Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 31 martie 2011

CA SATANISMUL A LAUT AVANT, NU MA INDOIESC, CA E VIZIBIL CU OCHIUL LIBER, DAR MA INDOIESC DE EXORCISMELE PAPISTASILOR

Satanismul a renăscut cu ajutorul internetului iar cererea pentru exorcişti a crescut


Biserica Romano-Catolică avertizează că satanismul a luat amploare din cauza internetului, care face ca, în zilele noastre, să fie mult mai uşor de găsit informaţii despre ocultism. Din acest motiv, există o creştere semnificativă a cererilor pentru exorcişti.

"Internetul a făcut să fie mult mai uşor decât în trecut să găseşti informaţii despre satanism", a declarat Carlo Climati, un membru al Universităţii Pontificale "Regina Apostolorum" din Roma, aflată sub autoritatea Vaticanului, în cadrul unei conferinţă de şase zile pe tema exorcismului.

Reprezentanţii Bisericii s-au arătat îngrijoraţi de amploarea satanismul, favorizată de accesul uşor la informaţii prin intermediul internetului. Pentru aceasta, 60 de clerici, dar şi psihologi, psihiatri şi profesori s-au reunit în capitala Italiei pentru a trata fenomenul cu "seriozitate şi rigoare ştiinţifică".

"În doar câteva minute poţi contacta grupuri sataniste şi să afli despre ocultism. Există un risc deosebit pentru tinerii care se află în dificultate sau sunt fragili emoţional", a precizat Climati, potrivit "The Telegraph". Din acest motiv, s-a înregistrat o cerere tot mai mare pentru exorcişti.

"A avut loc o renaştere" a satanismului, fenomen puternic subestimat în ultimii ani, a atras atenţia Gabriele Nanni, un fost exorcist care a luat cuvântul la conferinţă.

"Trebuie să fim pregătiţi pentru că ocultismul şi practicile sataniste se răspândesc încontinuu, în parte cu ajutorul internetului şi a noilor tehnologii care fac aceste ritualuri mai accesibile", a precizat Nanni.

Principalul exorcist al Vaticanului, Gabriele Amorth  a declarat, anul trecut, că Diavolul şi-a făcut apariţia chiar în "inima Bisericii Catolice". Amorth a susţinut că scandalurile privind abuzurile sexuale săvârşite de preoţii catolici sunt dovada clară a prezenţei Anticristului şi că însuşi Papa Benedict al XVI-lea crede "cu toata inima" în practica exorcismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu