Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 martie 2011

ASA VOR SA NE EDUCE COPIII? ACESTA E NOUL OM PE CARE-L PREGATESC ELITELE? EU CRED CA AU PROBLEME GRAVE LA CAP

Manuale Kama Sutra pentru copiii de cinci ani

Planşe, filme şi cărţi cu conţinut explicit vor fi folosite de profesorii britanici pentru a preda educaţia sexuală în şcoli copiilor de cinci ani din clasa I.

Institutul Creştin din Marea Britanie a dat publicităţii un halucinant dosar cu materialele grafice ce vor fi folosite în şcoala primară, care, în Regat, începe la cinci ani. Educaţia sexuală pentru micuţi frizează pornografia. Iar copiii sunt împinşi de sistem spre maturizare sexuală forţată, după modelul animalelor puse la îngrăşat ca să fie tăiate mai repede.

Printre cărţile recomandate se află şi „How Did I Begin?”, de Mika Manning şi Britta Granstrom. Aici există o planşă înfăţişând un cuplu în pat într-o îmbrăţişare intimă, scrie Daily Mail. Desenul este însoţit de o explicaţie, care foloseşte o terminologie adultă directă, a actului sexual. “În timp ce s-au dezmierdat, penisul tăticului tău s-a mişcat delicat în interiorul vaginului mămicii tale şi sperma s-a revărsat.”

O altă carte, “The Primary School Sex And Relations Education Pact”, editat de HIT UK, include materiale care învaţă copiii între 5 şi 11 ani despre diversele poziţii sexuale, despre sex anal sau oral şi despre prostituţie.

“Iată câteva feluri… în care mami şi tati se potrivesc împreună” (“to fit together”, termenul folosit de manual, înseamnă în argou chiar “a ţi-o trage”). Aceasta este explicaţia pentru câteva desene, în care un bărbat şi o femeie, desenaţi în manieră naiv-copilărească, fac sex în diverse poziţii, cu ajutorul unor baloane sau al unor mingi de cauciuc.

Într-un alt desen, o fetiţă gâdilă cu un fulg burtica goală a unui bebeluş, care zâmbeşte fericit într-un pătuţ. Explicaţia planşei este:

“Descrierea orgasmului – este o senzaţie greu de descris, dar dacă îţi poţi imagina un fel de gâdilătură plăcută care începe din stomac şi se răspândeşte în tot corpul, asta îţi poate da o idee despre cum este”.

Iată şi un mic dicţionar sexual pentru copilaşii de cinci ani:

„Erecţie – când penisul unui băiat sau bărbat devine tare şi drept;

Masturbare – când oamenii se excită sexual frecându-şi organele genitale proprii sau pe ale partenerului;

Orgasm – senzaţia de plăcere la vârful excitării sexuale. Oamenii au de obicei orgasm ca urmare a unui act sexual sau când se masturbează;

Prostituat (ă) – o persoană care este plătită cu bani sau în alte feluri, pentru a face sex cu altcineva”.

În campania de educaţie sexuală a micuţilor va fi folosit şi BBC. Televiziunea britanică a realizat un film educaţional care prezintă nuditate frontală totală, în vreme ce departamentul de educaţie, BBC Active, a realizat imagini generate pe calculator cu organele genitale masculine.

Dosarul dat publicităţii de Institutul Creştin cuprinde şi o carte, numită “Let’s Talk About Sex”, de Robbie H. Harris, în care există un capitol despre heterosexualitate, intitulat “Hetero sau Homo”, unde scrie: “Uneori, când copiii cresc, băieţii devin interesaţi de alţi băieţi, iar fetele devin interesate de alte fete. Se pot uita unul la corpul celuilalt sau chiar se pot pipăi. Este un aspect normal al informării şi nu are nimic de-a face cu faptul că un băiat sau o fată este sau va deveni heterosexual sau homosexual”.

Multe familii britanice s-au plâns deja de conţinutul exagerat al materialului didactic şi afirmă că acesta contribuie cu consecinţe dramatice la scăderea vârstei la care tinerii îşi încep viaţa sexuală.

Statisticile confirmă: două treimi din adolescentele britanice avortează. Rata avorturilor în rândul adolescentelor a crescut cu 20% în ultimii zece ani.

Mike Judge, de la Institutul Creştin: “Această modalitate de abordare a educaţiei sexuale cere explicaţii din ce în ce mai explicite la vârste din ce în ce mai mici. Dacă autorităţile publice cred că aceste materiale sunt potrivit pentru copii mici, atunci e clar că au o problemă mentală şi atunci e nevoie de mai multă putere de decizie pentru părinţi.”

Dar sistemul de educaţie britanic este încă şi mai ambiţios: în grădiniţele britanice, copiii de patru ani vor fi învăţaţi despre homosexualitate.

Educaţia sexuală de la vârste din ce în ce mai fragede e promovată de Institutul Naţional Britanic pentru Sănătate şi Excelenţă Clinică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu