Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 mai 2010

VA CONDUCE OBAMA LUMEA?

Ca o continuare a articolului" CE SA NE MAI ASCUNDEM... E TIMPUL SA STITI CE VA ASTEAPTA! PREGATITI-VA PENTRU NOM! iata ce am citit in ziarul Libertatea de ieri:

Obama va conduce lumea
Noua Ordine Mondială, dată în vileag?

Criza financiară severă care a îngenuncheat multe state din întreaga lume a adus în discuţie una dintre teoriile conspiraţiei îndelung comentate: organizaţia Noua Ordine Mondială. Motivul? După cum susţin unii politicieni, e cel mai bun moment ca ţările afectate de criză să se supună unui guvern unic al planetei, care îi promite salvarea.

Cine ar fi liderul suprem? Conform unor teoreticieni şi politicieni, cel care ar conduce Noua Ordine Mondială ar fi nimeni altul decât Barack Obama, preşedintele SUA. Ce e, de fapt, Noua Ordine Mondială (NOM)? Nimeni nu a confirmat vreodată existenţa ei, însă din ce în ce mai multe voci susţin cu tărie că există o “grupare” bine organizată de lideri mondiali, bancheri, personalităţi religioase şi afacerişti de top care vor un “pământ unit”.

Va exista o monedă unică

Mai exact, omenirea trebuie “adunată” sub un singur guvern, înlăturând astfel graniţele naţionaliste şi înlocuind patriotismul cu credinţa în îndatoririle comune ale omenirii. Vor exista o singură monedă, o singură limbă, un singur sistem de legi şi, mai ales, o singură rasă. Religia reprezintă o altă sursă majoră de conflicte, şi de aceea va fi desfiinţată.

Fostul secretar de stat american Henry Kissinger s-a hazardat chiar să afirme într-o conferinţă de presă anul trecut că “Alesul” pentru a conduce NOM e Barack Obama (48 de ani), liderul SUA. El va trebui să desfiinţeze şi armatele ţărilor supuse NOM şi să reducă industrializarea la minimum. În fapt, el va trebui să convingă planeta să se reîntoarcă la natură, să se “resălbăticească” pentru a nu muri. În plus, populaţia va fi redusă la doar două miliarde de oameni, o treime din numărul actual, prin măsuri drastice, prin anticoncepţionale şi prin stimulente financiare.

NOM a creat ONU? Teoreticieni ai conspiraţiei din toată lumea au întocmit o listă cu semnele despre care ei spun că ar constitui expansiunea NOM. Şi primul pas ar fi fost, se pare, înfiinţarea Organizaţiei Naţiunilor Unite şi a UE. În plus, există deja o monedă unică, euro, care ar putea fuziona cu dolarul

Pentru mai-marii lumii, toate acestea sună foarte bine, însă pentru cei mai mulţi înseamnă o robie de neimaginat care deja a început.

NOM a creat ONU?

Teoreticieni ai conspiraţiei din toată lumea au întocmit o listă cu semnele despre care ei spun că ar constitui expansiunea NOM. Şi primul pas ar fi fost, se pare, înfiinţarea Organizaţiei Naţiunilor Unite şi a UE. În plus, există deja o monedă unică, euro, care ar putea fuziona cu dolarul

«Fiecare naţie ar trebui să aibă propria ei identitate»

Ce părere au cititorii: Credeţi că omenirea ar putea fi guvernată de o singură organizaţie?

GEORGE ONOFREI, 33 de ani, asistent universitar:
“Este o idee rea să vrei să controlezi întreaga lume, să o domini din postura unui guvern mondial. Fiecare naţiune ar trebui să aibă propria sa identitate, să deţină controlul asupra a ceea ce destinul i-a hărăzit. Noua Ordine Mondială ar face însă exact opusul: îi răpeşte omului posibilitatea de a fi unic prin ceea ce Dumnezeu i-a oferit”.

DRAGOŞ CIUBOTARU, 28 de ani, director producţie publicitară:
“Mie mi-ar părea bine. De ce să nu fie aşa? Atunci am putea merge liber în orice ţară, am avea aceeaşi monedă, am putea avea afaceri mai multe. Viaţa ar fi mai simplă, cred eu. Şi, în plus, ar exista aceleaşi legi pentru toată lumea. Doar atunci am putea să ne considerăm egali cu americanii, de exemplu. Altfel, nu avem nici o şansă”.

CRISTINA DIMITRIU, 29 de ani, declarant vamal:
“Eu nu mă prea pricep la politică şi la chestii de genul acesta. Din câte înţeleg, asta ar însemna să scăpăm de unii şi să dăm de alţii. Nu ştiu dacă va fi mai bine, dar nu cred totuşi. Mai bine să rămână totul aşa cum este, chiar dacă la ora actuală României nu îi este deloc bine. Nu cred în această idee şi nici nu cred că se va pune în practică prea curând”.

NADIA HINTERMAIER, 61 de ani, pensionară:
“Nici nu ştiu ce să zic. Mi-e greu să cred că e posibil aşa ceva. O Nouă Ordine Mondială nu cred că ar aduce ceva bun pentru România. Nu ne va ajuta cu nimic şi nici în lume nu va fi de folos. Tot vor exista diferenţe de opinie şi certuri, chiar dacă lumea va fi condusă de un singur guvern care ar gestiona tot”.

Dumneavoastra ce parere aveti? NOM bate la usa sau nu? Va conduce Obama lumea sau va fi precursorul antihristului? Astept opiniile dvs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu