Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 ianuarie 2011

AU AJUNS UNDE TREBUIA SA AJUNGA: MANIPULAREA IEFTINA A POPULATIEI. ADICA SA IAU DREPT CREDIBILA ACEASTA SURSA???

WikiLeaks a publicat primul document diplomatic american legat de OZN-uri
Wikileaks a publicat primul document diplomatic american ce face referire la existenţa OZN-urilor. Telegrama redactată de Ambasada SUA din Belarus se bazează pe comentariile fostului şef al serviciilor secrete de la Minsk, pe vremea Uniunii Sovietice.

Potrivit acestuia, ancheta declanşată după presupusa prăbuşire a unei farfurii zburătoare pe teritoriul Belarusului nu a mai fost finalizată, din lipsă de bani.
Wikileaks publică şi câteva fotografii cu presupusul OZN căzut pe Pământ. Înaintea arestării sale în decembrie, fondatorul Wikileaks anunţase că este în posesia unor documente legate de existenţa extratereştrilor. Între timp, Julian Assange mai are de aşteptat aproape o lună până când, la Londra, va fi judecată cererea de extrădare depusă de Suedia pe numele său, sub acuzaţia de agresiuni sexuale.
Site-ul WikiLeaks, confruntat cu dificultăţi financiare, "nu va putea să supravieţuiască direcţiei în care se îndreaptă lucrurile", a declarat, marţi, într-un interviu pentru postul de radio Europe 1, fondatorul său, Julian Assange, potrivit mediafax.ro.
"Nu vom putea supravieţui direcţiei în care se îndreaptă lucrurile", a spus Julian Assange. "Banii donatorilor ajung cu greu la noi, pentru că toate conturile noastre sunt blocate. Estimez că pierdem 500.000 de euro pe săptămână" , a adăugat el. Dar "vom încerca să ripostăm", a spus el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu