Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 iunie 2010

PUTEREA DIN UMBRA: GRUPUL BILDERBERG. CARE ESTE SCOPUL SAU?
Puterea din umbră. Criza economică îngrijorează regizorii evoluţiei planetare

Soarta Spaniei va fi decisă 
de clubul Bilderberg?

Pretutindeni în lume, secretarele celor mai bogaţi şi mai puternici au blocat pentru trei zile agendele şefilor lor, rezervate pentru reuniunea anuală - ultrasecretăm ca de obicei - care se desfăşoară în acest an în sudul Spaniei (3-6 iunie). Este vorba despre membrii grupului Bilderberg.

Clubul Bilderberg reuneşte anual, de fiecare dată în alt loc, elitele mondiale cele mai influente şi „young leaders" reperaţi de grup, cărora le rezervă un viitor strălucit. Între 100 şi 130 de participanţi dispar realmente din ochii lumii pentru trei zile, oficial izolându-se pentru a discuta liniştiţi despre salvarea planetei, arată London Times. Scopul principal al grupului este organizarea de lobby pentru a-şi creşte influenţa pe cele două maluri ale Atlanticului, oricum deja imensă. Anul acesta reuniunea are loc în Spania, într-un hotel bine izolat, alegerea lăsând semne de întrebare despre obiectivele clubului după ce reuniunea din 2009 de la Atena a fost bogată în urmări - Grecia a devenit epicentrul seismului financiar mondial. Anul acesta Spania este ameninţată să devină „viitoarea Grecie", cunoscând dificultăţi similare, şi adepţii teoriei conspiraţiei susţin că totul arată că ţara va fi următoarea „ţintă" supusă unui program de distrugere controlată a economiei. Cu toate că reuniunile Bilderberg au loc sub o pază extraordinară, asigurată de servicii secrete militare, poliţie, gărzi de coastă, unde este cazul, şi alte forţe de ordine, şi secretul discuţiilor este păstrat cu sfinţenie, există „vânători" care au reuşit să penetreze prin scutul misterului, cei mai celebri fiind Jim Tucker şi Daniel Estulin, cel din urmă prezentând Parlamentului European rezultatele cercetărilor sale despre Bilderberg.

Potrivit surselor lui Tucker, conferinţa din acest an se focalizează în jurul prelungirii recesiunii financiare globale şi pe crearea de noi drame economice pentru a susţine pretextul Bilderberg - necesitatea unei reglementări prin guvern economic mondial. „Grupul speră să păstreze recesiunea globală pentru cel puţin un an, continuând să spere în crearea unui departament de finanţe mondial sub egida ONU. Bilderberg a început misiunea în Grecia, dar efortul a fost blocat de naţionalişti în Europa şi în SUA, care refuză să cedeze suveranitatea către ONU." Scopul ultim al Grupului Bilderberg nu s-a schimbat, scrie Tucker - transformarea ONU în guvern mondial, cu „state-naţiune" devenind referinţe geografice. UE va fi o entitate politică singulară, urmată de Uniunea Americană şi Uniunea Pacific-Asia.

Estulin, care dispune de surse din interior, arată că acum principala preocupare a grupului este riscul ca modul lor de a reforma lumea să nu ducă la un scenariu în care Bilderberg şi elita internaţională să fie depăşiţi de evenimente, pierzând controlul. În prezent, din cauza fragilităţii euro, cel mai mare coşmar al membrilor grupului este că membrii UE ar putea reveni la politicile lor naţionale, eroziunea euro putând duce la revenirea recesiunii, radicalizând climatul politic. Estulin dezvăluie existenţa unor divergenţe între membrii Bilderberg, între partizanii liniei dure, care susţin un declin dramatic şi o depresie scurtă, dar severă, şi aripa care susţine că s-a ajuns prea departe şi o recădere în cataclism economic mondial nu poate fi calculată cu exactitate. Cei doi „vânători" arată că la reuniunile Bilderberg se trasează orientări strategice ca debutul unui război, iniţierea unei crize economice sau, dimpotrivă, o fază de creştere, fluctuaţii monetare sau bursiere majore, alternanţe politice în democraţii, politici sociale sau gestionarea demografică a planetei.

Cine este Grupul Bilderberg?

Grupul Bilderberg – Adevaratii conducatori ai Americii

Un scurt popas in culisele celui mai ocult club din lume risipeste orice fel de indoiala fata de soarta pe care o va avea intreaga omenire in viitorul apropiat. Artizanii Noii Ordini Mondiale ar fi insasi membrii temutului Club Bilderberg. Diversi analisti politici avanseaza tot mai des ideea conform careia aceasta organizatie domina lumea si controleaza vietile a miliarde de oameni. Ei sunt singurii pradatori actuali ai speciei Homo sapiens…

“ Este intotdeauna mai usor sa pacalesti o lume intreaga decat un singur om ” -Generalul chinez Liu Feng, anul 342 i.e.n.

Grupul Bilderberg este considerat de majoritatea expertilor in politici oculte, drept cel mai inalt for de conducere al ”Marilor Preoti ai Capitalismului”. In acest club exclusivist pana la absolut, nu ar avea acces oricine, chiar daca persoana in cauza este foarte influenta sau potenta in plan financiar sau politic. In fiecare an, un misterios “Comitet de Conducere” emite cate o lista de invitati pe care figureaza maximum 130 de nume. Invitatii? Numele lor este tinut in mare secret. Din putinele informatii care au “scapat” presei de-a lungul timpului, reiese ca pe lista celor 130 de persoane se regasesc bancheri internationali, baroni ai trusturilor de presa, ministrii guvernamentali din diverse tari, prim-ministrii, capete regale si lideri politici.

Clubul Bilderberg nu este singura institutie secreta din subordinea Illuminatilor, dar prin raza de actiune si dimensiunile obiectivelor sale, este cea mai ambitioasa si extinsa alianta secreta din intreaga lume. A reusit de minune sa-si tina in umbra adevaratele planuri timp de multi ani, printr-un ansamblu de principii stimulat de mass-media tributara, utilizand eficient dezinformarea, secretizarea maxima si propaganda. Astfel, omenirea a perceput confuz ceea ce i se intampla cu adevarat, complacandu-se astfel in pasivitate sociala. Opinia publica mondiala a fost ametita magistral datorita aplicarii perceptelor haosului ideatic si a dezordinii regizate cu scop precis.

Cum a inceput totul
“Cea mai mare pedeapsa pentru cei neinteresati de politica este aceea ca vor fi inevitabil condusi de cei foarte interesati de politica” –Arnold J.Toynbee, istoric englez

Elita politica a lumii se intalneste anual, aproape ca intr-un ritual al carui sens scapa celor multi, in cele mai luxoase hoteluri si resedinte private din Europa, iar o data la 4 ani, undeva in Statele Unite sau Canada. De la aceste intalniri anuale si-a tras numele probabil cea mai puternica organizatie “vizibila” implicata in conducerea intregului mapamond plitic. Prima conferinta a grupului s-a desfasurat in noaptea de 29 spre 30 mai 1954, in cadrul Hotelului Bilderberg din Oosterbeek, undeva in apropierea localitatii olandeze Arhnem. Conferinta a fost initiata de cateva figure politice importante, printre care si Joseph Retinger, ideologul si strategul proaspetei organizatii, care era ingrijorat la acea data de recrudescenta sentimentelor anti-americane in Europa. Conform celor mai multi istorici si autori, Printul Bernhard de Olanda ar fi cel care a fondat oficial Grupul de la Bilderberg.

