Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 mai 2011

Ierodiaconul Avel Semeonov indemna in 2006 sa nu luam nici macar cartile de identitate „din plastic”

 Ierodiaconul Avel Semeonov indemna in 2006 sa nu luam nici macar cartile de identitate „din plastic”


http://saccsiv.wordpress.com/2011/05/18/video-si-rezumatul-transcriptului-ierodiaconul-avel-semeonov-indemna-in-2006-sa-nu-luam-nici-macar-cartile-de-identitate-%e2%80%9edin-plastic%e2%80%9d/#more-10381

Ierodiaconul Avel Semeonov în filmul documentar „Iubeşte adevărul” (înregistrare făcută în decembrie 2006).

Partea I.

Globalizarea este drumul spre antihrist şi toţi ştiu că scopul final al acesteia este instaurarea domniei satanei, adică a lui antihrist. Nu tare demult a fost un aşa caz, acum răposatului mitropolit al Stavropolului, Ghedeon, i s-a arătat mucenicul Teodor Tiron, el i-a spus că acum în societatea noastră se petrec aceleaşi lucruri ca pe timpul său. Este vorba de numarul de indentificare personal, Sfîntul i-a comunicat că acestea reprezintă o închinare la idoli. Pe timpul său tot ce se vindea pe la pieţi era din aducerea de jertfă idolilor păgîni, deaceea creştinii nu aveau voie să cumpere nimic. Acum la noi peste tot sunt prezente codurile cu bare (care într-un fel reprezintă aceleaşi produse jertfite idolilor, adică dracilor), iar sistemul încearcă să pună aceste numere şi pe oameni pentru a-i spurca definitiv. La noi (în Rusia) baza a fost pusă începînd cu 1917 de cînd se instaurase domnia bolşevică. Scopul lor primordial era instaurarea NOM.

Noi mîncăm produse barate şi măcar nu facem semnul crucii pe ele, acum puţini se gîndesc la ceea ce consumă. Bine a spus Sf. Paisie Aghioritul cu privire la cartele din plastic, ele nici într-un caz nu trebuie primite, ele sunt urîciune înaintea Domnului, şi cum nu ai face semnul crucii pe ele şi le-ai sfinţi cu aghiazmă ele tot una nu se mai sfinţesc. Astfel a fost situaţia cu primirea paşapoartelor de tip sovietic, mulţi oameni spuneau că nu o să semneze în paşaport ci o să pună o cruciuluţă în loc de semnătură. Dar aşa nu poate fi, dacă primim paşaportul, primim şi politica, şi ideologia, şi toată urîciunea pe care o propagă sistemul dat. În rezultat omul se transformă în robul acestui sistem.
 Sf. Patriarh Tihon spunea că cine va lua paşaport să fie anatema.

Dacă o să mă întrebaţi cînd trebuia să ne refuzăm de acest sistem demonic, răspunsul o să fie cert, în anul 1917, cînd la putere au venit bolşevicii. Aşa şi acum, nu mai este timp de discuţii, trebuie de acţionat, de stat împotriva acestei globalizări şi să nu aşteptăm că aceasta se va rezolva de la sine. Acum poporul rus repetă aceeaşi greşeală ca şi la 1917, cînd diavolul i-a amăgit dîndu-le „democraţie şi libertate”. Aşa şi acum, diavolul ne spune să facem tot ce dorim, să credem în tot ce dorim, să reconstruim bisericile, să mergem la liturghii, să-l propovăduim peste tot pe Hristos, numai să rămînem în sistemul creat de el. Adică să fii de acord cu politica dusă de stat, să primeşti cartelele de plastic, produsele barate, paşapoartele 666 ş.a.

Recunoscînd şi primind toate acelea ce ne sunt propuse de către putere, noi devenim trădători ai patriei şi a lui Hristos. Noi înşine suntem acei care apropiem împărăţia lui antihrist şi noi suntem acei care în sfîrşit o să-l recunoaştem pe el ca împărat şi dumnezeu. Pentru toate acestea noi o să dăm răspuns în faţa lui Dumnezeu.

Nimeni nu poate spune că biletul de partid (comunist) era peceata lui antihrist, dar nu cred că cineva care l-a avut în proprietate şi nu s-a refuzate de el a ajuns în Împărăţia lui Dumnezeu. Aşa este şi cu paşapoartele moderne, care au la bază 666, nu cred că cineva va putea să se mîntuiască fără a se lepăda de el.

De vină suntem noi, poporul, dar şi feţele duhovniceşti, pastorii noştri, care în majoritatea lor, cu părere de rău au uitat de misiunea lor, de a duce sufletele la mîntuire. Mulţi din înaltele feţe bisericeşti îşi acumulează bogăţii, conturi în bănci şi deloc nu se interesează de popor şi mîntuire. Aceasta este foarte trist, iar poporul tace…

Antihristul le dă la toţi numere şi el însuşi va purta număr (666), în Biblie numai lui îi este atribuit număr (Apocalipsa), iar noi cei ce primim acum aceste coduri şi numere ne înscriem in lista lui. Cînd el va veni deacum va şti cine îi sunt slugile, iar acum noi ne transforamăm in iuda, fiindcă noi nu am putut vedea crucea care ne este dată (adică să nu luăm paşapoarte şi alte documente de acest tip), nu am ales libertatea ci robia.

O altă problemă pe care o descrie ieromonahul Avel este situaţia privind starea duhovnicească a pastorilor şi înaltelor feţe bisericeşti (mitropoliţii şi patriarhul) în Biserica rusă.

Este foarte trist că primii care s-au vîndut lui satan sunt cei care trebuiau să ducă poporul pe calea mîntuirii. Acum ei cu cîntece duhovniceşti, psalmi şi icoane ne duc pe noi drept în iad. Ei sunt cei care primii au primit numerele personale de identificare, care i-au paşapoartele 666 şi care nu văd nimic rău în acesasta pentru mîntuirea sufletelor. Fiecare va răspunde la judecata lui Dumnezeu pentru tot, şi nu va putea da vina pe altcineva.

Acum a venit timpul să numim lucrurile cu numele lor, să ţinem curăţia în interiorul bisericii noastre ortodoxe. Suntem obligaţi să numim acele persoane care distrug Biserica dinlăuntru, indiferent de poziţia lor, că sunt simpli preoţi sau este chiar patriarhul însuşi. Ortodoxia a ajuns la limitele sale şi poate în orice moment să cadă, trebuie reacţionat acum ca pe urmă să nu fie prea tîrziu.

Partea II.

Tragedia noastră este că noi nu cunoaştem învăţăturile Sf. Părinţi. Din acest motiv şi globalizarea a trecut în conştiinţa noastră foarte liniştit. Dar noi nici nu dorim să ştim ceva, vrem să trăim aici pe pămînt, nu ne trebuie Împărăţia Cerurilor. Poporul practic nu participă la viaţa Bisericii sale, sunt de părerea că de aceasta trebuie să se ocupe doar Patriarhul şi alte feţe bisericeşti.

Noi trebuie întotdeauna să spunem adevărul, cît de amar ne va fi, trebuie să spunem că se înşeală şi preoţii şi înaltele feţe bisericeşti şi chiar patriarhul. Noi trebuie să aratăm nedreptăţile lor şi tot ce fac ei pentru a distruge ortodoxia şi a îndepărta poporul de la mîntuire. Să nu ne temem că ne vor numi eretici şi schismatici, noi nu suntem aşa, noi nu plecăm din biserica canonică, noi o curăţim de eresuri şi apostaţi. Aceasta este misiunea noastră pe pămînt şi nu trebuie să ne temem de ea. Dacă nu vom face aceasta, în faţa lui Dumnezeu vom fi tradatori.

Rădăcina răutăţilor începe din 1917 cînd poporul rus l-au dat pe ţarul Nicolae al II-lea şi familia sa în mîinile jidanilor care i-au omorît fără milă, iar a doua zi au ieşit la demonstraţii pentru a sărbători acest fapt. Pînă cînd poporul rus nu se va căi de uciderea ţarului nu va fi nimic bine pentru ţară. Această orbire a poporului a dus la primirea serghianismului, eretismului şi acum a dictaturii lui antihrist. În momentul de faţă poporul rus nu se căieşte de uciderea ţarului Nicolae al II-lea, ei dau vina pe masoni şi jidani şi nici într-un chip nu vor să recunoască greşeala şi vina lor. Aşa cum sîngele lui Iisus este pe evrei, aşa şi sîngele ţarului este pe poporul rus, pînă în momentul cînd tot poporul nu va veni la căinţă.

Acum se începe prigoana asupra creştinilor şi noi trebuie să cunoaştem timpurile pe care le traim. Timpul de acum a sosit, dar noi nici nu ne dăm seama, dormim liniştiti şi visăm că nu noi o să fim acei de pe urmă. Aşteptăm ca prigoana să ia forma unei agresiuni forţate, ca putera actuală să aplice forţa, torturile, aşa cum a fost mai înainte. Dar nu este aşa, acum puterea nu ne impune practic în nici un fel, dacă nu doreşti să-ţi iei paşaport 666 nu-l lua, dar fără el nu poţi face nimic. Iată aici este crucea pe care trebuie să o ducem, ştiind că fără aceste documente nu putem face nimic, să nu le primim.

Prin anii 70 stareţii chemau lumea să fugă din oraşele mari la sate, să prelucreze pămîntul. Aşa nu demult unui mirean i s-a arătat ţarul Nicolae al II-lea şi i-a spus să plece din oraş la sat că aşa va scăpa în vremurile ce urmează. După cum spun proorociile, Moscova va fi mistuită de flăcări, iar Peterburgul se va duce sub apă.

A fost date de către Dumnezeu multe descoperiri că persoanele care deţin cartele de plastic şi paşapoarte 666 nu pot să se mîntuiască, ei sunt osîndiţi gheenei de veci. Unora li s-a dat descoperiri că dacă persoana moare cu astfel de documente în mînă, ea nici vămile cereşti nu trece ci se duce direct în iad. Tot nu demult a fost încă o descoperire, s-a arătat o bătrînă, care de curînd murise, rudelor sale şi le-a rugat să se ducă la organele de stat pentru a se lepăda în numele ei de legitimaţia de pensionar. Aceasta le-a comunicat că Dumnezeu poate să ne ierte, chiar şi după moarte.

În încheiere pot spune că acum este timpul pentru a ne lua crucea, pentru a ne opune sistemului şi lui antihrist. Nu mai este timp de a ne gîndi, de a prinde la curaj, acum trebuie să acţionăm dacă dorim să ne mîntuim.

Acum este timpul pentru a-l mărturisi pe Hristos şi pentru a merge la Golgota…

Comentariu saccsiv:

Filmul e din 2006 si nu face referire la buletine sau pasapoarte biometrice cu cip. Va dati seama cam ce ar spune despre viitoarele documente?

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

Ierodiaconul Avel Semeonov vorbeste despre cartile de identitate „din plastic”, generatia dinaintea celor cu cip. Iar ce zice e grozav …

E drept, unii deja le-au refuzat si pe acestea:

Spre uluirea caldiceilor si a falsilor luptatori anti sistem: exista frati ce AU REFUZAT BULETINELE DE TIP CARTE DE IDENTITATE … Si nu traiesc in pesteri

Dar sunt foarte putini. Ceva mai multi sunt foarte hotarati sa nu-l ia pe cel cu cip. Si mai multi il vor lua, declarand insa ca nu vor accepta semnul fiarei. Iar majoritatea n-are nici o treaba.

Dintre cei ce accepta orice, declarand ca doar la final vor refuza semnul fiarei, multi considera ca acest semn va fi un cip implantat. Asa o fi, implantat, dar e sigur?

E terifiant ce spun parintii despre cartile de identitate „din plastic”. Daca e asa precum prezinta acestia situatia, stam rau, majoritatea dintre noi. Trebuie sa renuntam cat mai rapid chiar si la ele.

Pana acum am indemnat sa nu fie luate actele cu cip. Despre cele din plastic, nu stiu ce sa zic … Ii felicit pe cei ce deja au renuntat la ele, dar ce sa indemn, nu stiu.

Insa e cat se poate de limpede un lucru: cu cat acceptam noi si noi tipuri de documente, cu atat ne afundam mai tare.

Cititi va rog si:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice
Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice
Video – EXCEPTIONAL INTERVIU cu Ieromonahul Isaac, UCENICUL CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL: „Daca luam buletin sau pasaport sau orice altceva are legătură cu pecetluirea, s-a terminat. Imparatia lui Dumnezeu nu o mai vedem …”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu