Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 24 iunie 2010

ROMANIA- MAGNET PENTRU SATANISTI?

Bucureştiul devine Mecca rock-ului de vineri sau ce ii atrage pe satanisti in Romania?

Parca avem magnet. E dureros ca la noi in tara se vor auzi din nou, cantece de slava dedicate lui satan! Si mai dureros este ca mii de tineri sa inghesuie sa il aclame pe pierzatorul de suflete! Si nici macar nu stiu ca fac asta...Iata ce aflam de pe siteul iRealitatea:
danutza

Festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land.
Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival mută Mecca rock-ului la Bucureşti!

Fanii greilor rockului mai au doar o zi de aşteptat pânǎ îşi vor vedea idolii performând live pe scena de peste 1500 metri pătraţi amenajatǎ la Romexpo.

Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmaţi sâmbǎtǎ de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax) şi Viţa de Vie, pentru cǎ în ultima zi trupa Rammstein sǎ urce pentru prima datǎ pe o scenǎ din România, în încheierea recitalurilor Alice in Chains, Stone Sour, Anathema si Luna Amarǎ.

Accesul în locaţie se va face începând cu ora 14.00, în fiecare dintre cele 3 zile, iar concertele vor începe la ora 15.15 (vineri), respectiv 15.30 (sâmbată si duminică). Fanii vor avea parte de muzică bună, lumini şi sunet de excepţie, efecte pirotehnice şi un veritabil show rock, până în jurul orei 23.00 cand este preconizat finalul fiecǎreia dintre cele 3 zile de festival.

1500 locuri de parcare la Romexpo pentru participanţii la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festiva!

Organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor la cele 3 zile de festival 1500 de locuri de parcare în complexul Romexpo. Acest serviciu este cu plată, iar spaţiul alocat este Parcarea C a complexului Romexpo.

Pe durata festivalului, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, fanii rockului se pot răcori pe langa berea Tuborg cu încă 10 sortimente de beri internaţionale, comercializate in toate cele 12 puncte de vânzare puse la dispoziţia lor: Carlsberg Elephant, Carlsberg Black Gold, Carslberg Special Brew, Carlsberg Freeze, Jacobsen Brown Ale, Kilkenny, Guinness, Tuborg Tropical, Carlsberg şi Holsten Weizen.

Organizatorii recomandă consumul responsabil de alcool. De asemenea, consumul de băuturi alcoolice este strict interzis persoanelor sub 18 ani.

În spiritul eco şi pentru păstrarea curăţeniei în locaţia festivalului, Umbrela Verde, cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje vor amplasa containere pentru colectare selectiva a deşeurilor şi vor încuraja participanţii la eveniment sǎ colecteze paharele de plastic. În schimbul a 15 pahare goale, aceştia primesc un voucher în baza căruia vor primi un pahar cu bere Tuborg.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Conceptul Tuborg Green Fest a inceput sǎ “zguduie” Europa începand cu anul 2005, când înca de la primele ediţii fanii au avut ocazia sǎ se bucure de recitalurile live ale unor artişti renumiţi precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs sau Metallica.
Festivalul românesc se doreşte, la rândul său, un manifest împotriva rutinei.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro. In zilele de festival va exista un punct de vânzare bilete special amenajat la intrarea in locaţie.

Si asta nu e tot! Urmeaza Ozzi si alti descreierati....

2 comentarii:

  1. nu e vb de o mecca. e vb de degenerarea spirituala a acestui tineret, de faptul ca ei „cumpara” ceea ce „vand” aceste formatii. cine se aseamana se aduna

    RăspundețiȘtergere