Originea Printului Bernhard era cel putin interesanta daca este sa dam crezare propriilor afirmatii in care acesta pretindea ca avea o ascendenta directa nu doar in randul imparatior Romei, ci si in stirpea biblicului rege David. Scriitorul canadian Daniel Estulin afirma in lucrarea sa despre Clubul Bilderberg, ca organizarea acestui for elitist ar fi fost sprijinita direct de catre C.I.A., de unele societati secrete cu tenta mondialista si de Consiliul Afacerilor Externe (C.F.R.).Organizatia este condusa de un for superior alcatuit din 39 de membri (24 americani si 25 europeni) impartiti in trei comisii speciale, a cate 13 membri fiecare. Comitetul de conducere are sediul in Elvetia si stabileste persoanele care vor participa la intrunirile anuale ale clubului.

Motivele pentru care autori si politicieni precum Cristina Martin, Jan van Helsing sau Daniel Estulin definesc Grupul Bilderberg drept “Guvernul Mondial Nevazut” sunt strans legate de cele trei mari teluri formulate de Printul Bernhard in anul 1954. Primul are in vedere crearea unui Guvern Mondial la inceputul mileniului trei. Al doilea tel vizeaza globalizarea economica mondiala. Iar ultimul are in vedere crearea unei forte armate globale care sa reduca rapid la tacere orice forma de opozitie identificata oriunde pe planeta.

Cercurile puterii
Ce urmareste cineva care are putere? Mai multa putere?” - Matrix

Acelasi comitet special de conducere stabileste de asemenea ce fel de politici si planuri vor fi discutate in cadrul intrunirilor. La aceste consfatuiri secrete nu participa decat membrii care au dovedit loialitate totala si neconditionata intereselor oculte ale Caselor Rockefeller-Rotschild. Istoria recenta “neoficiala” a demonstrat ca orice plan al Grupului Bilderberg adoptat in decursul intalnirilor anuale a fost pus in practica in maximum doi ani. In ultimii ani, printre invitatii la intalnirea anuala s-au numarat conducatorii unor trusturi si companii multinationale precum IBM, Xerox, Royal Dutch Shell, Nokia si Daimler, dupa cum afirma agentia de presa PR Newswire for Journalists. In afara fondatorilor oficiali, reprezentati de Printul Bernhard si Joseph Retinger, adevaratii stapani care au finantat Clubul Bilderberg au fost multi-miliardarii David Rockefeller alaturi de membrii familiei Rotschild.

Eminentele cenusii care au tinut si inca tin fraiele politicii Grupului, sunt nimeni altii decat Henry Kissinger si Zbigniew Brzezinski, considerati de majoritatea analistilor politici internationali drept adevaratii stapani ai Americii in ultimii 50 de ani. Autori precum Jan van Helsing considera, spre exemplu, ca Zbigniew Brzezeinski este “nasul” tuturor presedintilor americani, niciunul dintre acestia nefiind instalat la Casa Alba, daca nu prezenta girul lui Brzezinski. Alaturi de acestia, o functie deosebit de importanta in structura de conducere a intregii lumi a detinut-o figura temutului Bernard Baruch. Acesta a fost un personaj cu realizari aproape incredibile chiar si pentru lumea in care traim. Pana la data oficiala a mortii sale, 20 iunie 1965, Bernard Baruch a fost “neoficial” recunoscut in cercurile puterii oculte drept cel mai puternic om de pe planeta.

De origine germana, Baruch a fost un finantist, speculant, om de stat, si consilierul secret al presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D, Roosevelt. In timpul celor doua Razboaie Mondiale care au macinat omenirea in secolul trecut, Bernard Baruch a fost sfatuitorul presedintilor americani. Datorita sfaturilor sale (unii autori le denumesc ordine…), Statele Unite s-au angrenat in cele doua conflagratii mondiale.
In lumea finantistilor americani a fost poreclit “Lupul Singuratic de pe Wall Street” deoarece era complet independent de piata financiara, si totusi nimeni nu-si putea explica cu exactitate sursa averii sale incomensurabile. El este artizanul “Razboiului Rece” desfasurat intre cele doua superputeri mondiale. De fapt insasi termenul de Razboi Rece-i apartine cu exclusivitate, fiind folosit in premiera de Bernard Baruch in cadrul unei conferinte din data de 16 aprilie 1947.

Dupa multi ani de taraganari si refuzuri, “creierul” oficial al Clubului Bilderberg, multimiliardarul David Rockefeller, si-a publicat in anul 1999 un volum autobiografic in care recunoaste voalat ca face parte din Clubul Bilderberg si din Comisia Trilaterala. Cea mai puternica arma a Grupului, asa numita Comisie Trilaterala, este o forma superioara de conducere inter-statala pe langa care O.N.U. si N.A.T.O. par niste simple O.N.G.-uri care militeaza pentru protectia frunzelor moarte din parcuri… Comisia Trilaterala, dupa cum sugereaza si denumirea sa, este un for superior de conducere care concentreaza in el intreaga putere politica, militara, economica si administrativa a Europei Occidentale, Statelor Unite ale Americii si Japoniei.

Exista totusi unele caracteristici comune ale asa-zisilor “bilderbergeri”: - Cu totii fac parte din cele mai bogate familii ale lumii, au studiat in aceleasi universitati in scopul formarii unei optici identice referitoare la lumea inconjuratoare, marea lor majoritate sunt membri in organizatia cu caracter ermetic-conspirativ Skull and Bones. Multi dintre ei sunt proprietarii celor mai complexe si prospere afaceri din intreaga lume, altii isi exercita influenta cu ajutorul functiilor de conducere in cadrul celor mai influente guverne de pe glob.

Guvernul Mondial suntem noi… Ca ne descurcam mai bine!
Fie ca vreti, fie ca nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este daca va fi acceptat sau impus” – James P. Wartburg, bancher american si consilier financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt

“In timp ce negau furios faptul ca guverneaza lumea in secret”, declara jurnalistul britanic Jon Ronson, “Membrii Grupului Bilderberg pe care i-am intervievat au recunoscut ca deseori marile scandaluri, conflicte sau probleme internationale au fost influentate de intrunirile lor”. Un astfel de exemplu evident a fost legat de Razboiul din insulele Malvine dintre Marea Britanie si Argentina. Atunci, cererea initiala a guvernului britanic in care acesta solicita O.N.U. aplicarea de sanctiuni internationale Argentinei a fost respinsa. Enervat, Dawid Owen, pe atunci Ministrul de Externe al Marii Britanii, s-a ridicat si a tinut un discurs electrizant la una dintre intrunirile Grupului Bilderberg. Urmarea? In cel mai scurt timp, Comunitatea Internationala a votat in majoritate impunerea sanctiunilor economice Argentinei. Clubul Bildeberg pare a urma cu strictete maxima Illuminatilor de acum 300 de ani : “Totul pentru popor, dar fara popor”.

Pastrand totusi proportiile, sistemul social prin care se autodefinesc membrii Clubului Bilderberg, pare a fi un fel de versiune updatata a piramidei sociale din Evul Mediu european, structurata in trei trepte ierarhice. Astfel, in varf gasim Initiatii, cei care au primit o parte din secretele Illuminatilor, urmati de membrii de rang secund care implementeaza si conduc principiile si ordinele in cadrul guvernelor tarilor vasale. Pe ultima treapta s-ar regasi restul lumii, adica mai mult sau mai putin de 7 miliarde de locuitori. Dupa parerea lui Jan Udo Holey, aceasta ordine de comanda ar replica intocmai simbolul piramidei deasupra caruia se afla ochiul atotvazator al Illuminatilor, desen prezent pe bancnota americana de un dolar. Ce se vor face oare bilderbergerii atunci cand se va trece succesiv de la dolar la amero si de la amero la Phoenix, temuta moneda unica pe plan mondial? Vor avea oare vreo criza de simboluri pierdute, sau se vor raporta la monezile din aur a caror valoare pare ca rezista in timp, din Antichitate pana in prezent

Conspiratie, mistificare, exagerare?
Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar” - George Orwell, scriitor britanic

Cu o astfel de carte de vizita scoasa in evidenta de lucrarile si cercetarile specialistilor in stiinta conspiratiei si ocultism politic, este evident ca Grupul Bilderberg nu a scapat acuzatiilor venite din cele mai variate directii. Cu atat mai mult cu cat secretismul si refuzul de a declara subiectul discutiilor sale anuale a dus la adevarate acuzatii de complot in scopul dominarii intregii lumi. Cei mai vehementi critici sunt grupati in Societatea John Birch si beneficiaza de ajutorul oferit de jurnalistul canadian Daniel Estulin, scriitorul britanic David Icke, autorul american Jim Tucker si realizatorul de emisiuni radio, Alex Jones. Acesta din urma avertizeaza ca Grupul Bilderberg intentioneaza ca in urmatorii ani sa dizolve treptat suveranitatea Statelor Unite, Canadei si Marii Britanii pentru a crea o structura supra-nationala, denumita Uniunea Nord-Americana, similara cumva Uniunii Europene.

Relatiei pe care Bilderberg o are cu presa mondiala este evidenta, fiind cumparata si detinuta de ani buni de catre membrii Clubului. La conferintele Grupului Bilderberg din ultimii ani au participat ca invitati detinatorii unor trusturi media de mare calibru precum: The Economist, The Financial Times, Newsweek, La Republica, Corriere della Sera, New York Times etc. Adevarul este, ca de atatea ori cand vine vorba de Conspiratii, dincolo de posibilitatea noastra de a-l afla.

Intalnirea rituala de anul; trecut a Grupului Bilderberg a avut loc in Atena, intre 14-16 Mai.

NR: interesant ca anul trecut s-a tinut intalnirea in Grecia. Ce a urmat, stim. Anul acesta se intalnesc in Spania....Pe cand si in Romania???

Mai cititi despre Bilderberg si http://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%e2%80%9cnoi-ordini-mondiale%e2%80%9d/


si

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/11/20/pe-fata-si-oficial-primul-presedintele-al-ue-este-un-membru-al-clubului-bilderberg-are-agenda-explicit-anti-natiuni-si-declara-ca-este-un-pas-inainte-catre-guvernul-unic-mondial/

si http://saccsiv.wordpress.com/2009/05/11/video-ion-cristoiu-discuta-cu-un-fost-ofiter-sie-despre-grupul-bilderberg/

Bilderberg 2009 - Lista participantilor


Dutch Queen Beatrix,
Queen Sofia of Spain
Prince Constantine
Belgian Prince Philippe
Etienne Ntavinion, Belgium
Joseph Akerman, Alexander Kith Germany,
USA (NSA) Roger Altman, USA
T. Arapoglou, Greece (Governor National Bank of Greece)
Ali Bampatzan, Turkey (Deputy Prime Minister responsible for economy)
Francisco Balsemao bidet,
Nicholas Bavarez Portugal, France
Franco Bernampe, Italy (Telecom Italia)
Xavie Bertran, France
Carl Bildt, Sweden (Secretary)
Jan Bgiorklount, Norway
Christophe Blocher, Switzerland
Alexander Bompar, France,
Boten Anna, Henri de Kastios Spain, France
Juan-Luis Themprian, Spain
Edmunds Clark, Kenneth Clark Canada, Britain (TD Bank Financial Group)
Luc Cohen, Belgium
George David, Richard Ntiarlav Greece, Britain
Mario Dragan, Italy (Italia Vanca d)
Anders Elntroup, Denmark
John Elkan, Italy (Fiat SRA)
Thomas Enders, Germany (Airbus SAS)
Jose Entrekanales, Spain Isintro phenomena casket, Spain
Naial Fergkiouson, USA (Harvard University)
Timothy Gkaitner, USA (Finance Minister)
Ntermot convergence, Ireland (AIV Group)
Donald Graham, USA (Washington Rost Company)
Victor Chalmperstant, Netherlands (Leiden University)
Ernst Chirs Ballina, Netherlands Richard Holbrooke, U.S. (Ompama president's special envoy for Afghanistan and Pakistan)
Giap Seferi De Hoop, Netherlands (C. C. NATO)
James Jones, U.S. (National Security Advisor to the White House)
Vernon Jordan, Robert Keigkan USA, USA
Girki Katainen, Finland
John profit, Britain (Royal Dutch Shell)
Mustafa Kots, Turkey (Group Kots)
Roland GT, Cohen Samiou Germany, Turkey (Journalist)
Henry Ktavis, USA
Marie Zose Ktavis, USA (Institute Iudson)
Neli Crewe, Netherlands (European Commissioner for Competition)
Odysseas Kyriakopoulos, Greece (Group S & B)
Manuela Fereira mode, Portugal (PSD)
Bernarntino Leon, Spain
Jessica Matthews, USA Philip Meistant (EIB)
Frank MakKena, Canada (TD Bank Financial Group)
John Mikelthgoueit, Britain (journalists, Ôhe Economist)
Tieri Montmprian de France (French Institute)
Mario Monti, Italy (University Louitzi Bokoni)
Angela Miguel Moratinos, Spain (Foreign Minister)
Craig dirty, U.S. (Microsoft) Egkil Miklempast, Norway
Mathias A, Oliven Germany Denis, France (Le Nouvel Observateur)
Frederick Ountea, France (Societe Generale)
Gem Ozntemir, Germany (Green Party)
Tomazo Pantoa-Siopa, Dimitris Papalexopoulos Italy, Greece (Titan)
Richard Pearl, USA (Αmerican Enterprise Institute)
David Petreous, USA (Head of Central Administration of U.S. Armed Forces)
Pint Manuel, Minister of Finance legal Portugal Robert Pritsarnt, Canada (Totstar Corporation)
Romano Prodi, Italy (former Italian Prime Minister)
Heather Raisman, Canada (Indigo Vooks & Music Inc.)
Eivint Reitan, Norway
Michael Rintzier, Czech Republic,
David Rockefeller, U.S.
Dennis Ross, U.S.
Barnet ruby, USA
Alberto Rouith-Gkalarthon, Susan Sampantzi Ntintzer Spain, Turkey
Intira Samarasekera, Canada
Rountol Solten, Austria
Jürgen Stemp, Germany
Pedro Solbes Mira, Spain (Minister of Economy )
Sampatzi Saraz, Turkey (banker)
Sanata Seketa, Canada (University of Canada)
Lawrence Samers, USA
Peter Sutherland, Martin Taylor, Ireland, Britain,
Peter Thiel, USA
Agan Ourgkout, Turkey
Eye Vanchanen, Finland, (Prime Minister)
Daniel Vazela, Switzerland,
Cheroen van de Vit, Gky Ferchofstant Netherlands, Belgium (former Prime Minister)
Paul Volker, the U.S. Valenmpergk Jacob,
Marcus Valenmpergk Sweden, Sweden
Gouelink Nout, Netherlands
Hans Vizers, Netherlands
Martin Wolf, Britain (Financial Times journalist)
James Goulfenson, USA (former World Bank President)
Paul Goulfovits, USA
Farint Zakaria, USA (Analyst-Journalist, Newsweek)
Robert Zeliko, USA (World Bank President)
Dora Bakoyannis, Greece (Foreign Minister)
Anna Diamantopoulou, Greece (PASOK MP)
I. Papathanasiou, Greece (Finance Minister)
G. Alogoskoufis, Greece (former Minister)
C. David, Greece (businessman, president Coca-Cola 3E)

sursa: infoCON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu