIRE

*BLACK OAK ARKANSAS

*ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA

*DR JOHN

*BEATLES

*SEX PISTOLS

*THE KINGS

*THE GREATFUL DEAD

*BOSTON

PAUL Mc CARTNEY A DECLARAT: "NIMENI DINTRE NOI NU CREDE IN DUMNEZEU"

RINGO STAR A SPUS "FIE-L CREDETI, FIE NU, NU SUNTEM NOI ANTIHRISTUL CI VRAJMASI AI CRESTINISMULUI SI AI ANTIHRISTULUI"

HEAVY PETTIN STRIGA CA: "IADUL ESTE FRUMOS"

BENIE TORME POVESTESTE ISTORIA UNEI FETE CARE S-A INDRAGOSTIT DE UN VAMPIR, IN CANTECUL "LADY LOVES A VAMPIRE"

MOTLEY CRUE IL STIRGA PE DIAVOL "SHOUT TO THE DEVIL"

CIVITH HUNGOI CANTA DESPRE "REGELE MORTII" IN "KING OF THE DEATH"

"SI IADUL ARE UN FARMEC" CUM CANTA SPANIOLII BARON ROJO IN CANTECUL "LOS ROCLERSO VAN AL INFERNO" (PERIODICUL "POP AND ROCK" NR.2 FEBRUARIE '86)

CARE ESTE SFARSITUL CELOR CARE AU PROSLAVIT PE DIAVOL?

ALICE COOPER CARUIA DIAVOLUL I-A PROMIS BOGATIE SI GLORIE (VEZI CITATUL DE MAI SUS) ESTE ACUM UN NEBUN CARE MERGE DE LA O CLINICA LA ALTA, INCERCAND SA FIE ELIBERAT DE COSMARURILE PERMANENTE.

DUPA CATEVA LUNI DE LA APARITIA CANTECULUI "I PUT A SPELL ON YOU" UN TANAR DE 20 DE ANI, CU NUMELE "GENE VINCENT", A SCRIS UN CANTEC CU TITLUL "RACE WITH THE DEVIL".

IN ACEASTA LUPTA SINGURUL PIERDUT ERA VINCENT, CARE A MURIT INTR-O SEARA IN 1971 DE SINCOPA A INIMII. MULTE FORMATII AU IMPRUMUTAT TITLUL ACESTUI CANTEC, DE PILDA "BLACK OAK ARKANSAS" AU INREGISTRAT UN LP CU TITLUL "RACE WITH THE DEVIL", DAR MAI CUNOSCUTA A RAMAS FORMATIA "GUN" CU ACELASI CANTEC.

PETER WALKER UTILIZA NUMELE DE "LUCIFER" ADUNA CARTI DE MAGIE SI IL INTERESA ORICE LEGAT DE SUPRANATURAL. SI ISI AVEA FATA ACOPERITA CU O MASCA CA SA FIE, CUM SPUNEA EL, PROTEJAT DE BINE. CAND GRUPUL A TERMINAT INREGISTRAREA UNICULUI ALBUM WALKER A DISPARUT SI NIMENI N-A MAI AFLAT NIMIC DESPRE EL. IN CINSTEA LUI , GRUPUL A SCRIS UN CANTEC : "THE WIZARD"

DESPRE LED ZEPPELIN SE SPUN MULTE, DAR S-AU INTAMPLAT SI MAI MULTE. RESPONSABIL SE VEDE CA ESTE CHITARISTUL JIMMY PAGE, CARE S-A OCUPAT SERIOS CU MAGIA. EL LOCUIA LA O CASA CARE ESTE A LUI ALICE CROWLY SI SE CONSIDERA MOSTENITORUL OBIECTELOR PERSONALE ALE MAGULUI. DUPA UN TIMP AU INCEPUT NENOROCIRILE PENTRU GRUP. CANTARETUL ROBERT PLANT S-A ACCIDENTAT FOARTE TARE IN RODOS. PAGE SI-A ZDROBIT DEGETELE IN USA UNUI TREN SI SI-A AMANAT UN TURNEU. SI IN FINE, A MURIT JOHN BONHAM, DUPA CE BAUSE O CANTITATE MARE DE VOTCA CU O SEARA INAINTE IN CASA LUI JIMMY PAGE. DUPA MOARTEA LUI BONHAM, LED ZEPPELIN A INCETAT SA MAI EXISTE. BINEINTELES CA NIMENI NU A CREZUT CA PAGE FACEA MAGIE IMPOTRIVA PRIETENULUI SAU. DAR EXISTA SI ALTE PARERI CA GRUPUL SAU PAGE AU SEMNAT UN CONTRACT NEGRU, CARE FOARTE POSIBIL NU A FOST RESPECTAT, SI PEDEPSIREA LOR ERA EXEMPALRA.

JAZZ AL FORMATIEI "KILING JOKE" A DISPARUT PENTRU MULT TIMP SI NIMENI NU STIA UNDE ESTE SI DACA MAI TRAIESTE. EL CITEA NUMAI CARTI DE MAGIE NEAGRA SI LUA PARTE LA CEREMONII MISTICE. PLECAREA LUI A INSEMNAT DISTRUGEREA GRUPULUI. SI EL CAUTA SA GASEASCA SENSUL VIETII

URMARILE CARE VIN DIN ASCULTAREA ACESTEI MUZICI:

1] INTRAREA SUB ACTIUNEA DUHURILOR NECURATE ALE CANTARETULUIU SI A ASCULTATORILOR.

DUPA PARTICIPAREA LA CONCERTE ROCK, ACEA PERSOANA ESTE STAPANITA DE UN HAOS, DE O MELANCOLIE SI DE INCLINARE SPRE VIOLENTA SI SINUCUDERE. SE ENERVEAZA FOARTE USOR, STRIGA, SPARGE SI ESTE REVOLTAT. SI UNEORI EXPRIMA PLACEREA PENTRU SANGE, SI GRAVEAZA PE CORPUL LUI, PE OBIECTELE LUI SAU PE PERETI SIMBOLURI SATANICE. SI ARE O MANIE FARA EXPLICARE SI O PASIUNE PENTRU MUZICA ROCK. VREA SA FIE IDENTIFICAT CU CANTARETII; CEVA INVIZIBIL IL ATRAGE FOARTE PUTERNIC. REVISTA "HEAVY METAL" (FEB. 1986) SCRIE : "BAALI SUNT PREOTII PROCESIUNII METALICE, SUNT APOCALIPTICI. COSTUMATIA LOR METALICA NE DISTRUGE..." SI MAI DEPARTE : "OZZY OSBOURNE, CANTARET PROTAGONIST INTR-UN SHOW INGROZITOR, O FIGURA CARE ADUCE IADUL SPRE NOI". SI IN ALTA PARTE : "CAND UN FANATIC "HEAVY METAL" POARTA GEACA LUI DE PIELE CU CULORILE GRUPULUI SI ISI PUNE PE CAP TITLUL "POSSESSED" A GASIT O NOUA IDENTITATE: ESTE VENOM, ESTE RAU SI CAUTA CEARTA..." IN FINAL CE VEDEM? CA PRIN MUZICA CLASICA SI IN MOD SPECIAL MUZICA BISERICEASCA, AVEM COBORAREA HARULUI DIVIN SI ACTIUNEA SF. DUH. SI PENTRU ACEASTA EXISTA ACEA BUCURIE INTERIOARA.

IN OPOZITIE SE AFLA MUZICA ROCK IN CARE AVEM VENIREA PUTERILOR DEMONICE SI ACTIUNEA DUHURILOR NECURATE. ASA CUM AM VAZUT INVOCAREA DIAVOLULUI SE FACE LA FEL CUM SE FACEA IN ADORAREA IDOLILOR IN RELIGIILE AFRICANE PRIMITIVE.

2] OBISNUINTA CU LUMEA SATANICA SI CU SIMBOLURILE SATANICE.

O LUME URATA SI RESPINGATOARE. ASCULTAREA CONTIUNUA A ACESTEI MUZICI SI PREOCUPAREA PENTRU EA TE FAMILIARIZEAZA CU EA. SI IN SFARSIT NU NUMAI CA TE OBISNUIESTI, DAR O PRIMESTI SI O APRECIEZI.

3] ABATEREA DE LA CALEA CEA DREAPTA CA UN REZULTAT AL FAPTULUI CA ASCULTATORUL SE FACE ADEPT AL EI.

O DEZORIENTARE CARE DUCE LA DISTRUGERE SI ADUCE NIHILISMUL IN VIATA. BINEINTELES ATUNCI APAR TENDINTE NERELIGIOASE. CREDINTA IN DUMNEZEU ESTE URATA. NU-L PRIMESC PE DUMNEZEU SI-L RESPING. ACUM LE ESTE VRAJMAS!

4] INITIEREA IN SATANISM ESTE SCOPUL FINAL.

DE UNDE UN ADEPT AL ROCK-ULUI SE FACE SI UN ADEPT AL SATANEI. NU ESTE CUNOSCUT CUM SE REUSESTE ACEASTA. DE CE SA ASCULTAM O MUZICA A CAREI CUVINTE NU LE INTELEGEM SI CARE PROSLAVESC PE SATANA? ESTE ABSURD SA VADA SI SA TRAIASCA CINEVA IN CREATIA ACEASTA PERFECTA SI SA NU-SI INDREPTE GANDUL SAU SPRE CEL CE A CREAT-O. ATUNCI CAND TU PRIVESTI UN TABLOU, GANDUL TI SE INDREAPTA SPRE CREATORUL EI, DUMNEZEU. SI IN CAZUL IN CARE AJUNG UNII SA PROSLAVEASCA PE SATAN ATUNCI VORBIM DE O NEBUNIE CUM NU EXISTA ALTA MAI REA. EI PREFERA SA-L ADORE PE SATAN. DE CE ?! AR FI FOST BINE SA NE RASPUNDA. NU. NOI NU NE VOM FACE VICTIMILE LOR. NU-I VOM URMA NICIODATA. SA MEARGA EI SINGURI PE DRUMUL DISTRUGERII, PE CARE L-AU ALES CANTAND. NOI VOM URMA CALEA CARE NE DUCE LA CREATORUL NOSTRU CEL DE SUS. DECI UNDE AJUNGEM ?

NU TREBUIE SA CREDEM CA MUZICA ACEASTA CU LOZINCILE EI SI CU ADORAREA STANEI CA S-AU FACUT PENTRU DISTRACTIA NOASTRA.

EI NU SE OCUPA CU CULTIVAREA SI SENSIBILIZAREA NOASTRA MUZICALA. EI VOR SA STAPANEACA PLANETA, CU SUBJUGAREA NOASTRA SATANEI. DECI CONTACTUL CU EA ESTE FOARTE PERICULOS. "SI NU FITI PARTASI LA FAPTELE CELE FARA DE ROADA ALE INTUNERICULUI , CI MAI DEGRABA OSANDITI-LE PE FATA". ADICA NU TE FERI A AVERTIZA PE OAMENI DE PERICOLUL ACESTUI FEL DE MUZICA. SI: " NICI NU DATI LOC DIAVOLULUI".

CONCLUZII:

ACEASTA ESTE MUZICA CONTEMPORANA PE CARE O ASCULTAM SI CAND NU VREM, CARE INCEARCA SA NE FACA S-O ASCULTAM SI CAND NU VREM, CARE INCEARCA SA NE FACA S-O ASCULTAM DE DIMINEATA PANA SEARA CAND NE CULCAM. SI VOR SA NE FACA SA O ACCEPTAM.

WEBER A SPUS CA "DACA CINEA VREA SA MA CUNOASCA POATE SA MA GASEASCA IN MUZICA MEA". SI NOI, DIN TOATE ACESTE ELEMENTE, DIN LATURA CEA MAI CUNOSCUTA A ROCK-ULUI SI TOATA ANALIZA PE CARE AM FACUT-O LA CE CONCLUZIE NE DUC? FIGURA URATA SI RESPINGATOARE A DIAVOLULUI. SI DIAVOLUL NU POATE FI SALVARE PENTRU NIMENI SI NIMIC. EL ESTE DISTRUGEREA, DISTRUGEREA TOTALA. DAR SA NU NE FIE TEAMA, ESTE BIRUIT, PIERDUT. ESTE BIRUIT DE MANTUITORUL NOSTRU HRISTOS. O INCERCARE CA ACEASTA ARATA DISPERAREA LUI. NIMIC NU-I POATE REUSI DACA NOI NU-I DAM VOIE SA INTERVINA IN VIATA NOASTRA. SA NE AFLAM TOTDEAUNA SUB ACOPERAMANTUL LUI DUMNEZEU.

"SUPUNETI-VA DECI LUI DUMNEZEU. STATI IMPOTRIVA DIAVOLULUI SI EL VA FUGI DE LA VOI" (IAC. 4,7). SI REZISTA ISPITELOR DE CARE AM VORBIT; STIM CARE NE SUNT PRIETENII... ATENTIE : MULTE FORMATII AU APELAT LA SISTEMUL DE "REDARE-INVERSA". ACEASTA ESTE O TEHNICA PRIN CARE MESAJUL INREGISTRAT PE DISC SE POATE ASCULTA NUMAI CAND DISCUL SE INVARTE IN SENS INVERS.CAND DISCUL SE INVARTE NORMAL, CU TOATE CA MESAJELE NU SE AUD AU CALITATEA DE A FI INSCRISE IN SUBCONSTIENT. MESAJELE ACESTEA SUNT FOARTE SUSPECTE, MAJORITATEA REFERINDU-SE LA SATANISM. SENATORUL REPUBLICAN ROBERT DORMAN A CERUT O LEGE DE INSCRIERE OBLIGATORIE PE DISCURI A FRAZEI "REDARE INVERSA", UNDE ACEASTA EXISTA. CUM SUNT ACCEPTATE ACEST EMESAJE DE MEMORIE ? ACESTE MESAJE POT FI DECODIFICATE CHIAR DACA SUNT INTR-O LIMBA STRAINA. DACA PE DISC , CAND ACESTA SE INVARTE NORMAL AR FI FRAZA "ADORATI-L PE SATANA. EL ESTE DUMNEZEU" ACEASTA R FI RESPINSA ED MEMORIE. DAR DACA ACEASTA FRAZA AR FI REDATA INVERS , PRIN METODA AMINTITA, FRAZA TRECE DE MEMORIE SI AJUNGE IN SUBCONSTIENT UNDE VA FI DECODOFICATA MAI TARZIU. ACEASTA INFORMATIE SCHIMBA ATITUDINEA, GUSTURILE SI OBICEIURILE FARA CA PERSOANA SA STIE. ACEASTA DESCOPERIRE DESPRE ACCEPTAREA FRAZELOR PRIN METODA DE REDARE INVERSA A FOST FACUTA DE NEUROLOGUL AMERICAN WILIAM VAROLL SI DE CERCETATORII DE LA U.C.L.A. DIN CALIFORNIA.

!!!! DOUA EXEMPLE DE TEXTE INTRODUSE PRIN ACEASTA METODA ( PRELUATE DIN CARTEA "FORUNNER"- VOL II"- NR.7- NOIEMBRIE 1982- IN CARTEA "ROCK'N'ROLL A CRIMINALISTULUI SI SPECIALISTULUI IN PSIHOLOGIE JEAN-PAUL REGIMBAL ).!!! IN ALBUMUL "KILLERS" AL FORMATIEI "QUEEN" IN TIMP CE SE AUDE CANTECUL "ANOTHER ONE BITS THE DUST" MESAJUL CE SA AUDE LA REDAREA INVERSA A DISCULUI ESTE "START TO SMOKE MARIJUANA" IN CANTECUL "WHEN ELECTRICITY CAME TO ARKANSAS" AL FORMATIEI BLACK OAK ARKANSAS, IN CANTEC SE AUDE MESAJUL "SATAN...SATAN...EL ESTE DUMNEZEU." SI MESAJUL SE TERMINA CU UN RAS.

SATANISMUL MUZICII ROCK


Satanismul mărturisit astăzi în felurite chipuri nu este ceva nou, ci un urmaş tîrziu al vechilor credinţe păgîne despre care citim în Vechiul Testament. Deci ce este, pe scurt, satanismul „modern”? O religie care se mărturiseşte atee, dar luptă împotriva Dumnezeului Creştinilor, cinstindu-l pe Satan ca idol al libertăţii. (Trebuie să înţelegem că ateismul nu este reaua filosofie a celor fără de Dumnezeu, ci a acelora care sînt împotriva lui Dumnezeu. Altminteri, de ce L-ar huli, dacă nu cred în El?)

Satanismul „modern” este noul nihilism, care propovăduieşte libertatea desăvîrşită a omului, libertate al cărei simbol este Satan, fireşte. Întemeietorul acestei drăcării este socotit Anton Şandor Le Vey, fost dresor de circ, autorul Bibliei satanice (în 1969). În 1996, a întemeiat „Biserica lui Satana”, la Los Angeles. Se mărturiseşte singurul urmaş al lui Belzebut pe pămînt. Din această Biserică făcea parte şi Charles Manson – cumplitul ucigaş al Sharonei Tate, soţia regizorului Roman Polanski. Unul dintre cele mai cunoscute fragmente ale Bibliei Satanice este rugăciunea care zice aşa: „Tatăl nostru care eşti în iad, mărească-se numele tău! Precum în iad, aşa şi pe pămînt! Păcatul cel de toate zilele dă-ni-l nouă azi, şi du-ne pe noi în ispită şi învaţă-ne de rău! Ave Satan!” Poruncile Bibliei Satanice sînt cam acestea:„Nu ai voie să crezi în Dumnezeu, pentru că lumea este a mea şi voi socoti credinţa ta ca un păcat.” Sau: „Fă-ţi un idol şi închină-te lui în fiecare duminică!”

Precum se vede, satanismul „modern” este un nihilism simplu, care tălmăceşte pe dos Biblia, a face lucrurile pe dos fiind chiar felul de a fi al Satanei şi al diavolilor lui. Iar mijlocul cel mai la îndemînă pentru a propovădui acest satanism simplificat, calea cea mai uşoară de a intra în legătură cu duhurile cele rele, este acela al muzicii, şi anume al aşa-numitei muzici „rock”, pe care tinerii o ascultă cîteva ore pe zi, căci rock-ul este pentru ei o filosofie de viaţă, o RELIGIE. Această cale nu este numai la îndemîna fiecăruia, dar e şi îngăduită, pentru că se ascunde sub înfăţişarea „artei”, iar de „artă” nimeni nu îndrăzneşte să se atingă, fiind un idol cinstit de toată lumea. Astfel încît aceşti preoţi ai celui rău numiţi „rock-staruri” nu numai că nu se ascund, ci săvîrşesc la vedere slujbe închinate stăpînului lor, la care adună deodată chiar şi un milion de „credincioşi”. Căci asta sînt concertele rock, adunări satanice în care tinerii se îndrăcesc prin sunete, prin texte şi prin mişcare. Fără să intru în multe amănunte, voi zice că gălăgia tobelor şi a altor instrumente ritmice duce la pierderea minţilor. La aceasta se adaugă acele mişcări nebuneşti, care duc la pierderea stăpînirii asupra trupului, acesta ajungînd să se mişte aşa-zicînd de la sine. În sfîrşit, vorbele rostite nu sînt altceva decît rugăciuni către duhurile căzute şi către înainte-stătătorul lor, diavolul cel mare. Astfel, rocker-ii nu fac nimic altceva decît să aducă pe stadioane şi în săli de concert vechea vrăjitorie a şamanilor (a tuturor vrăjitorilor), care izbesc în tobe, se învîrt pînă ameţesc şi cheamă demonii pentru a intra în legătură nemijlocită cu ei (ceea ce se şi întîmplă, întotdeauna). Şi, atît vrăjitorii „tradiţionali”, cît şi rocker-ii se ajută de ierburi sau de prafuri de nebunie, pe care noi le numim acum „droguri”.

Lăsînd la o parte muzica propriu-zisă (de care s-a ocupat părintele Dan Bădulescu în scrierile sale), vreau să aduc aici cîteva din textele şi din spusele celor mai cunoscuţi „hard-rocke-eri” de azi, pentru a ne lămuri oarecum că nu avem a face cu glume şi copilării, ci cu lucruri cît se poate de adevărate şi înfricoşătoare. Iar mai înfricoşător decît toate e că ţara noastră ortodoxă este unul din locurile cele mai căutate de cei mai aprigi rock-eri. Să răsfoim de pildă presa de acum doi ani:

„Marilyn Manson, Reamonn, Alice Cooper, Faithless [Fără credinţă], Wu-Tang Clan, Kasabian, Pink, Hooverphonic şi Morcheeba concertează în România, în cadrul B-ESTIVAL. În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie va avea loc în România primul festival după exigenţe internaţionale: pe parcursul a trei zile, nu mai puţin de 20 de nume, artişti de renume mondial alături de trupe autohtone, vor zgudui scena de la «B-ESTIVAL», un eveniment organizat de Emagic Entertainment cu sprijinul Romexpo! […] Unul dintre headlinerii B’ESTIVAL-ului va fi nimeni altul decît Marilyn Manson, vedeta rock autoproclamată «Anticrist-ul Superstar»! Indiscutabil, una dintre cele mai celebre şi mai controversate apariţii din lumea showbiz-ului, Marilyn Manson a reuşit să-şi atragă milioane de fani din rîndul publicului tînăr. [...] Pe numele lui adevărat Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a avut drept surse de inspiraţie pentru alegerea pseudonimului pe actriţa Marilyn Monroe şi pe criminalul în serie Charles Manson, consideraţi în America drept cea mai iubită şi, respectiv, cea mai detestată persoană.”

În interviuri, Marilyn Manson mărturiseşte cu mîndrie (după cum citim pe NET): „Din fericire, lumea îşi va aminti de mine ca de acela care a pus sfîrşit creştinismului.” Manson este „reverend” al Bisericii Satanice. El se mutilează pe scenă, rupe Biblia şi scuipă hule împotriva Domnului Hristos. Pe tricourile lui scrie: „Ucideţi-vă părinţii!” Manson zice că discul său „Antichrist Superstar” („Antihrist super-vedetă”) i-a fost insuflat de o putere suprafirească, ceea ce e cît se poate de adevărat. Manson nădăjduieşte aceasta: „Cred că de cîte ori oamenii ascultă acest album («Antichrist Superstar») poate că Dumnezeu va fi nimicit în minţile lor.” „Cînd eram copil – îşi aminteşte Manson - mama îmi spunea: Dacă blestemi la vremea nopţii, diavolul va veni la tine în somn. Şi eu mă emoţionam, căci chiar voiam ca aceasta să se întîmple... O voiam. Voiam aceasta mai mult decît orice.” Manson zice: „Nu ştiu dacă cineva a înţeles cu adevărat ce încercăm noi să facem… Odată ce i-am prins pe oameni, putem să le dăm MESAJUL nostru.” Iar următorii lui din România mărturisesc aşa:

„mallzebuth.3xforum.ro, user: manson-666

...prefer melodiile cu subiect legat de religie, mai exact anti... Idolu’ meu e marilyn manson... Sunt genul care crede doar ce vede. Astfel, refuz existenţa lui dumnezeu şi sunt împotriva lui.”
Nici nu mai are rost să citim ce zice Marilyn Manson în cîntecele sale, aşa că o să trecem la Alice Cooper. „Alice Cooper (născut Vincent Damon Furnier, la 4 februarie 1948), este un cîntăreţ de muzică rock, compozitor, textier şi muzician a cărui carieră muzicală se întinde pe o durată de patru decenii. Prezentînd spectacole de scenă complexe, în care ghilotinele, scaunele electrice, sîngele simulat şi şerpii boa constrictori sunt elemente frecvente, Cooper a împrumutat numeroase elemente de heavy metal, garage rock, horror movies şi vodevil pentru a crea o variantă teatrală a muzicii hardrock care a devenit cunoscută sub numele de shock rock... Cariera de cîntăreţ solo a lui Alice Cooper a început în 1976 cu albumul conceptual «Welcome to My Nightmare» («Bine aţi venit în coşmarul meu»)” (articol de enciclopedie). Alice Cooper a mărturisit: „Cu ani în urmă m-am dus la o şedinţă de spiritism, unde Norman Backley a rugat spiritul să vorbească. Acesta mi-a vorbit. Mi-a promis mie şi formaţiei mele glorie, stăpînire universală în muzica rock şi bogăţie. Singurul lucru pe care mi l-a cerut era să-l las să­mi stăpînească trupul.” Şi l-a lăsat, fiind cu desăvîrşire dăruit lui Satan, căruia i-a dedicat albumul „House of Fire” („Casa focului”). Credinţa în sine însuşi a trecut în cîntecele sale. În „Vreau doar să fiu dumnezeu”, el zice aşa: „Eu stăpînesc, am un suflet impermeabil la gloanţe şi sînt plin de mîndrie. Eu m-am născocit pe mine fără ajutorul nimănui. Sînt prototipul suprem. Stau pe propriul meu tron. Eu şi cu mine sîntem de acord că nu avem nevoie de nimeni. Nu am învăţat niciodată să mă plec nici unei stăpîniri cunoscute. Chiar vreau să-mi ridic o statuie înaltă, asta e tot. Încerc doar să fiu Dumnezeu, doar să fiu Dumnezeu... M-am născut pentru rock şi m-am născut să stăpînesc.”

Tot acum doi ani a venit la noi şi Robert Plant de la Led Zeppelin. Formaţia aceasta a adus în piesele muzicale versuri satanice inserate subliminal, nescrise pe coperta discului – o cale ascunsă de a vîrî în conştiinţa ascultătorului anumite mesaje fără ca el să-şi poată da seama, care îl pot face mai tîrziu să treacă şi la fapte. Cîntecul „Stairway to Heaven” („Scară la cer”) al grupului „Led Zeppelin” („Zeppelinul de plumb”) este cel mai cunoscut cîntec din istoria rock-ului. Unul dintre stihuri zice aşa: „Ştiţi că uneori cuvintele au două înţelesuri.” Trebuie să se ştie că acest cîntec este îmbibat în amăgire satanică! Cînd e rulat înainte, zice: „Da, sînt două căi pe care poţi merge, dar pe calea cea lungă este vreme să schimbi drumul.” Atunci cînd e ascultat pe dos, se aude limpede: „Este dulcele meu Satan... O, voi cînta pentru că trăiesc cu Satan.” Cîntecul lui „Zeppelin”, „Houses of the Holy” („Casele sfîntului”) zice: „Lasă muzica să fie stăpînul tău! Ia seama la chemarea stăpînului! O Satan!” Ceea ce se ştie mai puţin e că formaţia „Led Zeppelin” este următoare lui Aliester Crowley, un vestit ocultist şi satanist mărturisit. Aleister Crowley a fost întemeietorul revistei „Lucifer”. În templul lui satanic din Londra se cîntă „Imnul către Pan”, se rostesc rugăciunile pentru liturghia compusă de el, pe mormîntul său discipolii rostesc formule sataniste şi cîntă „Imnul către Satana” al lui Carducci, iar formaţii celebre de muzică rock l-au avut idol pe Carducci. Membrii formaţiei „Led Zeppelin” au cumpărat vila din Londra a lui Crowley, unde au locuit o vreme.

Să zicem cîteva cuvinte şi despre formaţia „The Rolling Stones” care, tot aşa, a cîntat în România în 2007, spre fericirea bătrînilor „tineri” care au aşteptat-o vreo treizeci de ani. Cîntecul „Sympathy for the Devil” („Simpatie pentru diavol”) al celor de la „The Rolling Stones” este imnul oficial al Bisericii lui Satan. În el, Lucifer cere dragostea celor care îl întîlnesc. Şeful grupului, Mick Jagger, zice că Anton Lavey, întemeietorul Bisericii lui Satan şi autorul Bibliei satanice, i-a ajutat inspirîndu-le muzica! Albumul numit „Their Satanic Majesties Request” (Majestăţile lor satanice cer”) spune tot!

Alte formaţii cunoscute şi muzica lor:

Cei mai mulţi nu ştiu că unul dintre cele mai cunoscute cîntece ale anilor 70’, „Hotel California”, al trupei „Eagles” („Vulturii”), trimite la Biserica Satanică, ce se află într-un fost hotel din strada California! În interiorul coperţii albumului este poza lui Anton Lavey. Că „The Eagles” sînt legaţi de Biserica Satanică o arată şi cîntecul lor „Have A Good Day in Hell!” („Să aveţi o zi bună în iad!”).

Membrii grupului „Kiss” („Sărut”) se arată pe scenă în chip de demoni, cu sînge curgînd, scuipînd foc şi răcnind. În cîntecul lor „The God of Thunder” („Dumnezeul trăsnetului”), cei de la „Kiss” le poruncesc tinerilor să îngenuncheze înaintea lui Satan: „Am fost crescut de către un demon, pregătit să stăpînesc lumea. Sînt domnul tărîmurilor pustii, omul modern făcut din oţel. Adun întunericul pentru plăcerea mea. Vă poruncesc să îngenuncheaţi înaintea dumnezeului trăsnetului, dumnezeul rock’n roll­-ului! Îţi voi fura sufletul tău cel feciorelnic.” Ca un ecou, să citim ce zice o tînără de la noi:

„mallzebuth.3xforum.ro, user: MaliceBathory

...obsedată, cînd văd sînge, să mă spăl cu el. Şi recunosc: am făcut asta o dată; şi, la fel ca ea [?], am considerat că arăt mai bine...”

Să mai dăm cîteva pilde, fără o rînduială anume:
Rock-starul homosexual David Bowie a spus de mult: „Rock-ul este dintotdeauna muzica diavolului... Cred că rock and roll-ul este primejdios... Simt că vestim ceva încă mai întunecat decît noi înşine.”
În cîntecul „The Conjuring” („Chemarea”), de Megadeth, se arată adevăratul scop al rock-ului: „Eu sînt avocatul diavolului, un comis voiajor dacă vreţi...Veniţi cu mine în adîncurile mele infernale... Ţi-am luat sufletul!” Iar la sfîrşit se zice: „Supuneţi-vă!”

Rocker-ul Frank Zappa zice aşa:

„Eu sînt avocatul diavolului! Avem proprii noştri închinători. Fetele îşi vor da trupurile muzicienilor aşa cum voi aţi da o jertfă lui Dumnezeu.”

Super-grupul „Metallica” zice, în cîntecul „Sări în foc!”: „Urmează-mă acum, copilul meu... Fă întocmai ce-ţi spun... Sări de voia ta, ori vei fi luat cu sila... Oricum te iau... Aşa că apleacă-te şi apucă-mă de mînă... Vino acasă, acolo de unde eşti, vino şi sări în foc!” Tot „Metallica”, în „Prinţul”: „Înger de dedesubt, vreau să-mi vînd sufletul... Diavole, ia-mi sufletul! Nu-mi pasă de rai, aşa că nu te aştepta să plîng. Şi voi arde în iad din ziua în care voi muri.”

Bon Jovi cîntă, în „Homebound Train” („Trenul spre casă”): „Cînd eram doar un băiat, diavolul m-a luat de mînă, m-a luat de acasă şi m-a făcut bărbat. Mă duc în jos, în jos, în jos, în jos, în trenul spre casă.” Tot el mărturiseşte:„Aş omorî-o pe mama pentru rock and roll. Mi-aş vinde sufletul.” Aşa a făcut Tommy Sullivan, din New Jersey! Într-o noapte de sîmbătă, Tommy (14 ani), i-a tăiat gîtul mamei sale şi i-a scos ochii. Apoi, Tommy şi-a crestat încheieturile de la mîini şi şi-a tăiat gîtul de la o ureche la alta, încît aproape şi­-a retezat capul. Tatăl lui Tommy a spus după aceea că fiul său cîntase vreme de o săptămînă un cîntec rock despre sînge şi uciderea mamei.

Unul dintre cele mai iubite grupuri rock este „Slayer” („Ucigaşul”). „Slayer” cîntă aşa: „Războinici ai porţilor iadului..., noi credem în domnul Satan.” Despre asta e vorba în toate cîntecele lor. În „Iadul aşteaptă”, ei zic: „Isus ştie că sufletul vostru nu poate fi mîntuit. Răstigniţi-L pe aşa-zisul vostru Domn! Sufletele voastre sînt blestemate, Dumnezeul vostru a căzut în robia mea pentru veşnicie! Iadul aşteaptă!” Începutul cîntecului „Iadul aşteaptă” nu este decît o gălăgie; cînd e ascultat de-andărăt, se aude adevăratul mesaj: „Alătură-te nouă, alătură-te nouă, alătură-te nouă!” Un „fan” („fanatic”) al trupei „Slayer” zice: „Îl urăsc pe Dumnezeul vostru, Iisus Hristos. Satan este stăpînul meu. Am jertfit animale pentru el. Dumnezeul meu este «Slayer». În cuvintele muzicii lor cred!”

Grupul „Acheron” (rîul morţilor, în mitologia păgînilor Elini) are un album numit „Ritualurile Messei Negre”. Pe disc, Peter Gilmore, din Biserica Satanică, chiar citeşte rugăciunile „messei” negre, în vreme ce membrii grupului, mîrîind drăceşte, cîntă aşa: „Slavă prea-puternicului Satan! Ne rugăm la tine, te binecuvîntăm, te slăvim! Tu eşti stăpînul, tu singur, o prea­puternice Satan!”

Grupul „Manowar” cîntă, în „Podul spre moarte”: „Întunecatule stăpîn, te chem cerînd dreptul sacru de a arde în iad… Ia-mi sufletul meu cel desfrînat! Bea-mi sîngele aşa cum şi eu îl beau pe al tău! Lucifer este regele, rugaţi-vă lui Satan!”
Grupul „Morbid Angel” („Îngerul bolnăvicios”) zice aşa, în „Răzbunarea din mine”: „...sabia lui Satan, care sînt eu… Ard de ură să curăţ lumea Nazarineanului.” Şi, ca să ajungă la capăt, cîntă „Blasphemy” („Hula”): „Cîntaţi hula, batjocura lui Mesia! Îl blestemăm pe Sfîntul Duh... Huliţi-L pe Sfîntul Duh! Hulă asupra Sfîntului Duh!” Trey Azagthoh de la „Morbid Angel” zice că este un adevărat vampir şi pe scenă chiar se muşcă pe sine însuşi şi îşi bea sîngele.

Rocker-iţa Kat (Pisica) zice, în parodia „Satan Says” („Satan spune”): „Hei, fete şi băieţi! Veţi face tot ce spune Satan, da? Satan spune: Urmaţi­-mă! Satan spune: Mergeţi în iad!”

Grupul „Bow Wow Wow”, în cîntecul lor „Prince of Darkness” („Prinţul întunericului”), îndeamnă: „Deschideţi uşa şi lăsaţi-l pe Satan să intre, Prinţul întunericului!”

Grupul „Sad Iron”(„Fier trist”) îşi cîntă rugăciunea către diavol: „Noi toţi ne rugăm diavolului, el e atît de frumos. Noi toţi ne rugăm diavolului pînă în ziua cînd vom muri!”
Grupul „W.A.S.P.” („We Are Sex Perverts”, „Noi sîntem perverşi sexual”) cîntă, în „Sleeping in the Fire” („Dormind în foc”): „Gustaţi dragostea, magia lui Lucifer...” În timpul spectacolelor lor, membrii trupei beau sînge dintr-un craniu, taie carne crudă cu toporul şi aruncă bucăţile fanilor îndrăciţi, care le devorează. O revistă americană scria: „Ascultînd cîntecul «I wanna be somebody», îţi umpli trupul de draci şi te simţi predispus la sinucidere…”

În timpul concertelor, grupului „Black Sabbath” („Sabatul negru”) i se cerea de către tineri să-l întîlnească pe Satan. Unul dintre albumele lor este intitulat „Ne vindem sufletul pentru Rock’n Roll!” Cîntecul „N.I.B.” („Nativity In Black”, „Naştere în negru”) este un cîntec de dragoste din partea lui Lucifer, în care acesta zice aşa: „Unii spun că dragostea mea nu e adevărată. Te rog crede-mă, dragostea mea, şi îţi voi da acele lucruri despre care crezi că nu pot fi... Uită-te în ochii mei, vei vedea cine sînt, numele meu este Lucifer, te rog ia-mă de mînă.”

Unul dintre cele mai cunoscute grupuri rock este „AC/DC” („Anti-Christ, Death to Christ”=„Antihrist, moarte lui Hristos”). În cîntecul „Hells Bells” („Clopotele iadului”), ei cîntă: „Te voi lua în iad, te voi lua, Satan te va lua.” Cîntecul lor „Highway to Hell” („Autostrada iadului”) zice aşa: „Hei, Satan, mi-am plătit vama, sînt în drum spre ţara promisă, sînt pe autostrada iadului.” Satanistul Richard Ramirez, cunoscut drept „Night Stalker” („Călăuza nopţii”), care a îngrozit California, mărturisea că piesa „Night Prowler” („Tîlharul nopţii”) a grupului „AC/DC’s” l-a făcut să ucidă cel puţin 14 persoane, ca jertfă adusă lui Satan!

Grupul „Suicidal Tendencies” („Aplecări spre sinucidere”), ale cărui cîntece laudă uciderea de sine şi a fost pus în legătură cu sinuciderea tinerilor, zice aşa, în cîntecul „Possessed” („Posedat”): „Sînt prizonierul unui demon. El stă lîngă mine oriunde m-aş duce. Nu pot scăpa de ţinerea lui. Aceasta trebuie să fie pedeapsa mea pentru că mi-am vîndut sufletul!”

Grupul „Unleashed” („Dezlănţuit”), zice aşa, în piesa „Crush the Skull!” („Zdrobeşte ţeasta!”): „M-am uitat în ochii lui sticloşi şi l-am apucat de barbă. Am ridicat securea şi i-am despicat ţeasta mîncată de viermi. Zdrobeşte ţeasta, moarte lui Christ!” Stihurile sînt luate din Biblia Satanică.

Cîntecul „The Oath” („Jurămîntul”), al grupului „Mercyful Fate”, este chiar jurămîntul pe care îl face un satanist în timpul liturghiei negre, şi zice aşa: „Mă lepăd de Isus Christos, înşelătorul; şi mă lepăd de credinţa creştină. În această lume, jur să îmi dau toată silinţa slujind stăpînului legiuit, să-l cinstesc pe stăpînul nostru Satan, şi pe nimeni altul!”

Grupul „Venom” arată adevăratul scop al muzicii rock: „Nu sîntem aici ca să vă distrăm... Eu slujesc căile lui Satan. Răspundeţi chemărilor lui!” În piesa „Possessed”, ei cîntă aşa: „Sînt posedat de tot ce e rău. Cer moartea dumnezeului vostru... şi stau la stînga domnului Satan!” Despre aceasta, iată ce scrie şi un tînăr de la noi:

„mallzebuth.3xforum.ro, user: Wolfsoul [suflet de lup] – Lucifer
...eu am mai multe obsesii încă de cînd eram copil, aveam unele kestii care pur si simplu nu imi ieşeau din cap... De exemplu, eram obsedat de «evil» încă dinainte să ascult rock; pe la 10 ani, jucam şah cu diavolu’: eu mutam pt el, şi – culmea! - luam bătaie; uimit other: the wolf [lupul] - mă regăsesc în acest animal, kiar dacă mulţi nu îl cunosc. Lucifer - mă regăsesc în situaţia lui, şi pur şi simplu am realizat kă îi aparţin şi în cele din urmă voi şade în stînga lui pentru eternitate.”

În 1992, la premierea MTV, membrii grupului „Red Hot Chili Peppers” au mulţumit pentru premiu şi au zis: „Înainte de orice, vrem să-i mulţumim lui Satan...”

Cîntecul „The Number of the Beast” („Numărul Fiarei”), al formaţiei „Iron Maiden” („Fecioara de fier”) zice aşa: „numărul 666, 666 pentru mine şi pentru tine!”
Grupul „Deicide” („Uciderea lui Dumnezeu”) îşi cîntă credinţa în piesa „In Hell I Burn” („Ard în iad”): „Ard în iad, nu mai sînt întrebări, ard în iad pentru Satan.” Cîntecul lor „Oblivious To Evil” („Orb în faţa răului”) înfăţişează o jertfă omenească adusă lui Satan : „Alăturaţi-vă nouă... jertfa copilului nenăscut. Intraţi în împărăţia întunericului, sodomizaţi pentru ritual... Stăpîne al infernului, primeşte această ofrandă a morţii!”

Grupul „Coven”cîntă aşa,în „Burn the Cross”(„Ardeţi crucea!”): „Fiul lui Dumnezeu, pocăieşte-te de păcate şi făgăduieşte-ţi sufletul iadului! Roagă­-te ca Satan să te ierte, de vreme ce Dumnezeul tău nu poate... Dumnezeul tău este mort şi acum mori şi tu. Satan stăpîneşte în sfîrşit!”

DOAMNE, IARTA-NE SI PAZESTE-NE DE CEL RAU!

Un comentariu: