Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 9 ianuarie 2011

DESPRE ARMELE VIITORULUI SI O VIZIUNE INTERESANTA A BRITANICILOR DESPRE VIITOR

Departe de mine s a ma pricep la arme, dar imi dau si eu cu presupusul ca moartea pasarilor si a pestilor are legatura cu armele neconventionale. Iata ce am gasit interesant despre aceste arme:
Arme cu neutroni, pentru armatele anului 2035
Realitatea TVnu spune ca: Experţii Ministerului Apărării de la Londra prevăd schimbări dramatice în următorii 30 de ani, în mai multe domenii. Potrivit cotidianului The Guardian, britanicii cred că se vor folosi arme cu impuls electromagnetic sau cu neutroni, iar oamenii vor avea cipuri implantate în creier.

Potrivit studiului, în mai puţin de 30 de ani, populaţia Europei va scădea dramatic din cauza infertilităţii, în timp ce în Orientul Mijlociu, va creşte cu 132 %.

Datele personale ale oamenilor vor fi stocate în cipuri. Experţii avertizează şi asupra militarizării spaţiului şi cred că în 2035 se vor introduce arme cu impuls electromagnetic, care să poată distruge sistemele de comunicaţii strategice. Se vor putea utiliza şi armele cu neutroni, care distrug organismele vii fără a distruge clădirile.

Ele pot deveni arma preferată pentru epurări etnice extreme, spun britanicii. Experţii mai atrag atenţia că dezvoltarea rapidă a tehnologiei comunicaţiilor va putea duce la posibilitatea capturării de către terorişti a unor întregi grupuri de populaţie.

Armata rusa isi transforma inamicii in zombie

Generalul rus in rezerva Boris Ratnikov a declarat recent jurnalistilor publicatiei Pravda, atat Rusia cat si alte state ale lumii detin arme psihotronice performante care pot transforma soldatii trupelor inamice intr-o adunatura de zombie usor manipulabili.


Conform afirmatiilor generalului Ratnikov, Rusia lucreaza la arma psihotronica inca din anii 1920-1930, iar pana la mijlocul anilor ’80 in toate marile orase ale defunctei URSS existau centre secrete detinute de fostul KGB si destinate experimentarii impactului generatoarelor psihotronice asupra populatiei. Desi in mod oficial aceste laboratoare secrete au fost inchise dupa destramarea URSS, miile de cercetatori au ramas sa lucreze in continuare la dezvoltarea noilor prototipuri de arme care actioneaza asupra psihicului uman. Potrivit acelorasi surse, este cunoscut si acceptat faptul ca multi cercetatori precum academicienii Viktor Kandyba si fiul sau continua cercetarile in acesta directie in cadrul unor centre din Sankt Petersburg, iar academicianul Vlail Kaznacheyev lucreaza la poiecte similare in orasul Novosibirsk.

Generalul Ratnikov este de parere ca in cel mult 10 ani de acum incolo, armele psihotronice vor fi mai eficiente si mai periculoase decat cele atomice sau nucleare, fiind capabile sa distruga moralul si psihicul unor tari intregi, transformandu-le cetatenii in personaje fara vointa sau discernamant de tip “zombie”. Astfel de arme sunt capabile sa controleze comportamentul populatiei, sa le altereze serios functiile psihicului si chiar sa convinga oamenii sa comite sinucideri in masa.

Astel de arme neconventionale sunt detinute si imbunatatite permanent si de catre fortele armate ale altor state. Raportul generalului rus mentioneaza ca americanii se folosesc indeosebi de sistemele psihofizice de inspiratie orientala, carora li se adauga metode din hipnoza si tehnologii ultramoderne de stimulare psihica. Israelienii, in schimb, ar apela la metodele matematice si formulele magice continute in universul ezoteric al Kabbalei. Japonezii s-ar baza pe metodele parapsihologice, in timp ce fortele nord-coreene si pakistaneze apeleaza la metode care cauzeaza disfunctii ale organelor interne sau provoaca moartea de la distanta a inamicului.

Sursa : Pravda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu