Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 iunie 2010

CAT VOM MAI FI SUVERANI? ( ATAT CAT MAI SUNTEM INCA...)

Tarile UE care incalca deficitul isi pierd dreptul de vot

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Nicolas Sarkozy au decis luni sa sustina retragerea dreptului de vot in UE pentru statele care incalca in mod repetat limita de deficit bugetar.

Franta a acceptat propunerea Germaniei de inasprire a regulilor bugetare chiar daca aceasta va insemna schimbarea Tratatului UE. Presedintele francez a cedat si insistentelor cancelarului Merkel ca o coordonare mai buna a guvernantei economice europene sa implice toti cei 27 de membri UE si nu doar cele 16 state din zona euro, cum sustinea Franta. Nicolas Sarkozy a renuntat in consecinta la propunerea pentru infiintarea unui secretariat in acest scop la nivelul zonei euro, informeaza Mediafax. Totodata, cei doi au cerut G20 sa intensifice eforturile pentru inasprirea reglementarii in sectorul financiar si au anuntat ca vor trimite o scrisoare comuna actualului sef al organizatiei, premierul canadian Stephen Harper, pentru a sustine discutarea unei taxe bancare la nivel mondial si a unui impozit pe tranzactii financiare la un summit programat pentru 26-27 iunie. Liderii statelor UE se vor intalni joi pentru un reuniune de o zi dedicata reglementarilor bugetare si reformelor economice.

5 comentarii:

  1. Acesti pacalici, marionetele Noi Ordini Mondiale sunt din zi in zi mai infierbantati, mai dornici sa realizeze propaganda si sa creeze deruta prin orice fel de actiuni, declaratii sau decizii luate.
    Nu de alta, dar, criza a fost provocata tot de catre acestia si, propovaduita ca "iesirea din impas", ce se doreste a fi solutia optima a instaura un singur stapanitor...
    Vremurile pre-apocaliptice le traim fara sa ne dam seama!
    P.S
    Excelent blog-ul! Duci , cu adevarat o buna promovare a credintei cele adevarate! Doamne -ajuta!
    P.P.S
    DACA AI PLACERE SI TIMP, FRUNZARESTE si continutul a ceea ce mai postez eu!. Spre deosebire de tine, eu-s ceva mai...rebel, mai lumesc!Dar acest lucru nu inseamna ca nu sunt cel ce militez pentru pastrarea nealterata a credintei crestine ortodoxe drept singura salvare!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca sunt chiar apocaliptice, daca ne gandim la apocalipsa ca la o perioada mai extinsa de timp, care cuprinde si perioada de instalare a apostaziei, cand va fi lepadarea de credinta. asa cum spuneau si mari duhovnici: Antihristul s-a nascut! ( par Proclu), Traim vremurile de pe urma ( PAr Cleopa), Apocalipsa a inceput ( par Rose).
    cat despre blog, multumesc mult pt aprecieri. ma straduiesc doar sa furnizez informatii cat mai corecte.sigur ca am sa intru pe blogul tau, chiar daca e mai lumesc, important este sa fii in ortodoxie si sa nu postezi rataciri. in rest, orice informatie trebuie cunoscuta si raspandita, daca e corecta si ajuta sufletului!Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. cum aflu care e blogul tau?trimite -mi, te rog, un link! multumesc!
    PS: am vazut ca esti constantean. si eu. poate ne vom vedea la conferintele de la curtea brancoveneasca!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://rebeluniunea.tk

    Acesta este adresa blog-ului meu!
    Ganduri alese din partea mea

    Zadkielix alias D.M

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc, asemenea! sa auzim de bine! Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere