Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 24 mai 2010

AVEM MOTIVE SA NE SIMTIM MANDRI CA SUNTEM ROMANI. PACAT CA NU LE SUNT RECUNOSCUTE MERITELE IN TARA!!!

Elevii constănţeni cuceresc din nou NASA

Elevii români uimesc din nou comunitatea ştiinţifică din întreaga lume. Constănţenii de la Colegiul "Mircea cel Bătrân" au primit şi anul acesta mai multe premii la un prestigios concurs organizat de NASA, potrivit Adevărul.

Concursul, care consta în proiectarea unor staţii spaţiale, a fost luat cu asalt de români, care au mers acolo cu mai multe echipe. Încă din 2004, reprezentanţii Colegiului Mircea cel Bătrân, desemnat ca cel mai bun liceu din ţară anul trecut, obţin premii importante la acest concurs. Anul acesta, românii au luat două premii
II, două premii III şi trei menţiuni.

Mai mult, două eleve de la liceul Ovidius au obţinut premiul de onoare la acelaşi concurs, după ce au proiectat o staţie spaţială independentă de Pământ, recreând acolo condiţiile de pe Terra. Premiul este cu atât mai important cu cât cele două nu aveau cunoştinţe aprofundate în acest domeniu.

Câştigătorii concursului NASA sunt acceptaţi ca bursieri la cele mai prestigioase universităţi din lume, adevărate pepiniere pentru companiile occidentale.

Antena3.ro

Un comentariu:

  1. incet se vor aseza apele..... INDIFERENT cine va mai fi la BUTOANELE TARII romanii vor iesi din CRIZA prin BLOCAREA resurselor catre PARLAMENT si DIRECTORII care fac achizitii de lux , afaceri DIVERSIONISTE ETC. care distrug POPORUL !!! Viitorul va DEMONSTRA cele spuse aici ... SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere