Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 5 martie 2011

TOT MAI MULTI FII AI DOMNULUI SE INTORC ACASA. LA CAT MAI MULTI!

Un fost pastor protestant, Igor Zyryanov din regiunea Irkutsk, care anul trecut împreună cu familia şi comunitatea s-a convertit la Ortodoxie, a fost hirotonit preot al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Originar din Ust-Kut, regiunea Irkutsk, părintele Igor, povesteşte că în copilărie era interesat de “toate credinţele ezoterice şi oculte”. Încă în şcoală fiind se ocupa cu practici extrasenzoriale. Bunica părintelui Igor, era cunoscută de către concetăţenii săi ca fiind o mare vindecatore şi ghicitoare, care cu vrăjile sale putea alunga urşii şi lupii, iar în cele din urmă l-a învăţat să ghicească şi pe nepotul său.

După liceu, părintele Igor, a început sa lucreze extrasens şi chiar a deschis propriul său birou. De la începutul anilor 1990, a început să participe la şedinţele bisericii protestante “Vestea bună”, iniţial fiind în speranţa, că aceasta v-a fi o modalitate de a atrage clienţi. Viitorului preot ortodox, Domnul Iisus Hristos de la început îi părea “un mare extrasens.”
În calitate de pastor protestant, el a început să călătorească prin sate şi cătune ca misionar, şi, în general, a rostit aproximativ 4 mii de predici. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, pastorul Igor a început să se dezamăgească în protestantism, el a văzut în comunităţile protestante un fel de “cioburi ale Bisericii Adevărate, parcă ar fi biserică -, dar incompletă”…
După mai mulţi ani de lectură şi studiere a literaturii patristice şi comunicare cu preoţii creştini ortodocşi, pastorul Igor Zyryanov a luat decizia de a trece la Ortodoxie, ceea ce a şi făcut împreună cu familia sa şi comunitatea din comuna Bayanday.

Sursa : http://www.interfax-religion.ru/
A tradus din limba rusă pentru www.moldovacrestina.info, Magdalena Munteanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu