Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 martie 2011

SI NE MAI MIRAM CA NE BATE DUMNEZEU ATAT DE CUMPLIT? SA NE AMINTIM DE CETATILE SODOMA SI GOMORA...

«Ei vor porni război împotriva Mielului»

Sa se incadreze si acest act in acest razboi impotriva Mantuitorului?

Homosexual Act ar putea fi votat saptamana asta

Consiliul Drepturilor Omului al ONU de la Geneva ia in dezbatere in cateva zile declaratia care sa dezincrimineze sodomia, sa protejeze orientarea sexuala si dreptul la identitate sexuala * In 2008, amendamentul favorabil homosexualitatii a fost respins de Vatican, Rusia si Belarus, dupa ce a fost votat de 60 de tari, intre care si Romania * In scurt timp de la promulgare, casatoria homosexuala si adoptia de copii de catre cuplurile gay vor fi recunoscute international

Miscarea internationala pentru drepturile homosexualilor, care sa includa comportamentul gay intr-o clasa speciala protejata, revine in actualitate la Consiliul Dreopturilor Omului de la Natiunile Unite. Europarlamentarii doresc sa introduca si aici un amendament similar declaratiei UE din 2008 referitoare la orientarea sexuala si la identitatea sexelor, constituind din homosexual o categorie care sa nu fie supusa discriminarilor si cu drepturi neingradite.

In 2008, aceeasi propunere de declartie a mai fost la Consiliul Drepturilor Omului de la Natiunile Unite, simultan cu amendamentul UE, dar a fost respinsa, fiind votata de doar 60 de tari din cele 66. Trei reprezentanti s-au abtinut iar Rusia, Vaticanul si Belarusul au fost impotriva. Reprezentantul Romaniei a fost pentru.

In aceasta saptamana va fi a doua incercare de impunere a acestei declaratii la ONU, in incercarea de a trece si de a conferi homosexualilor drepturi si protectie internationala, in principal recunoasterea casatoriei intre persoanele de acelasi sex in toate tarile membre ale ONU, ca si dreptul familiilor de homosexuali de a adopta copii, ceea ce era considerat pana acum ca de neconceput, intrucat copilul - care nu era intrebat de nimeni - crestea intr-o familie homosexuala, predispus la aceleasi obiceiuri.

De asemenea, rpin aceasta declaratie se recunoaste si identitatea sexuala a persoanei, deci dreptul de a fi travestit, de a schimba sexul, de a schimba numele (de pilda cel barbatesc cu unul femeiesc, in actele publice).

Data la care urmeaza sa se faca dezbaterea urmeaza sa fie anuntata in cateva zile de biroul public de la Generva al Consiliului Drepturilor Omului al Natiunilor Unite. Draftul acestei declaratii a fost facut de secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, pe 10 martie 2011, dupa cum relateaza Terry McKeegan.

" Inteleg ca orientarea sexuala si practicile gay sunt sensibile din punct de vedere cultural international. Dar asta nu justifica grava violare a drepturilor omului in privinta persoanelor homosexuale", a spus secretarul genral al ONU saptamana trecuta. Asta dupa ce in decembrie 2011 a facut un apel la totala dezincriminare a legilor privind sodomia: "Orientarea sexuala si alegerea acesteia, ca si identitatea sexuala, reprezinta categorii protejate de Declaratia Universala a Drepturilor Omului ce a fost semnata de statele membre in 1948."

Desi, in principiu, aparatorii acestei declaratii spun ca e vorba doar de combaterea discriminarii si a violentei impotriva acestor persoane, aplicarea acesteia, cada va fi semnata de aceasta data, inseamna si cele enumerate mai sus. Tarile care s-au opus in 2008 au declarat, de comun acord, ca vor introduce un contra-amendament la masura sustinuta de UE si ONU, care sa combata declaratia. De data aceasta, prin faptul ca UE voteaza in bloc pentru va fi considerata ca un singur stat, ceea ce va insemna ca sunt necesare doar 61 de voturi din cele 66 de participanti la Consiliu. Ca atare, probabilitatea ca declaratia sa fie impusa este foarte mare.

sursa: agentia.org

2 comentarii:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere