Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 mai 2010

UN MOTIV IN PLUS SA PARTICIPAM LA MARSUL PENTRU NORMALITATE

Marşul Diversităţii" va incheia, sîmbătă, cea de-a şaptea ediţie a GayFest, manifestare organizată anual de Asociaţia Accept, ONG-ul care promovează drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender).

Homosexuali, lesbiene şi transsexuali vor mărşălui sîmbătă, începând cu ora 17.00, în capitala României.

Scopul nostru de anul acesta e să construim o relaţie cu Biserica, să schimbăm ideile acestei instituţii, ca să fim acceptaţi ca şi restul creştinilor. Vrem ca şi legislaţia românească să permită căsătoriile între persoane de acelaşi sex”, a declarat Diane Fisher, membru al Bisericii Comunităţii Metropolitane din SUA şi unul dintre susţinătorii Gayfest din România.

Ambasadorul Franţei în România, Henri Paul, a declarat că în România lipseşte educaţia sexuală. “Trebuie să vorbim despre homosexualitate în şcoli şi universităţi”, a declarat Paul pentru Evenimentul Zilei.

Un comentariu:

  1. danutza, din cate stiu, din profetiile parintilor, cand biserica si statul va accepta legal casatoriile intre acesti "neoranduiti" va fi semnul ca urmeaza razboiul. Domnul isi va lua mana Sa protectoare de pe noi ca tara, si va ingadui sa fim ocupati din 3 parti - de rusi, de unguri si de bulgari.

    Doamne ajuta si pazeste-ne!

    RăspundețiȘtergere