Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 ianuarie 2011

DESFIINTAREA MASONERIEI-UN VIS FRUMOS SI INDEPARTAT

NU SE VA DESFIINTA DEOCAMDATA MASONERIA, DEOARECE FORTELE RAULUI S-AU DEZLANTUIT TOT MAI MULT PE PAMANT, IAR OAMENII S-AU INDEPARTAT TOT MAI MULT DE CREATORUL LOR. Asadar, pana la a doua venire a lui Hritos, uneltele satanei vor avea mult de lucru, profitand de apostazia noastra.

MITROPOLITUL GREC SERAFIM de PIREU cere DIZOLVAREA FRANCMASONERIEI. La noi în ROMÂNIA se va ridica CINEVA să ceară DESFINŢAREA acestor ORGANIZAŢII OCULTE ?

15) -Justiţia este chemată să demonstreze „dacă într-adevăr colaborează sau nu cu centrelor internaţionale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat Mitropolitul Pireului Serafim.

Stă în mâinile justiţiei dizolvarea lojilor masonice
-Justiţia este chemată să demonstreze „dacă într-adevăr colaborează sau nu cu centrelor internaţionale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat Mitropolitul Pireului Serafim. – Se face dreptate strădaniei făcute de luptătorii credinţei: N. Psaroudakis, Părintele Haralambos Vasilopoulos, Părintele Marcu Manolis şi alţii, care s-au luptat şi au deconspirat Masoneria. – Să ia poziţie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.
„Justiţia Patriei noastre este chemată să demonstreze dacă colaborează sau nu cu Centrele internaţionale de Promovare a Pan-religiei Sataniste.”
Această cutremurătoare declaraţie aparţine Mitropolitului de Pireu, Serafim, pe care a făcut-o după stabilirea recursului asupra dizolvării Lojilor Masonice. Data judecării recursului s-a stabilit pentru 17 mai 2011. Ştirea a cutremurat tot poporul Ortodox credincios, care de decenii se luptă pentru dizolvarea Masoneriei din ţara noastră, care, după cum se spune, a corupt şi anumiţi membri ai Bisericii. Prin acţiunile Mitropolitului Serafim se face dreptate eforturilor depuse de vrednicii de pomenire luptători ai Credinţei Ortodoxe, Nicolaos Psaroudakis (de la ziarul Χριστιανική), fondatorul Uniunii Ortodoxe Panelene şi al ziarului«Ὀρθόδοξος Τύπος», Arhimandritul Haralambos Vasilopoulos, precum şi de urmaşul său, vrednicul de pomenire Arhimandritul Marcu Manolis.
Ştirea are un mare impact, pentru că vine într-o perioadă în care:
1) Masoneria cere de la Uniunea Europeană marginalizarea, în mod special, a Bisericii Ortodoxe şi pretinde să aibă un rol decisiv în manifestările politice, sociale, religioase şi istorice.
2) Masoneria se luptă pentru separarea Statului de Biserică şi pentru ruperea desăvârşită a Statului de Biserică.
3) Apar Judecători Supremi care, după ce au împlinit 40 de ani ca Funcţionari ai Justiţiei, cer eliminarea Credinţei Ortodoxe şi a simbolurilor ei din toate treptele Justiţiei colaborând deschis cu Masoneria şi cu toate acele organizaţii care cu furie cer îndepărtarea Sfintelor Simboluri şi a Răstignitului din toate clădirile publice. Dat fiind faptul că a fost făcută publică data de judecare a recursului solicitat de Sfânta Mitropolie a Pireului pentru dizolvarea Templelor Masonice şi prin extindere a tuturor Lojilor Masonice, aşteptăm din partea Arhiepiscopului, a fiecăruia dintre membrii Ierarhiei sau a întregului Ierarhiei o declaraţie prin care Conducerea Bisericii să salute stabilirea datei de judecare a recursului, să afurisească Masoneria, să lumineze poporul credincios lipsit de îndrumare asupra scopurilor acesteia, dar mai ales să dezvăluie că Masoneria slujeşte şi se închină lui Lucifer ca lui Dumnezeu. Sperăm ca Sfântul Sinod al Ierarhiei să ia poziţie prin înştiinţare publică.

Amintim că Conducerea Bisericii a abdicat şi de la lupta împotriva Masoneriei, ca şi de la lupta împotriva ereziilor (puţini sunt membrii ei care îndrăznesc să intre în conflict cu Masoneria şi să lumineze poporul credincios). Poziţia conducerii Bisericii problematizează şi mâhneşte pe poporul credincios, care se roagă neîncetat pentru întoarcerea deplină a Conducerii Bisericii pe căile pe care le-au urmat Părinţii contemporani ai Bisericii noastre până acum 2-3 şi chiar 4 decenii.
Anunţ din partea Sfintei Mitropolii a Pireului

Având ca motiv acest proces, Sfânta Mitropolie a Pireului a făcut pe 21 iulie următorul anunţ:
Se face cunoscut că cererea de desfiinţare (a lojilor masoniece) înaintată în instanţă de Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit al Pireului Serafim – ca reacţie la faptul că Ministrul Economiei Gheorghios Papakonstantinos a omis să înainteze editarea decretului prezidenţial asupra desfiinţării, în conformitate cu articolul 118 al A.K., a fundaţiei cu numele de „Fundaţia Masonică”, a cărei înfiinţare s-a proclamat prin Decretul Prezidenţial din 10-2-1927, amendat prin Decretele Regale din 19-7-1949 şi 16-11-1956, fundaţie care îşi are reşedinţa în Atena (Aharnon cu Sourmeli), ca şi a fundaţiei Marea Corporaţie Filantropică şi a Marii Loji Naţionale a Greciei, care îşi are reşedinţa în Atena (Eresou 38) pe motivul că nu constituie (aşa cum declară) societăţi non-profit cu scop de utilitate socială, ci o religie camuflată cu dogme secrete şi rituri de cult luciferic, – s-a stabilit a se judeca în faţa departamentului 4 al Consiliului de Stat pe 17 mai 2011.
Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit al Pireului Serafim pledează cu putere pentru toleranţa religioasă şi pentru libertatea conştiinţei religioase a concetăţenilor noştri, dar în acest caz este dator ca, de pe poziţia sa, să ceară încetarea înşelării poporului Elen şi camuflarea Religiei Masoneriei, a Luciferismului, printr-o pseudo-firma, chipurile, „fundaţie de utilitate socială pentru copiii sărăci şi fără mijloace materiale”.
Prin urmare se va dovedi dacă într-adevăr Justiţia Patriei noastre colaborează sau nu cu centrele internaţionale de promovare a pan-religiei Satanismului. Din partea Mitropoliei.
Ὀρθόδοξος Τύπος, 30.07.2010, pp. 1, 7
Traducere Anna Theodorou
sursa:
http://ide4ortodox.blogspot.com/2011/01/mitropolitul-grec-serafim-de-pireu-cere.html?utm_source=BP_recent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu