Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 martie 2011

PREGATIREA PENTRU PECETLUIRE INAINTEAZA PRIN SLUGILE ANTIHRISTULUI.AZI:DMITRI MEDVEDEV. OARE DE CE SE GRABESTE???

Medvedev a dispus să se introducă cardul electronic universal

Dmitri Medvedev va desfăşura şedinţa Comisiei pentru Modernizare, consacrată introducerii în ţară a a paşapoartelor electronice.

Ele vor reprezenta un card electronic universal, care va înlocui cardurile sociale, asigurările medicale şi pentru pensii, carnetele de student, legitimaţiile de transport şi cardurile bancare.

Potrivit lui Medvedev, „trecerea la serviciile electronice este o necesitate acută dictată de vreme”, iar „tehnologiile informaţionale strategice reprezintă una din cele mai importante direcţii ale dezvoltării ţării”.

Crearea cardului electronic universal, care va fi documentul de bază al ruşilor, şi cipul pentru el trebuie să se desfăşoare în paralel pentru urgentarea procesului dării sale în exploatare, a declarat preşedintele rus, luând cuvântul la şedinţa Comisiei pentru modernizare şi dezvoltare tehnologică a economiei.

Şeful statului a menţionat că cipul pentru păstrarea datelor personale trebuie să fie autorizat, iar pentru acest lucru este nevoie de timp. De aceea nu contează dacă acest cip va fi pur rusesc sau de import, a spus Medvedev.

Cardul electronic universal trebuie introdus deja acum. „Consideraţi că aceasta este dispoziţia mea dată Guvernului”, a adăugat preşedintele.

sursa: http://piatza.net/medvedev-a-dispus-sa-se-introduca-cardul-electronic-universal

Sa ne amintim cuvintele profetice la par Paisie Aghioritul:

"Da, da! Mai târziu vor strânge „menghina”. Acest sistem este satanic. În spatele lui se ascunde dictatura sioniştilor. Aceştia de ani de zile se pregătesc să conducă lumea. Prin masonerie se fac toate acestea…"

"Ne vor avea pe toţi în evidenţa lor – vor avea şi toată economia în mâna lor –, iar prin pecetea pe care încet, încet o vor pune, ne vor urmări. Ei pot urmării prin satelit până şi peştii de treizeci de centimetri în care ocean se duc. Auzi? Peşti de treizeci de centimetri!… Prin urmare, vor putea urmări fiecare om, şi unde se află şi toate tranzacţiile lui… O astfel de dictatură pe care vor să o instaureze, numai diavolul putea să o gândească. Ai înţeles ce se întâmplă?"

"(La început) vor anula banii. Lucrezi? Tac, (vei apăsa) un buton ca să iei suma din cont şi, de acolo, în alt cont… (transferurile în cont se vor face automat, fără ca banii să treacă prin mâna ta). Şi apoi. să presupunem, după introducerea cartelei (adică, va fi introdusă cartela de credit, care va înlocui banii) vor spune: „Cartela se pierde, o fură, o falsifică… Deci este mai bine (să punem pecetea cu codul barat) pe frunte sau pe mână (ca să nu mai poată fi pierdută sau furată)…”.

"Părintele Paisie: Nu. Ascultă… Vezi, aici aceştia folosesc mecanisme (cipuri) ca să sufoce lumea. Vor să pecetluiască lumea. Să pună pecetea lui antihrist. Ai înţeles? Să o supună (lui antihrist). "
"Părintele Paisie: Se leapădă de Hristos. Cei care primesc pecetluirea se leapădă de Hristos. Chiar şi atunci când primeşte buletinul electronic, tot se leapădă de Hristos. Dacă, de pildă, nu mi-ar fi cerut să semnez pe buletin, pot să spun că… mi-ar fi dat o hârtie.

Ţi-ar fi spus: „Acesta este buletinul tău”. Să zicem că nu ar fi contat. Dar atunci când are pe el simbolul diavolului şi este vorba de identitatea mea, oare voi semna? Iar aceasta (adică a primi buletinul în acest fel) nu este un lucru neînsemnat. Prin urmare, arăt că primesc acest lucru (se referea la simbolul diavolului: 666). Dar Evanghelistul Ioan ce spune? Sfinţii Părinţi ce spun? Ai citit cât de puţin? Lucruri foarte clare! Este lepădare!"

"Întrebare: Oare este posibil ca un număr să joace un rol atât de important în mântuirea omului?
Părintele Paisie: (mai răspicat şi cu multă durere) Bre, fiul meu!… Ia ascultă!… De vremea ce acesta (666) este simbolul diavolului şi Evanghelistul Ioan spune că acesta este pecetea lui, tu îl primeşti pe buletin îmi spui că nu are rol în mântuirea ta?
Oare până acum am dat importanţă acestui lucru ? (adică ne-a preocupat până acum folosirea lui 666 ca număr de ordine?). Dar acum, când vedem că îl pun acolo…, fac astfel încât să nu poţi cumpăra, nici vinde… vor anula banii… toate acestea… pregătesc… (oare nu vom da nici acum importanţă?)."


"Vin ani grei, vom avea incercari mari. Crestinii vor avea mare prigoana. Si uita-te: oamenii nici nu inteleg ca traim in semnele vremurilor, ca pecetluirea inainteaza. Traiesc ca si cum nu s-ar intampla nimic. De aceea spune Scriptura ca va cauta sa insele, de va fi cu putinta, si pe cei alesi (Mt. 24,24; Mc. 13,22). Cei care nu vor avea intentie buna, care nu vor fi luminati, se vor insela in anii apostaziei. Pentru ca cel ce nu are harul dumnezeiesc, nu are claritate duhovniceasca, asemeni diavolului."

Un comentariu: