Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 mai 2010

SODOMITII CASTIGA TEREN IN INTREAGA LUME. PORTUGALIA FACE PASUL, IAR IN AMERICA SE "UNGE" EPISCOP PRIMA FEMEIE LESBIANA

In primul rand, eu nu inteleg, daca presedintele si poporul nu sunt de acord, de ce a ratificat aceasta lege? La presiunea cui ?
In al doilea rand, de ce sunt numite biserici si crestine "chestiile" alea care parodiaza sfanta biserica? Cum poate fi hirotonisita o femeie ca episcop si, care e in acelasi timp si lesbiana? Asta e biserica intemeiata de Hristos? Pentru aceasta s-a jertfit Mantuitorul pe cruce? Ca sa fie batjocorit numele bisericii de catre cei care practica un pacat de moarte? Asta inseamna crestin?
Este absolut revoltator cum manjesc cu noroi si blasfemiaza tot ce este sfant.

Iata un fragment din porfetiile sfantului Nil Atonitul , care ilustreaza faptul ca traim in vremurile de pe urma:

Cuvant al Sfantului Nil pentru venirea lui Antihrist

"Cand se va inmulti faradelegea se vor aduna toate pacatele si faradelegile lumii si se vor incuiba intr-o necurata fiica a desfranarii, care va fi lacas al preacurviei, mama a tuturor faradelegilor si a spurcatului Antihrist si va fi o femeie necurata si preaintinata in toata viata ei.

In aceasta femeie prea desfranata se vor aduna toate faradelegile lumii din care se va naste fiul pierzarii, Antihrist. Din pricina lipsei harului Duhului Sfant de la oameni, pentru pacatele lor, se vor aduna in pantecele ei toate faradelegile oamenilor.

Dupa nasterea lui Antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu. Orasele vor fi lipsite de pastori si de povatuitori credinciosi. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de episcopi, de duhovnici si de preoti evlaviosi, asa cum au inceput inca de pe acum a lipsi.

La urma se va arata si necuratul Antihrist, dupa cresterea varstei lui, si se va umplea de sataniceasca putere, ca sa faca semne si minuni cu vrajitoriile lui inaintea oamenilor patimasi. Dar peste oamenii cei sfinti nu va avea nici o putere sa-i amageasca cu vrajile lui, ci numai pe cei intunecati de patimi.

La inceput se va arata bland, ca sa plece popoarele la inselaciunea lui, si sa-l puna imparat. De asemenea, se va arata cu pace si smerenie, ca sa i se inchine toti, fiindca hrana lui Antihrist este tulburarea oamenilor; caci, cand se vor tulbura oamenii, atunci el se va bucura. Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati. Toate acestea vor cuprinde intreg pamantul si vor stapani toate orasele si satele, pentru ca nu se va gasi atunci alt om vrednic sa imparateasca lumea.

Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea lor. Atunci, in vremea lui Antihrist, se vor defaima Bisericile lui Dumnezeu si Sfanta Evanghelie si va fi multa lipsa in lume. Adica: semne si aratari de la Dumnezeu, foamete indoita, atat de hrana trupeasca cat si sufleteasca si de invatatura dreptei credinte. Caci se va incuia cerul, ca in vremea lui Ilie, si nu va ploua pentru faradelegile oamenilor. Apoi vor flamanzi oamenii de cuvantul lui Dumnezeu, ca nu se va gasi un om drept, cu fapte bune, ca sa-i invete cuvantul mantuirii. In vremea aceea se va ridica binecuvantarea lui Dumnezeu de la mancaruri si bauturi, caci cu cat vor manca mai mult, cu atat mai mult vor flamanzi.

Atunci se va zamisli rautatea Satanei in inimile oamenilor si va vietui paganatatea cu pecetea lui Antihrist, caci se va ridica darul lui Dumnezeu de la oameni, precum zice Sfanta Scriptura: "Nu va ramane Duhul Meu in oamenii acestia in veci, pentru ca sunt numai trup" (Facerea 6,3). "....
si

Profetia Sfantului Nil Atonitul, despre Antihrist si sfarsitul lumii

"Pe la anul 1900, mergand spre jumatatea mileniului al optulea de la facerea lumii, acesta se va schimba si se va face de nerecunoscut.

Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.

Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.

Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei .".....

Portugalia a legalizat căsătoriile gay

Preşedintele portughez Anibal Cavaco Silva a ratificat proiectul de lege care permite căsătoriile între persoane de acelaşi sex, cu toate că nu este de acord cu astfel de practici.
Homosexualii portughezi îşi pot pune în sfârşit pirostriile

Portugalia a devenit cea de-a şasea ţară din Europa în care căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt permise, după ce preşedintele Anibal Cavaco Silva a ratificat un proiect de lege votat de parlament în luna ianuarie.

Deşi a ratificat documentul, preşedintele portughez a ţinut să precizeze că nu este de acord cu legalizarea căsătoriilor gay. Şi-a lăsat însă deoparte convingerile personale: "Sunt de părere că nu trebuie să prelungesc inutil dezbaterile pe această temă, care nu ar face decât să dezbine şi mai mult portughezii şi să le distragă atenţia politicienilor de la problemele cu adevărat importante".

90% dintre portughezi sunt catolici, însă numai o cincime dintre ei sunt practicanţi. Cu toate astea, legea a întâmpinat o opoziţie puternică din partea unor grupuri religioase şi a unor legiuitori conservatori.

În Europa, căsătoriile gay mai sunt legale în Belgia, Olanda, Spania, Suedia şi Norvegia.
sursa: realiatea.net

Cititi si :

O americancă a devenit prima femeie-episcop lesbiană

Premieră controversată în lumea creştină: dioceza episcopală din Los Angeles a hirotonisit prima femeie-episcop lesbiană. În faţa a peste 3000 de credincioşi, Mary Douglas Glasspool a fost unsă episcop.
Mary Glasspool este prima lesbiană ajunsă episcop .


O lesbiană ajunsă episcop. Este o performanţă care are toate şansele să dinamiteze şi mai mult relaţiile tensionate dintre liberalii şi conservatorii religioşi din sânul Bisericii Anglicane.

Biserica Episcopală este ramura nord-americană a Comunităţii Anglicane, a treia ca mărime din lumea creştină, după catolici şi ortodocşi. Aceeaşi biserică a uns primul preot homosexual în 2003, ceea ce a creat o schismă locală între ramura conservatoare, care consideră homosexualitatea un păcat, şi cea liberală.

Mary Glasspool a declarat, imediat după ceremonia de hirotonisire, că este o persoană conciliantă şi că va încerca să comunice cu cei care critică ungerea unei lesbiene în clerul anglican.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu