Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 mai 2010

MARSUL PENTRU NORMALITATE

Va invit sa luati parte cat mai multi la acest mars al normalitatii!
danutza

Marsul anti-gay, organizat pe 21 mai

Marsul pentru normalitate, organizat de Alianta Familiilor din Romania (AFR) ca reactie la Marsul diversitatii dedicat apararii drepturilor minoritatilor sexuale din Romania, va fi avea loc in Capitala pe 21 mai, potrivit reprezentantilor AFR.

Marsul pentru normalitate, pentru valorile familiei, va avea ca punct de plecare biserica Kretzulescu, la ora 17:30. Prin acest mars AFR doreste sa reafirme valorile familiei si sa transmita un mesaj politicienilor, in contextul procesului actual de revizuire a Constitutiei.

Reprezentantii AFR mai spun ca pe 22 mai masuri similare vor fi organizate si in alte orase din tara, la care sunt invitati sa participe toti cei care cred in familia naturala, formata dintr-un barbat si o femeie.

Marsul diversitatii, cel fata de care protesteaza AFR, organizat anual de asociatia Accept, va avea loc o zi mai tarziu, pe 22 mai.

Anul trecut pe 22 mai, cu 24 de ore inaintea marsului diversitatii, a fost organizat Marsul pentru Familie, la care au participat 300 de persoane, printre care si preoti. Manifestatia a fost organizata de Asociatia Provita pentru promovarea valorilor familiale, impotriva propagandei homosexualitatii si a incurajarii avorturilor.

Cateva zeci de persoane, in majoritate tineri din organizatia Noua Dreapta au participat pe 23 mai 2009 la o alta actiune de protest impotriva homosexualitatii. Actiunea organizata de Noua Dreapta a continuat printr-un mars incheiat la Dealul Patriarhiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu