Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 martie 2011

CE S-A MAI STABILIT LA DAVOS:FURTUNA PERFECTA- PRECURSOARE A NOM

Revolta Mondiala va stabili Noua Ordine de la Davos

Trei crize majore par sa fi fost provocate simultan, care sa reaseze omenirea pe alte baze si sa introduca un nou concept de guvernare, dupa ce democratia asa cum a fost vazuta pana acum va da faliment. Este concluzia ce se desprinde dintr-o analiza a Reuters si este izvorata dintr-un studiu global de dupa intalnirea de la Davos.

Este vorba despre o Furtuna Perfecta, cum o numesc cei de la Reuters, pe componente: o criza economica globala, secondata de o criza energetica, o revolta mondiala impotriva regimurilor dictatoriale, dar si din cele democratice europene, o criza alimentara mondiala. Toti acesti vectori conduc spre un al treilea razboi mondial care ar urma sa aseze omenirea pe noi baze. Cu o populatie mult redusa numeric, fara pretentii democratice, aceasta se va inchina la un singur stapan si va face tot ce-i va spune acel stapan. Masa monetara va disparea, iar omenirea va munci pentru o elita doar pe "cazare si masa".

Analistii au anticipat seria revoltelor din Lumea Araba, de dupa Forumul de la Davos. S-a stabilit atunci ca focarul sa fie in aceasta zona a lumii, ceea ce, iata, s-a adeverit la mai putin de o luna de zile. Baza a fost pusa tot de FMI, mai mult sau mai putin pe sest, iar sprijinul militar american s-a vazut in debarcarea lui Hosni Mubarak, prin parada de razboi din canalul de Suez.

Libia a ajuns sa fie doar un punct de cotitura pe aceasta harta a revoltei mondiale. Un antrenament pentru adevarata tinta, care este Iranul lui Mahmoud Ahmadinejad. Deja numeroase voci cer interventia armata americana in Libia. La ONU s-a cerut ca regimul lui Gadhafi sa fie rasturnat prin forte militare externe. Adica exact ce-si doresc americanii. Sa nu intervina direct, doar la cererea maselor populare. Ei provoca si tot lor li se cere sa intervina, o tactica folosita de multa vreme

Foarte interesant, deci acest comentariu Reuters. El trebuie relationat cu razboiul surd dintre China si SUA pentru suprematie mondiala. Nu este o coincidenta ca exact in acest moment, armata SUA face exercitii militare alaturi de Coreea de Sud chiar langa Coreea de Nord si in coasta Chinei. Americanii au deschis razboiul pe mai multe fronturi: in lumea araba, in zona Chinei, dar si in Europa, deocamdata de est. Un precursor al revoltelor globale.

sursa: agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu