Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 martie 2011

A SARUTAT CRUCIULITA IN PUBLIC SI A FOST ACUZAT DE ARE INFLUENTE MALEFICE

Musulmanii cer expulzarea lui Radoi: Afara cu paganul!


Un imam musulman solicita expulzarea lui Mirel Radoi din Arabia Saudita! Acesta sustine ca Radoi are o influenta negativa asupra tinerilor arabi.

Ben Mohamed Amasimiri, un imam (asemanator unui preot) musulman, a cerut autoritatilor din Arabia Saudita sa il expulzeze cat mai urgent pe Mirel Radoi din Regat, informeaza Onlinesport.ro.

Imamul musulman sustine ca Radoi poate aduce influente malefice asupra tinerilor din Arabia Saudita, din cauza comportamentului sau total diferit de obiceiurile din zona. Radoi a sarutat o cruciulita in public, iar imamul musulman considera ca prin acest gest a dorit sa ii sfideze.

"Acest om are influente diavolesti, malefice! Este un exemplu negativ pentru copiii musulmani! A indemnat oamenii sa procedeze precum el, este un pagan! Afara cu el! Am inteles ca acest jucator nu a mai sarutat niciodata crucea pana sa ajunga in Arabia Saudita.

Am avertizat in mod repetat si am prezentat riscurile sa avem un asemenea jucator la noi in tara. Are o ideologie diavoleasca si imorala, ce poate fi daunatoare pentru copiii nostri", a spus Amasimiri.

In plus, nici comportamentul lui Radoi de pe teren nu este pe placul imamului musulman.

"Cand am cerut referinte despre acest jucator, am aflat ca are numeroase antecendente. A incercat sa atace mai multi jucatori, este foarte violent si copiii nostri l-ar putea imita", a incheiat Amasimiri.

sursa: ziare.com

3 comentarii:

  1. Nu i bai să vină înapoi în România. Oricum musulmanii îşi apără religia spre deosebire de mulţi ortodocşi care se lasă pradă sectelor şi sectarilor neapărându şi credinţa dreaptă, ca să nu mai zic de atitudinea laşă înaintea provocărilor venite de la bozgori

    RăspundețiȘtergere
  2. Radoi vino baiete acasa, si nu cumva sa renunti la crucea ta si la credinta ta cea dreapta doar pentru ca ei acolo nu o vad.
    Sunt sigura ca Lumina Invierii o vad toate neamurile in noaptea Sfintelor Paste si vad ca ea vine doar la Sfanta Liturghie cea a dreptei credinte si numai intunericul pacatelor ii orbeste sa nu vada Adevarul si in restul timpului.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa e, musulmanii isi apara cu curaj credinta lor, chiar daca nu e cea adevarata, dar noi, cei care ne-am nascut in ortodoxie, ce facem cand altii ne batjocoresc credinta? primim resemnati si eventual comentam in gand.radoi ar face bine sa vina in tari crestine, ca se poate "trezi" intr-o dimineata ca nu mai are cap...la propriu!

    RăspundețiȘtergere