Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 ianuarie 2011

HAI S-O DAM DE GARD! PAI CUM RAMANE CU HORSCOPUL DE PANA ACUM? ADICA NU MAI SUNT PESTE, SUNT BERBEC? ALTA ZODIE, ALTE CARACTERISTICI!

PROSTIA ANULUI!!!!
Axa Pamantului s-a modificat! Afla ce zodie esti acum (!???!!!)
Credeai ca esti in Scorpion? Acum esti in Balanta! Cel putin potrivit astronomilor americani care spun ca zodiacul s-a schimbat in milenii de existenta a Pamantului, odata cu modificarile axei acestuia. Tu ce parere ai?

In Antichitate, babilonienii au format semnele zodiacale in functie de constelatiile prin care Soarele trecea, in momentul nasterii unei persoane.

In mileniile urmatoare, din cauza campului de gravitatie al Lunii, a cutremurelor si a altor factori, Pamantul si-a modificat pozitia fata de axa sa de rotatie, creandu-se astfel un alt "aranjament" pe bolta cereasca, unul in care zodiile dureaza mai putin de o luna de zile.

Iata cum arata potrivit astronomilor americani noul zodiac:


Capricorn: 20 ianuarie -16 februarie

Varsator: 17 februarie - 11martie

Pesti: 12 martie - 18 aprilie

Berbec: 19 aprilie - 13 mai

Taur: 14 mai - 21 iunie

Gemeni: 22 iunie - 20 iulie

Rac: 21 iulie - 10 august

Leu: 11 august - 16 septembrie

Fecioara: 17 septembrie - 30 octombrie

Balanta: 31 octombrie - 23 noiembrie

*Ofiucus: 24 - 29 noiembrie

Scorpion: 30 noiembrie - 17 decembrie

Sagetator: 18 decembrie - 20 ianuarie.

Explicatia astronomilor

"Cand astrologii spun ca Soarele este in Pesti, este de fapt in Varsator" spune Parke Kunkle, membru in conducerea Societatii Planetarium din Minnesota, pentru Star Tribune.

Daca este sa ne luam dupa noile descoperiri, cei mai multi dintre "pesti" sunt de fapt "varsatori". Adica in loc de o persoana sensibila si idealista, avem in fata una prietenoasa, loiala si inventiva? Incredibil!

Mai in gluma, mai in serios, astronomul Parke Kunkle spune ca aceste conexiuni intre constelatii si personalitatea oamenilor nu exista.

Pe de alta parte, se stie ca astronomii nu sunt cei mai buni prieteni ai astrologilor si sustin ca "din antichitate, oamenii se uitau pe cer ca sa inteleaga lumea. Acum insa, astrologii nu se mai uita la cer, ci la niste harti. Cerul intre timp si-a modificat configuratia", incheie Kunkle .

CITITI SI:
http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2011/01/despre-zodii-si-horoscoape.html
http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/04/va-veti-mai-citi-horoscopul-de-acum.html http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/08/despre-horoscop-de-ce-e-o-mare-minciuna.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu