Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 aprilie 2011

ARE SANSE" TERMINATORUL" SA DEVINA PRESEDINTE UE?

Schwarzenegger, presedintele Uniunii Europene?


"I'll be back", ameninta Terminatorul. Si s-a tinut de cuvant. Poate se va intoarce si in Europa natala, dupa doua mandate de guvernator al Californiei. Cum suna: Arnold Schwarzenegger, presedinte UE?

De 5 ori Mister Univers, de 7 ori Mister Olimpia, Terminator, Conan Barbarul si, mai nou, "Governator", Arnold Schwarzenegger se afla in fata unei noi provocari. In SUA a ajuns la cel mai inalt nivel politic posibil, deoarece, nefiind nativ al tarii, nu poate candida la presedintia Statelor Unite, iar dupa cele doua mandate nici guvernator al Californiei nu va mai fi. Insa, fiind nascut in Austria, poate tinti postul de presedinte al Uniunii Europene!

In varsta de 63 de ani, Arnold Schwarzenegger nu a confirmat stirea, insa cei din anturajul lui lasa sa se inteleaga acest lucru: "In urmatorii ani, Uniunea va trebui sa isi gaseasca un presedinte de mai mare anvergura, cineva capabil sa unifice Europa", a declarat, pentru Newsweek, Terry Tamminen, fostul sef de cabinet al lui Schwarzenegger.

"Francezii nu vor un german, germanii nu vor un italian. Vor alege, mai degraba, un european plecat in Statele Unite, resuscitand viziunea unui Washington sau a unui Jefferson, pentru o Europa unita" , a adaugat Tamminen, fara sa dea in mod explicit numele fostului guvernator american.

Pana sa se decida asupra viitorului sau politic, Arnold Schwarzenegger va reveni pe ecrane. La inceputul acestei luni, el a prezentat, la Cannes, "The Governator", un desen animat care-l infatiseaza ca supererou, realizat in colaborare cu Stan Lee, creatorul Hulk, Thor, Spiderman si altor X-Men.

2 comentarii:

  1. păi şi ăsta i membru în organizaţia aia skuls and bones...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai si atunci ne miram de ascensiunea lui? toti fac parte dintr-o grupare oculta ca sa acceada la functii.

    RăspundețiȘtergere