Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 iunie 2010

FURTUNA SOLARA SAU INCEPUTUL APOCALIPSEI?

Daca se vor adeveri avertizarile lor, viitorul seamana cu o imagine apocaliptica! Cum va fi, doar bunul Dumnezeu stie! Sa nu contenim sa ne rugam pentru ca zilele de pe urma sa se mai amane, dar, pentru multimea pacatelor si relelor noastre, nu stiu cat va mai rabda Dumnezeu !
danutza
Se apropie Furtuna Solara Suprema

Pamantul urmeaza sa faca fata unor intreruperi de curent fara precedent, precum si pierderii semnalelor de comunicatii pe o perioada foarte lunga, in urma unei furtuni solare care loveste o data intr-o generatie, avertizeaza NASA.

Retelele de electricitate se vor supraincalzi iar traficul aerian va fi sever perturbat dupa ce echipamentele electronice, sistemele de navigatie si satelitii si-ar putea intrerupe functionarea, cand Soarele va atinge maximul de activitate, in cativa ani.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca Pamantul va fi lovit de niveluri de energie magnetica fara precedent, in urma "trezirii" Soarelui, undeva in jurul anului 2013, relateaza The Daily Telegraph.

Un nou avertisment emis de NASA precizeaza ca superfurtuna solara ar putea avea consecinte catastrofale pentru sanatatea oamenilor, la nivel mondial, daca nu vor fi luate masuri exceptionale de catre serviciile nationale de securitate si de catre serviciile pentru situatii de urgenta. Cercetatorii cred ca vor fi afectate sistemele de urgenta, echipamentele din spitale, sistemele bancare, echipamentele destinate controlului traficului aerian, nemaivorbind de electronicele obisnuite: calculatoare, iPod-uri si sisteme de navigatie auto.

Din cauza dependentei oamenilor de echipamentele electronice, sensibile la energia magnetica, furtuna solara ar putea lasa in urma o factura de foarte multe miliarde de euro, precum si probleme cu potential devastator pentru guvernele lumii.

"Stim ca vine, dar nu stim cat de rau va fi", a declarat dr. Richard Foster, directorul diviziei de Heliofizica a NASA. "Vor fi distruse echipamentele de comunicatii, satelitii, sistemele GPS, sistemele necesare traficului aerian, sistemul bancar, computerele noastre, orice este electronic. Vor fi probleme uriase pentru omenire. Zone intinse de pe Glob vor ramane fara electricitate si repararea retelelor electrice va dura enorm. Si, ce este foarte important, efectul va fi instantaneu, campul magnetic fiind perturbat cu viteza fulgerului".

O conferinta asupra "vremii spatiale" a avut loc saptamana trecuta la Washington, cand oficiali NASA, oameni politici, cercetatori si oficiali ai Guvernului au lansat avertismente asemanatoare. Potrivit dr. Fisher, Soarele va atinge temperatura de 5500 grade Celsius, lucru care se intamla foarte rar, de cateva ori intr-o viata de om. O data la 22 de ani, Soarele isi intensifica activitatea magnetica, iar o data la 11 ani petele solare ating nivelul maxim. Or, in 2013 cele doua efecte se vor suprapune, combinatia lor generand niveluri de radiatii gigantice.Penele de curent ar putea dura luni intregi, asa ca oamenii trebuie sa isi ia masuri de pe acum, ca pentru sezoanele de uragane, a declarat oficialul.

Academia Nationala de Stiinte a avertizat si ea in urma cu doi ani asupra pericolului ca retelele de electricitate, sistemele GPS, serviciile financiare, comunicatiile de urgenta sa fie puse la pamant de intensa activitate solara.


sursa: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/se-apropie-furtuna-solara-suprema-4277.html

Un comentariu: