Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 mai 2011

INTOXICAREA EXTRATERESTRA CONTINUA: cica doua OZN-uri în drum spre Terra: sunt aici pe 10 septembrie

Două OZN-uri în drum spre Terra: sunt aici pe 10 septembrie


 Astronomul argentinian Sergio Toscano, directorul Centrului de Studii Astronomice din provincia Misiones, susţine că cele două OZN-uri sunt ascunse de ochii pământenilor de cometa Elenin, care străbate în prezent sistemul nostru solar, relatează marţi tabloidul rus Komsomolskaia Pravda, citat de Agerpres.

Cometa a fost numita Elenin dupa numele astronomului care a descoperit-o, Leonid Elenin

Într-un raport publicat luna trecută, Sergio Toscano indică 10 septembrie 2011 ca data la care pământenii ar putea primi vizita reprezentanţilor unor civilizaţii extraterestre. Argumentele sale în favoarea unei vizite a extratereştrilor pe Pământ gravitează în jurul cometei Elenin, descoperită în decembrie anul trecut. Astronomul argentinian afirmă că a studiat cu atenţie cometa şi a văzut clar că ea este urmată în zbor de doi cilindri uriaşi, despre care a declarat publicaţiei argentiniene Contexto că sunt nave spaţiale ale unor civilizaţii extraterestre.

"Omuleţii verzi se ascund în spatele cometei pentru a nu fi descoperiţi mai devreme. În plus, aceasta le serveşte şi ca scut împotriva asteroizilor. Sau poate cometa este ea însăşi parte a unei nave gigantice, formată din două compartimente, cu care extratereştrii călătoresc în spaţiu, vizitând diferite planete", a prezentat Sergio Toscano presupusul eveniment. Potrivit acestuia, şi astronomii chinezi au avansat astfel de supoziţii anul trecut, dar NASA a căutat să clasifice aceste informaţii.

Conform calculelor sale, pământenii ar urma să primească vizita "străinilor" din Univers la 10 septembrie 2011, scrie evz.ro. Însă s-au încins dezbaterile în acest sens, deoarece referinţele astronomice arată că Elenin, cometa, se va apropia la o distanţă minimă de Pământ - 34,9 milioane km - la 16 octombrie 2011. Şi dacă omuleţii verzi ar dori într-adevăr să aterizeze pe Terra, o ocazie ca aceasta mai rar să găsească, comentează Komsomolskaia Pravda, întrebându-se dacă Toscano nu a comis cumva vreo eroare de calcul.

"Este vorba nu doar de o eroare, ci de o inflamare deliberată a pasiunilor nesănătoase faţă de această cometă", afirmă astronomul rus Leonid Elenin, angajat al Institutului de Matematică Aplicată Keldâş din Moscova, care a şi descoperit cometa. Efortul de observare a cometei s-a făcut de la observatorul independent ISON- NM, care funcţionează în baza proiectului rusesc de cercetare a asteroizilor ISON (International Scientific Optical Network).

Descoperirea cometei în decembrie trecut de către un savant rus a fost un fapt remarcabil, întrucât ultima descoperire a oamenilor de ştiinţă sovietici datează din 1990. În prezent, cometa se află la 60 milioane de km de Pământ, de aproximativ cinci ori mai departe decât Luna. Dar, chiar şi aşa generează foarte multe speculaţii pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu