Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 ianuarie 2011

O ALTA IPOTEZA DESPRE APOCALIPSA? SAU DOAR UN SEMN DESCRIS IN CARTEA SFANTA?

Vulcanul Campi Flegrei ameninţă Europa cu ştergerea de pe hartă

REALITATEA TV ne informeaza ca:
Europa ar putea fi ştearsă de pe faţa pământului de un mare vulcan din Italia, care pare să se trezească la viaţă. Campi Flegrei a ajuns în atenţia cercetătorilor după ce mai bine de 1.000 de cutremure mici au avut loc în apropiere de oraşul Napoli, acolo unde se află vulcanul.

Europa ar putea fi ştearsă de pe faţa pământului de un mare vulcan din Italia, care pare să se trezească la viaţă

Vulcanul Campi Flegrei se află în apropierea oraşului italian Napoli şi este inactiv de 4.000 de ani. Acest lucru pare să fi luat sfârşit, spun cercetătorii, după ce în zonă au fost înregistrate, în ultima perioadă, aproape 1.000 de cutremure mici.

Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie din Italia a descoperit că seismele nu au fost provocate de muntele Vezuviu, aflat în apropierea oraşului, ci de unul dintre cei mai mari şi mai periculoşi vulcani din lume, Campi Flegrei.

O echipă internaţională de cercetători intenţiona să foreze în zonă pentru a afla mai multe despre evoluţia vulcanului, însă primarul din Napoli a decis să oprească proiectul, de teamă să nu panicheze populaţia.

Specialiştii cred, însă, că există posibilitatea ca vulcanul să erupă în următorii zece ani, iar cele mai sumbre predicţii spun că toate formele de viaţă din Europa ar putea dispărea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu