Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 mai 2010

NOM SI LOGO-UL UE







Aceste imagini au fost filmate la sediul UE de la Bruxelles, unde ministrii de finante ai tarilor membre s-au intalnit pentru a gasi solutii pentru stoparea crizei. Curios este ca pana acum n-am mai vazut acest ” logo” al Uniunii Europene. Sa se datoreze faptului ca Federal Reserve a deschis o linie de credit, in dolari, pentru Europa? Simbolul Illuminati care apare asta ar parea sa indice: o Europa sub “ochiul” atotvazator al bancherilor americani. Noua Ordine Mondiala este aici iar ei ne-o spun intr-un mod direct dar discret: ” cine are ochi sa vada”, cine nu, sa doarma in continuare .

sursa: mucenicul's blog

Comentariu: Este ingrijoaratoare graba cu care se parcurg etapele instaurarii NOM, ca si pregatirii , mai ales psihologice pentru a accepta implantul cu cipul RFID. Monitorizarea si controlul populatiei trebuie sa fie depline, pentru ca nimeni sa nu iasa din matrice (Matrix).

Nu degeaba sunt proorocite cele mai mari suferinte si stramtorarea cea mai mare de la inceputul lumii, pentru cei care nu se vor lepada de Hristos. Si, ca sa vedeti ca diavolul nu doarme si gaseste cele mai viclene metode sa ne faca sa acceptam cipurile, de ceva timp, BRD a lansat cardul personalizat, adica duci poza ta sau a copiilor pe care o printeaza pe card, langa acel cip RFID ( care contine pecetea satanei:666).

Va rog sa cititi si urmatorul articol, gasit pe saccsiv's blog:


Demonstratie referitoare la prezenta cifra 666 din sistemul RFID

„Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze fratilor celor ce risipiti citeva clipe spre a citi si intelege cele ce urmeaza…
Dati-mi voie sa ma prezint in fata comunitatii voastre , a celor ce cu dreapta credinta vegheati vremurile acestea pentru a nu pierde pecetea Duhului Sfint si a va mintui. Ma numesc Narcis, sunt crestin orodox iar prin Bunavointa Domnului Iisus Hristos m-am intors in ultima vreme pe calea cea strimta care nadajduiesc sa duca spre Imparatia Cerurilor.Sunt insa departe dar ma nevoiesc sa cresc in Lumina Sfintei Scripturi si a Sfintei Traditii sa dobindesc virtutile mintuirii. Ca profesie sunt economist insa inca din facultate am fost fascinat de computere, acum reusind tin sub control orice inseamna patima legat de acestea… Mi-a placut sa programez, sa dezvolt programe de business si inca imi place . Chiar daca nu sunt un inginer macar pot spune ca am habar despre digitizarea informatiei, reprezentarea ei si prelucrarea ei.
Am urmarit dezbaterea generata de aceste pasapoarte cu chip, am stat si am cugetat fara patima, ara inversunare si am cautat in oceanul internet macar un simbure de informatie sa pot trage o concluzie fundamentata. Si acum ma bintuie duhul regretului ca daca marii duhovnici s-au pronuntat deja public eu nici macar nu ar trebui sa mai caut, insa am facut acest demers de a cerceta tehnologia RFID pentru a sprijini aceasta comunitate. Si spre surprinderea mea , recunosc, am descoperit lucruri interesante.
O sa incerc sa folosesc un limbaj comun si va asigur ca la baza acestui mic studiu a stat chiar protocolul oficial, standarizat, uniform acceptat al transferului de informatie intre tagul RFID (chipul) si reader-ul (aparatul care citeste chipul) .
Iata mai jos antetul acestui protocol:
Eu, sincer am cautat sirguincios sa vad daca exista acest “666″ in chipurile RFID si am constatat ca nu se afla in chipul RFID insa ar fi prea frumos ca lucrurile sa se termine asa …
Practic acese chipuri sunt elemente pasive care contin informatia codificata binar (o intreaga insiruire de 0 si 1) iar prin faptul ca au o antena minuscula atasata , prin inductie primesc energia necesara de a trasmite receptorului informatia solicitata.
Lucrurile nu sunt asa de evidente vizual ca in cazul codului de bare care efectiv ne-a obisnuit cu omniprezenta vizuala a corespondentei codificate a celor trei de “6″. In chip informatia nu este stocata sub forma de cod de bare pentru ca nu este cazul, pur si simplu informatia se trasmite prin modulare/demodulare radio intre trasmitator si receptor in baza unui limbaj comun acceptat care este standardizat la ora actuala. Este vorba despre “EPC RFID protocols”. In chip este stocata ca intr-un stick informatia primara sub forma binara si atit. Dar lucrurile nu se opresc aici pentru ca nu putem analiza chipurile ca fiind niste biete unitati de stocare a informatiei fara sa ne legam conceptual si de receptorul informatiei si de “dialogul” informatic care are loc la citirea chipului…adica in viitor atunci cind vor trece cei ce vor accepta chipul prin fata scannerului, cind vor ajunge la casa in hypermarket, cind vor face fiecare pas peste citiva ani (poate zeci de ani daca Bunul Dumnezeu ne mai ingaduie…).
Ca o concluzie partiala putem afirma ca fizic, simbolic nu exista “666″ in chip asa cum se afla in codul de bare dar nu putem sa analizam disjunct chipul fata de scanner. Trebuie sa analizam sistemul in ansamblu asa cum la nivel spiritual au judecat si Dreptii Duhovnici ai Neamului.
In practica, ambele parti ale tranzatiei, si scannerul si chipul sunt si emitatori si receptori iar intre aceste 2 parti are loc un dialog care poate fi sintetizat astfel: Scannerul trimite un semnal , chipul RFID retrasmite de asemena un semnal confirmind ca functioneaza in baza aceluiasi protocol si ca se pot intelege sa inceapa o tranzactie, apoi scannerul initializeaza procedura de transfer de date si dupa ce primeste acceptul chipului incepe schimbul efectiv de informatie utila.Desigur lucrurile sunt mult mai complexe, eu am selectat doar citeva operatiuni insa ele sunt mult mai multe si exista rezerve lasate spre a se dezvolta protocolul ulterior.
Toate “verbele” acestui dialog intre scanner si chip sunt de fapt comenzi standardizate ca in orice limbaj de programare, aceste comenzi sunt evident digitizate in sistem binar pentru a fi intelese de chip , ele practic sunt inima sistemului RFID, fara de ele sistemul nu ar avea cum sa functioneze data fiind natura pasiva a chipului, intr-un fel ele sunt “guard bar-urile” RFID - la inceput la mijloc si la final.
SI acum surpriza de proportii pe care am avut-o cind am citit structura si codificarea comenzilor este redata in imaginea de mai jos care este extrasa din documentul oficial.

Ceea ce e desenat cu rosu este desenat de mine in MS Paint ulterior pentru a scoate in evidenta faptul ca principalele comenzi ale sistemul RFID (peRFID!?) incep cu blocul de digiti “110″ care inseamna “6″ in sistem decimal. Va puteti convinge folosind functia Excel dec2bin si veti vedea ca “6″ inseamna “110″.
Ca si cum noi oamenii am intreba “6 Cit este ceasul va rog?” sau “6 Cum te cheama?” …..
Imi este greu sa cred ca este o coincidenta, de fapt nici nu mai conteaza … o luam ca pe un dat ca pe o constanta stranie ca pe ceva implacabil…
Iata cum arata o comanda in sistemul RFID :


Asa ca , fratilor, la o simpla trecere cu pasaportul prin raza de actiune a unui scanner pe calea undelor radio multi de “6″ plutesc iar daca se va ajunge la implantul cu chip RFID cei ce il vor accepta vor bombardati cu “6″ , si nu vor putea cumpara sau vinde fara acest “6″… Era de asteptat ca pecetea nu va fi un “666″ gravat silentios pe mina omului …. el va fi in aer, peste tot va domina sclavia cifrei “6″ si a celui potrivnic care a facut ca acesta lucrare sa fie posibila, inevitabila….Slava Tie , Mingiietorule ca m-ai invrednicit sa vad si sa scriu acestea…
Deci “Șase!”… sclavia RFID se apropie!
Doamne Miluieste!
Post scriptum:

Daca va uitati in tabel grupul 110 este boldat chiar si in protocolul oficial….
NU luam intregul cod binar ci doar primele 3 cifre ca acestea sunt “leading” (intraductibil)…importante…ele spun scannerului ca acea secventa este o comanda iar tipul comenzii este codificat in ultimii biti….
Asa daca luam intregul cod de bare nu o sa gasim 666 ci ceva de genul 612312361231236

NB: satana si slujitorii sai, vazand ca lumea a sesizat in codul de bare existenta celor 3 de 6, incearca acum, mult mai subtil, sa ne pacaleasca sa credem ca nu e nici un pericol in aceste cipuri, ca sunt practice, utile, moderne ( de multe ori, cei care sunt impotriva lor sunt denumiti inapoiati,retrograzi, din evul mediu, jigniti de catre pretinsii intelectuali, adeptii tehnicii de ultima ora!).
Apocalipsa spune clar: cei care se vor insemna cu pecetea satanei pe mana dreapta sau pe frunte...
Ori, cele mai bune locuri pentru a implanta cipul au fost descoperite a fi mana dreapta, intre tarsiene si baza scapului.
Vizionati, va rog, documentarele care incearca sa ne convinga de utilitatea cipului,dar si documentare despre ce sunt si cat de periculoase sunt cipurile rfid!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu