Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 aprilie 2011

PRACTICI SATANISTE LANGA CLUJ.

Ritualuri sataniste cu oase umane într-o pădure din Cluj


 Localnicii din comuna Ciurila cred ca o sectă satanistă îşi face veacul în pădurile din jurul localităţii. Poliţia a fost alertată după ce au fost găsite oase arse, doi dinţi umani şi cenusa împrăştiate la liziera pădurii.

Criminaliştii au sosit la faţa locului

Oamenii spun că au văzut persoane o sectă ar face diferite ritualuri în pădurile lor.

"Cred că e ceva ritual din ceva secta, din punctul meu de vedere. Au venit şi să cumpere teren dintr-o sectă pentru că sunt ceva energii în pădurea din Ciurila. Au vrut să facă ceva centru de ritual de-a lor, pentru secta MISA", a povestit Cornel Revnic, proprietarul pământului, potrivit stiridecluj.ro.

Bărbatul crede că sataniştii au ars oase umane şi au împrăştiat resturile pe iarba de la liziera pădurii din satul Salicea, comuna Ciurila. "Sunt 99% sigur ca sunt oase de om. Un angajat de-al meu a găsit şi un dinte de om, care avea ceva aur pe el", a mai spus Cornel.

Criminaliştii de la Turda au fost chemaţi la locul presupusului ritual şi au declansat o anchetă pentru a stabili dacă resturile de oseminte erau de natură umană sau animală.

Un comentariu:

  1. http://www.stiridecluj.ro/social/ritual-satanist-cu-oase-umane-in-ciurila-criminalistii-au-declansat-o-ancheta-video-exclusiv-online

    E o manipulare ordinara. Daca te uiti pe clipul video se vede cum reporterul ii sugereaza interlocutorului "MISA" iar acela care nici macar nu avea habar a zis: "Da, da, Nisa, nisa".
    Paste luminat

    RăspundețiȘtergere